E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #54, 5 Oktober 2009


Hai <>

Wil jij EFT nog sneller en beter laten werken?

Wil jij weten hoe je EFT overal, in iedere situatie
en voor alles kunt gebruiken?

Wil jij hoogstaande effectieve EFT technieken
met gemak kunnen toepassen?

Met de nieuwe EFT Nog Effectiever manual ben jij in staat om EFT nog beter te laten werken en nog meer resultaat met EFT te bereiken. Ik ben dan ook trots op het resultaat van een gezamenlijke inspanning die maanden heeft gekost.

Stap voor stap leg ik in deze EFT verdiepingsmanual verfijnde EFT technieken uit waarmee jij nog bedrevener wordt met het toepassen van deze fantastische methode. Zodat jij EFT nog effectiever en met nog meer gemak kunt toepassen.

Mijn kennis van EFT heb ik samengevat in meer dan 30 hoofdstukken. Ik leg EFT technieken uit waardoor EFT in jouw handen nog effectiever zal worden. Daarnaast geef ik een groot aantal tips hoe en wanneer EFT te gebruiken.Introductie aanbieding
Bij een introductie hoort een introductie aanbieding. Als introductie-aanbieding krijg je 3 bonussen gratis én een speciale korting wanneer je voordat Donderdag 8 Oktober 2009 voorbij is, bestelt.

Na Donderdag 8 Oktober zijn 2 van de bonussen niet meer los verkrijgbaar. De derde bonus, Mijn 'Persoonlijke EFT Routine’ is slechts eenmaal, alleen nu, beschikbaar. Hierna dus nooit meer!

Bestel je voordat Donderdag 8 Juli 2009 voorbij is, dan ontvang je tevens een korting van 10,00 Euro!
Ja, ik wil meer weten over deze speciale aanbieding en klik daarom nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Bestel nu je ‘EFT Nog Effectiever’ manual.

Maak gebruik van de korting, ontvang de bonussen.

En pak je klachten aan!

ZONnige groet,

Jan Heering


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved