E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #55, 26 November 2009


Hai <>

Onlangs werd ik op een nacht door mijn dochter van 7 gewekt omdat ze niet meer kon slapen. Ze had last gehad van een nachtmerrie. Na haar met mijn slaperige hoofd gerust gesteld te hebben gaf ik haar een glaasje water laten drinken.

Dit is denk ik hetgeen de meeste ouders doen. Toen ze rustig was, heb ik haar weer in bed gestopt, waarna ze gelukkig goed insliep.

De volgende nacht kwam mijn dochtertje wederom midden in de nacht aan mijn bed. Ze had weer last van die nachtmerrie, was bang en kon niet meer slapen.

Nu werd ik goed wakker. Twee nachten achter elkaar, dat begon op een patroon te lijken. En dat ongewenste patroon moest doorbroken worden, zodat wij beiden weer een goede nachtrust zouden krijgen.

Ik ben met haar naar haar slaapkamer gegaan en heb eens doorgevraagd waar ze nu zo bang voor was. Het bleek dat ze bang was voor een Graaf die in ze in een kinderfilm had gezien. Bepaalde scènes uit de film waren iets te intens voor haar geweest.

Ik heb haar een eenvoudige maar doeltreffende oefening laten doen; de ‘Vrij van angstaanjagende gedachten’ oefening. Binnen 5 minuten had ze een brede lach op haar gezicht en ging grinnikend slapen.

De volgende ochtend heb ik haar gewekt. Ze werd wakker met “Ha ha, de Graaf deed een grappig dansje”. De angstige herinneringen waren compleet veranderd. De nachten daarna heeft ze heerlijk doorgeslapen. Net als ik.

Ik wilde je deze oefening niet onthouden en heb de ‘Vrij van angstaanjagende gedachten’ oefening op de Morpheus site geplaatst.

Je kunt de oefening gebruiken voor angstaanjagende gedachten of herinneringen die je dwarszitten en natuurlijk ook voor het aanpakken van angsten bij nachtmerries.

En zoals je hebt kunnen lezen, kinderen doen de oefening spelenderwijs. Door hun grote fantasie passen zij het veranderen van herinneringen moeiteloos toe.
Ja, ik wil vrij van mijn angstaanjagende herinneringen zijn en klik nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Ruim je angstige herinneringen op en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering

Pak zelf je klachten aan met EFT – Nieuwe Versie
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk eens achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

EFT is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.

Deze energetische verstoringen zijn in vele gevallen de oorzaak van emotionele klachten.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. De ‘Pak je klachten aan met EFT’ is vrijwel geheel vernieuwd en geeft nog meer informatie waardoor jij nog beter je klachten kunt aanpakken.
Wil je weten hoe jij met EFT je klachten zelf aan kan pakken? Klik dan nu hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved