E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #57, 13 Januari 2010


Hai <>

Ik hoop dat jij niet al te veel last ondervindt van het winterweer en er net zoals ik van kan genieten. Wij zijn met ons hele gezin aan het schaatsen geweest.

Tot mijn verbazing gooide mijn zoon (inmiddels ál 6 jaar) na een half uurtje achter een stoel te hebben geschaatst de stoel aan de kant en ging zelf los al schaatsend verder. Daar wordt een vader trots van.

In deze Morpheus E-Nieuwsbrief geef ik je informatie over hoe jij energie en ontspanning kunt verkrijgen binnen enkele minuten.

Daarnaast heb ik de bekende Pak je Klachten aan met EFT onlangs vernieuwd. Mocht je deze nog niet in je bezit hebben, dan is het nu misschien wel de juiste tijd om deze aan te schaffen.

Zodat ook jij met deze geweldige methode aan de slag kunt gaan.

Verkrijg energie en ontspanning binnen enkele minuten en voel je goed!

ZONnige groet,

Jan Heering


Verkrijg energie en ontspanning binnen enkele minuten
Hoe lijkt het je om met een eenvoudige oefening snel en eenvoudig energie en alertheid op te doen, terwijl je ook ontspannen wordt?

Deze oefening kan je vooral gebruiken wanneer jij je aandacht erbij moet houden: tijdens het autorijden, wanneer je bij een vergadering of training oplettend wilt luisteren.

Dit is ook een ideale oefening wanneer je vermoeid of gespannen bent en je toch geconcentreerd wilt blijven. Ontdek wat de sleutel tot energie en ontspanning is.

Wil je weten hoe jij vlug energie kunt krijgen en kunt ontspannen?
Klik dan nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT – nieuwe versie
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Deze energetische verstoringen zijn in vele gevallen de aanleiding van emotionele klachten.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. De ‘Pak je klachten aan met EFT’ is sterk vernieuwd en geeft nog meer informatie waardoor jij nog beter je klachten kunt aanpakken.

Wil je weten hoe jij met EFT je klachten zelf aan kan pakken?
Klik dan nu hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved