E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #60, 27 September 2010


Hai <>

Ik hoop dat je net zoals ik, ondanks het regenachtige weer, hebt kunnen genieten van je vakantie. Inmiddels ben ik, en velen met mij, weer aan de slag en is het weer tijd voor de Morpheus E-Nieuwsbrief met handige en snelle tips om je weer goed te voelen.


Pak je klachten aan en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering


Krijg snel zelfvertrouwen, voel je optimistisch en vol energie
De techniek die ik zal uitleggen is een fantastische en eenvoudige methode die goed te gebruiken is bij het aanpakken van angsten die je dwarszitten.

Deze angsten kunnen optreden in bepaalde situaties zoals bijvoorbeeld als je moet presenteren voor een groep, wanneer je een mondeling examen het, een rijexamen moet afleggen of een sollicitatiegesprek moet voeren.

Deze oefening zorgt er niet alleen voor dat je angst verdwijnt maar ook voor dat jij weer positief en vol energie zal zijn.

Wil je weten hoe jij snel meer zelfvertrouwen krijgt, optimistisch kunt zijn en je weer energiek kunt voelen? Klik dan NU hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Deze energetische verstoringen zijn veelal de aanleiding van emotionele klachten.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. De ‘Pak je klachten aan met EFT’ is onlangs geheel herzien en aan zienlijk uitgebreid. De manual geeft nu nog meer informatie waardoor jij nog beter je klachten kunt aanpakken.

Wil je weten hoe jij met EFT je klachten zelf aan kan pakken?
Klik dan NU hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved