E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #61, 21 Maart 2011


Hai <>

Ondanks alle onrust in het Midden Oosten en alles wat Japan over zich heen heeft gekregen, is vandaag toch eindelijk de lente aangebroken. De tijd voor groei en bloei waarin de natuur een gedaante verwisseling ondergaat.

Nu is het ook weer tijd voor de Morpheus E-Nieuwsbrief met een tip om je weer snel goed te voelen.Groei en bloei met de Morpheus E-Nieuwsbrief en voel je als herboren.

ZONnige groet,
Jan Heering


Voel je snel weer goed
Je goed voelen, dat wil jij toch ook? Stel je eens voor dat jij je sombere gevoelens, stress of andere negatieve gevoelens met een eenvoudige oefening snel achter je kunt laten. Dat zou toch heel mooi zijn?

Met de ‘Goed Voelen’ oefening is het mogelijk om je weer snel goed te voelen. De oefening is zo eenvoudig dat iedereen, dus ook jij, het kan.

Wil je weten hoe jij je weer snel goed kunt voelen? Klik dan NU hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Deze energetische verstoringen zijn veelal de aanleiding van emotionele klachten.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. De ‘Pak je klachten aan met EFT’ manual is onlangs geheel herzien en aanzienlijk uitgebreid. De manual geeft nu nog meer informatie waardoor jij nog beter je klachten kunt aanpakken.

Wil je weten hoe jij met EFT je klachten zelf aan kunt pakken?
Klik dan NU hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)

Pak met EFT je klachten aan en voel je goed!

Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved