E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #63, 21 Juni 2011


Hai <>

Hoewel het weer er anders over denkt is vandaag de zomer aangebroken. Om je toch in een zomerse stemming te brengen heb ik exclusief voor mijn klanten en de lezers van de Morpheus E-Nieuwsbrief een speciale Zomeraanbieding in het in het leven geroepen.

De Zomeraanbieding om de zomer te vieren bestaat uit een korting van 50% op mijn boek “Emotionele Bevrijding met Energie Therapie”.

In dit boek leg ik op duidelijke wijze, stap voor stap 10 minder bekende, maar zeer krachtige vormen van Energie Therapie uit.

De beschreven Energie Therapieën zijn allemaal eenvoudig, toepasbaar voor iedereen, geven snel resultaat en zijn effectief.

Daarnaast ontvang je bij aankoop een speciale manual als bonus. In deze manual wordt een combinatie van 2 krachtige Energie Therapieën besproken. Het resultaat van deze combinatie is een eenvoudige en snelwerkende nieuwe Energie Therapie. De waarde van deze manual is 9,95 Euro.

Maar let op, deze Zomeraanbieding is slechts geldig tot en met donderdag 30 Juni


Wil jij in aanmerking komen voor de zomerse korting van 19,95 Euro en de bonus manual voor 9,95 Euro (totaal voordeel 29,90 Euro?

Klik dan NU hier


(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)

Geef jezelf dat zomerse gevoel. Je bent het waard!

Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved