E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #64, 12 September 2011


Hai <>

Ik hoop dat jij net als ik hebt genoten van een welverdiende vakantie. En dat je toch nog van de zomer hebt kunnen genieten, ondanks het tegenvallende weer in Nederland.

Ik heb samen met mijn vrouw en 3 kinderen een aantal weken genoten van het fantastische leven in Italië. De overgang naar het natte en vlakke Nederlands was dan ook groot.

In deze eerste Morpheus Nieuwsbrief na de zomer beschrijf ik 2 snelle en effectieve methodes waarmee jij je vlug kunt ontspannen.

En mocht je last hebben van angst voor spreken in het openbaar, er zijn nog enkele plaatsen vrij in de cursus ‘Sprekend Jezelf’ van mijn collega Marijke van Dellen. Meer hierover verderop in deze nieuwsbrief.

Ruim je emotionele klachten op en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan HeeringSnelle Ontspannings Methodes
Ontspanning is een belangrijk aspect bij het voorkomen en tegen gaan van stress, angst en depressie.

2 maal per dag een paar minuten gerichte ontspanning kan al van grote invloed zijn op je lichamelijke en geestelijke welbevinden en kan jaren aan je leven toevoegen.

Ik heb 2 eenvoudig toe te passen snelle ontspanning methodes voor je beschreven.

Ja, ik wil mij snel ontspannen en klik nu hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Reken af met je angst voor spreken in het openbaar
Het kan echt, ontspannen en vrij van angst spreken in het openbaar. Voor een groep gewoon jezelf zijn en een pakkend, aansprekend verhaal vertellen.

maandag 26 september begint de cursus ‘Sprekend Jezelf’ gegeven door mijn ervaren collega Marijke van Dellen. Met deze cursus kan je voor eens en altijd afrekenen met je angst voor het spreken in het openbaar.

- Je leert hoe je onbevangen voor een groep kunt staan.

- Hoe je hierbij jezelf kunt zijn en jezelf blijft.

- Hoe je dit kunt doen. Ongeacht de samenstelling en de grootte van die groep.

- Hoe jij je een eigen, unieke en authentieke spreekstijl kan ontwikkelen.

Wat deelnemers zeggen
Rustiger en zelfverzekerder voor een groep
" Ik heb zoveel geleerd, ik moet dit allemaal nog eens rustig doorlezen. Ik merk wel al dat ik veel rustiger en zelfverzekerder voor een groep sta."

Geen moeite meer om voor mezelf te gaan staan
" Ik had altijd het gevoel dat ik minder was dan de rest en daarom durfde ik in gezelschap mijn mond niet open te doen. Dat is nu heel anders geworden. Ik weet dat ik evenveel waard ben als ieder ander en heb er geen moeite meer mee om voor mezelf te gaan staan."

Voel ik me al veel gemakkelijker bij het geven van presentaties
" Ik was er van overtuigd dat ik nooit van dit probleem af zou kunnen komen. Nu denk ik daar anders over. Als ik de oefeningen doe en toepas wat we geleerd hebben voel ik me al veel gemakkelijker bij het geven van presentaties dan voor de cursus."

Te mooi om waar te zijn
" Ik heb heel veel aan deze cursus gehad. Dat dit bestaat ...... het is te mooi om waar te zijn!"

Grote presentatie gegeven
" Je heb voor iedereen net precies de juiste toon, heel goed. Ik heb heel veel geleerd en al tijdens de cursus een grote presentatie kunnen geven! Bedankt."

Er zijn nog enkele plaatsen vrij bij de cursus Sprekend Jezelf die begint op maandag 26 september

Ja, ik wil mijn angst voor spreken in het openbaar oplossen,
en klik nu hier voor meer informatie

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt aanpakken.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Deze energetische verstoringen zijn in vele gevallen de aanleiding van emotionele klachten.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. De ‘Pak je klachten aan met EFT’ manual is aanzienlijk uitgebreid en geeft nog meer informatie waardoor jij nog beter je klachten kunt aanpakken.

Wil je weten hoe jíj je klachten snel en met gemak zelf aan kunt pakken? Klik dan nu hier


(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)
Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved