Back to Back Issues Page
, Laatste dag - Pak je Overgewicht aan - aanbieding
April 15, 2013

Hai,

De week-aanbieding van ‘Pak je Overgewicht aan met EFT’ sluit vandaag.

Eén van de zaken die velen dwarszit, en misschien ook jou, is overgewicht. Wanneer je hier last van hebt lijkt het wel alsof je er nooit meer vanaf komt.

En veelal wordt er in de verkeerde richting gezocht om deze extra kilo’s weg te krijgen.

Vaak wordt er gedieët, waarbij je veel minder gaat eten. Helaas is zo’n dieet nooit lang vol te houden. En loop je het risico last te krijgen van uitspattingen in de vorm van eetbuien omdat je gewoonweg te weinig binnen krijgt.

De meeste sporten die worden aanbevolen om te gaan doen wanneer je wilt afvallen, zijn hiervoor helemaal niet geschikt. En als je al niet van die sporten houdt, blijkt het al gauw ondoenlijk om het voor langere tijd vol te houden.

Eén van de belangrijkste oorzaken van overgewicht moet gezocht worden in verstoringen in het energie systeem van je lichaam.

Als gevolg hiervan kan je stofwisseling vertragen, krijg je last van eetbuien, heb je negatieve emoties die je in de weg zitten, krijg je hunkeringen naar eten, krijg je last van een negatief zelfbeeld, heb je een gebrek aan wilskracht, enzovoort.

Zo is het leven naar mijn mening niet bedoeld.

Met behulp van EFT kunnen de oorzaken en gevolgen van overgewicht snel én doeltreffend worden aangepakt.
In ‘Pak je Overgewicht aan met EFT’ leg ik op duidelijke wijze uit hoe jij op gemakkelijke wijze je overgewicht kunt aanpakken.

Weekaanbieding – geldig t/m 15 April
Bestel vandaag, dan ontvang je nog €20,00 korting op 'Pak je Overgewicht aan met EFT'. Deze aanbieding is geldig tot en met vannacht 24.00u. Bestel dus snel!

Wil jij ook gebruik maken van deze aantrekkelijke korting van €20,00 en je slaapproblemen oplossen? Klik dan nu hier


Bestel NU, voordat het te laat is!Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved

Back to Back Issues Page