Back to Back Issues Page
Weekaanbieding Hawaiiaans EFT
May 30, 2013

Hai

Deze week heb ik een heel speciale aanbieding voor je, namelijk de nieuwe Hawaiiaans EFT manual.

Hawaiiaans EFT is de gecombineerde kracht van Ho’oponopono, een eeuwenoude healingmethode, en EFT.

Ho'oponopono wordt al duizenden jaren gebruikt door de healers van Hawaï. Ho'oponopono betekent ‘goed maken’. Andere benamingen zijn ‘harmonie creëren’ en ‘balans creëren’.

De combinatie van Ho'oponopono met EFT werkt eenvoudig, zeer grondig en geeft snelle resultaten.

Bij Hawaiiaans EFT is het niet nodig om te weten wat de oorzaak van het probleem is. Je moet alleen de emotionele, mentale of lichamelijke pijn bemerken.

Hawaiiaans EFT
Ik leg in deze manual 3 versies van Hawaiiaans EFT uit die allen zeer krachtig zijn.

Bij één van deze versies wordt gebruik gemaakt van speciale Hawaiiaanse affirmaties, waardoor de behandeling een veel grotere impact zal hebben.

De woorden van deze speciale Hawaïaanse affirmaties hebben tot 7 niveaus van betekenis en bevatten een harmonische resonantie.

Je krijgt door het gebruik van deze speciale Hawaiiaanse affirmaties een veel grotere impact.

Daarnaast leg ik uit hoe je met de speciale Ha - ademhalingstechniek van Ho'oponopono nog betere resultaten kunt verkrijgen.

Ik vertel je ook hoe je een speciaal energiepunt, dat veel bij Hawaiiaanse behandel methodes wordt gebruikt, kunt toepassen.Speciaal voor Klanten van Morpheus en lezers van het Morpheus e-zine heb ik een aantrekkelijke korting van € 5,00 wanneer je gebruik maakt van deze weekaanbieding.

Wil jij ook gebruik maken van deze aantrekkelijke tijdelijke korting en je klachten snel en eenvoudig aanpakken? Klik dan nu hier


(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser), pas deze geweldige versie van EFT toe om je klachten aan te pakken en je goed te voelen!


Jan Heering
Master Coach
Morpheus Instituut


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved

Back to Back Issues Page