Pak je Faalangst aan
download

Heb je last van faalangst en wil je dat nu voor eens en altijd achter je laten? Met Pak je faalangst aan kan jij dit zelf doen.


Hieronder kan jij de demo versie van Pak je faalangst aan downloaden.

Download Pak je faalangst aanWil jij je faalangst klachten daadwerkelijk aanpakken met de volledige versie? Klik dan hierFaalangst kan je behoorlijk dwarszitten in je leven. Het weerhoudt je ervan om goed te presteren op die momenten dat het nodig is.

Je presteert op die belangrijke momenten ver onder je niveau als gevolg van je angst om te falen.

Gelukkig kan je met behulp van de technieken die ik beschrijf jouw angst om te falen snel achter je laten.

Met behulp van de aangereikte technieken ben je in staat om de faalangst, waar je iedere keer weer tegen aan loopt, met succes aan te pakken.

Je kunt aan de slag met je angst daadwerkelijk op te lossen, in plaats van dat je telkens wordt teruggeworpen door je angst om te falen.

‘Pak zelf je faalangst aan’ bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat in op de achtergronden van Energie Therapie en over het ontstaan van de technieken.

In het tweede deel wordt verteld hoe jij daadwerkelijk aan de slag kunt gaan om je faalangst effectief aan te pakken. In de strijd tegen faalangst wordt de praktische inhoud inzichtelijk gemaakt met eenvoudige en doeltreffende technieken.

Jan Heering zet zich in om mensen de vrijheid te geven en te laten kiezen voor het leven dat zij willen leven; een gezond leven, vrij van belemmeringen op mentaal en emotioneel gebied.

Met Pak je Faalangst aan ben jij in staat om daadwerkelijk aan de slag te gaan met jouw angst om te falen.


Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved.
Show / Hide