E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #45, 24 Maart 2009


Hai <>

Ik hoop dat je door de opkomende bloembolletjes en de zon die lekker heeft geschenen het afgelopen weekend het lentegevoel hebt gekregen.

Mijn oudste dochter van 6 heeft bij Oma 2 dagen in de tuin gewerkt om deze gereed te maken voor de lente. En de opgekomen hyacinten geteld. Volgens haar waren het 68.

Ik wil iedereen die heeft mee gedaan aan het invullen van de vragenlijst bedanken. De antwoorden op mijn vragen hebben veel duidelijkheid gegeven waar jullie behoefte aan hebben.

Na analyse van de gegevens is gebleken dat de voorkeur van de overgrote meerderheid van de lezers van deze nieuwsbrief uit gaat naar:

 • Een overzichtsmanual over minder bekende Energy Therapy vormen
 • Een verdiepingsmanual over EFT
 • Een manual over de nieuwste Energy Therapie
 • Een manual over TAT (Tapas Accupressure Technique)
 • EFT workshop

  Inmiddels ben ik bezig met het schrijven van de manual over minder bekende Energy Therapy vormen. Het belooft een fantastische manual te worden. Ik zal jullie in de komende nieuwsbrieven op de hoogte houden.

  Natuurlijk in deze nieuwsbrief ook weer een eenvoudige maar krachtige oefening om je goed te voelen.

  Ruim je emotionele klachten op en voel je goed!

  ZONnige groet,
  Jan Heering


  Voel je goed met de krachtcilinder
  De Krachtcilinder is een eenvoudige maar krachtige oefening om je goed te voelen. In iedere situatie!
  Ja Jan, ik wil mij goed voelen en klik nu hier
  (kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


  Pak zelf je klachten aan met EFT
  Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk eens achter je laten? Maar weet je niet hoe?

  In mijn bekende manual ‘ Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

  EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. EFT is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.

  Deze energetische verstoringen zijn in vele gevallen de oorzaak van emotionele klachten.

  Wil je weten hoe jij je klachten zelf aan kunt pakken? Klik dan nu hier
  (kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)  Entire contents copyright © Morpheus Institute.
  All rights reserved