E - Nieuwsbrief met:

Nieuws van Morpheus

Snelle oplossingen voor emotionele klachten


Morpheus E-Nieuwsbrief Nummer #59, 8 Maart 2010


Hai <>

In deze Morpheus E-Nieuwsbrief geef ik je informatie over hoe jij in enkele ogenblikken je stress kunt verminderen en je focus kunt vergroten.

Verder in deze E-Nieuwsbrief informatie over een nieuwe manual van mij, die gericht is op het aanpakken van blozen. Deze manual, Hoe overleef ik blozen genaamd, kan je als trouwe lezer van de Morpheus Nieuwsbrief voor niets downloaden op de Morpheus site.


Pak je klachten aan en voel je goed!

ZONnige groet,
Jan Heering


Verminder stress en verbeter je focus binnen enkele ogenblikken
Deze doeltreffende en snelwerkende oefening is ontleent aan de Raviv Methode. Deze methode is gebaseerd op nieuwe inzichten over de ontwikkeling over het brein, de structuur van het brein en het functioneren van het brein.

Dit is ook een ideale oefening wanneer je goede prestaties moet neerzetten, zoals bijvoorbeeld bij een examen.

Heb je deze oefening een paar maal geoefend, dan ben je in staat om deze in slechts enkele ogenblikken uit te voeren. En ervan te profiteren.

Wil je weten hoe jij je stress kunt verminderen en je focus kunt verbeteren? Klik dan hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Hoe overleef je blozen
Wanneer je last hebt van blozen kan dat een groot probleem voor je zijn. Het kan je danig dwarszitten. Juist in situaties waarin je dat niet wilt, loopt de spanning op en wordt je toch ineens weer rood.

Je krijgt een rode blos op wangen, voorhoofd en zelfs rode vlekken in je nek, terwijl je het steeds maar warmer krijgt.

Wanneer je in de gaten krijgt dat je weer eens rood begint te worden, merk je dat het alleen maar erger wordt. Je schaamt je er immers voor. Gelukkig zakt het blozen redelijk snel weer weg.

Je kan je onzeker voelen door het blozen. Het kan zelfs zo zijn dat je situaties waarin je bang bent om weer te gaan blozen, gaat vermijden.

In het boekje 'Hoe overleef ik blozen' geef ik een overzicht van wat jij kunt doen om met het blozen om te gaan, hoe jij je klachten kunt beperken en hoe je het kan voorkomen.

Pas de adviezen toe die ik in ‘Hoe overleef ik blozen’ geef en pak het blozen aan!

Ja ik wil de ‘Hoe overleef ik blozen' manual en klik nu hier
(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)


Pak zelf je klachten aan met EFT – nieuwe versie
Heb jij genoeg van jouw emotionele klachten? Wil je deze klachten nu eindelijk achter je laten? Maar weet je niet hoe?

In mijn bekende manual ‘Pak je klachten aan met EFT’ leg ik uit hoe jij met behulp van de EFT methode op eenvoudige wijze je klachten zelf aan kunt pakken.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam. Deze energetische verstoringen zijn in vele gevallen de aanleiding van emotionele klachten.

EFT is een eenvoudige, voor iedereen toe te passen methode. De ‘Pak je klachten aan met EFT’ is aanzienlijk uitgebreid en geeft nog meer informatie waardoor jij nog beter je klachten kunt aanpakken.

Wil je weten hoe jij met EFT je klachten zelf aan kan pakken?
Klik dan hier

(kan je de link niet aanklikken omdat deze in 2 delen in je mailtje staat, kopieer en plak beide delen dan in je browser)Entire contents copyright © Morpheus Institute.
All rights reserved