Creëer het leven van je dromen
met Aantrekkingskracht EFT

Aanbieding geldig tot en met vrijdag 1 maart

Wist jij dat in het leven een verschijnsel is waarmee jij in staat bent het leven van je dromen te creëren?

Dit verschijnsel, meestal 'wet' genoemd, is bekend onder de naam ‘Wet van de Aantrekkingskracht’, in het Engels ‘The Law of Attraction’.

Deze wet gaat ervan uit dat ‘gelijken elkaar aantrekken’.

In andere woorden, datgene wat jij in je leven wil ervaren kan je in je leven laten verschijnen door middel van je gedachtes en gevoelens.

Het werkt overigens ook de andere kant op.

Wanneer 'je negatief' denkt, dan komt daar alleen maar meer negativiteit uit voort.

Dit wordt ook wel de ‘self fulfillling’ prophecy genoemd.

Je trekt zaken aan waarop jij je aandacht richt. Dus als jij iets ‘niet wilt'of 'wilt vermijden', dan trek jij datgene juist aan.

Het geheim waarom de 'Wet van de Aantrekkingskracht’ vaak niet werkt

Ik krijg regelmatig te horen dat de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ niet werkt of niet lijkt te werken. Of dat het wel heel lang duurt voordat hetgeen dat je wilt aantrekken verschijnt.

De oorzaak hiervan is dat je meestal gefocust wordt op dat wat je nodig hebt. Wanneer je hier van uit gaat dan is er een onderliggend gevoel van gebrek.

Wanneer je zo de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ toe probeert te passen, creëer je een groter gebrek of meer wanhoop in plaats van overvloed, voldoening en vreugde.

Zo werkt het wélDe bekende EFT-er Patricia Carrington heeft de principes van de ‘Wet van de Aantrekkingskracht’ en gecombineerd met de kracht van EFT.

EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is een eenvoudige maar krachtige vorm van Energie Therapie.

Wanneer jij de ‘Wet van de Aantrekkingskracht' combineert met de kracht van Aantrekkingskracht EFT, een speciale toepassing van EFT, ben je in staat om een nieuwe realiteit te creëren.

Met deze toepassing van EFT is het mogelijk om het leven van je dromen te creëren met de ‘Wet van de Aantrekkingskracht.

aantrekkingkracht-eft-w350

In de manual 'Creëer het leven van je dromen met Aantrekkingskracht EFT' leg ik uit hoe jij je bewust kunt worden van datgene wat goed voor jou voelt.

En hoe jij dit kunt gebruiken om het leven van je dromen te creëren!

Tijdelijke aanbieding: Nu slechts €14,95 €9,95!


buttont1-jaditwilik-b220


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij 'Creëer het leven van je dromen met Aantrekkingskracht EFT' lezen en een fantastisch leven creëren.

Let op: dit boek is een elektronisch document dat je direct kunt downloaden

Show / Hide