Angst Verminderen
met Kava Plant

Angst verminderen met Kava plant is mogelijk volgens onderzoekers aan de Universiteit van Queensland (Australië). In het online wetenschappelijke tijdschrift Springer zijn de resultaten van dit onderzoek bekendgemaakt.

In de eerste klinische studie over dit onderwerp blijkt dat een wateroplosbaar extract van Kava, angstsoornissen en stemmingsstoornissen effectief kan behandelen. Volgens de onderzoekers zijn chronische angst en verschillende vormen van depressies doeltreffend met Kava te behandelen.

De voorgeschreven Kava, in tabletvorm, bleek bij 5 tableten per dag als gevolg te hebben dat het door de deelnemers ervaren angstniveau aanmerkelijk daalde.

Volgens de onderzoekers kan Kava een natuurlijk alternatief zijn voor farmaceutische opties, met minder kans op afhankelijkheid en een minder potentieel van bijwerkingen.

Als gevolg van bezorgdheid over leververgiftiging, werd Kava in 2002 verboden in Europa, Engeland en Canada.Angst verminderen
Ik juich dit soort onderzoeken over angst verminderen toe. Hoe minder je afhankelijk bent van medicatie om emotionele klachten aan te pakken, des te beter. Het is natuurlijk ook mogelijk om op andere manieren emotionele aandoeningen zoals bijvoorbeeld angsten aan te pakken.

De meest aangewezen methodes hiervoor zijn die methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie. Energie Therapie gaat er van uit dat negatieve (en dus ongewenste) emoties, zoals angsten, worden veroorzaakt door onverwerkte emoties.

Deze onverwerkte emoties liggen aan de basis van verstoringen in het energie systeem van je lichaam. Deze verstoringen in je energiesysteem maken uiteindelijk dat jij die negatieve emoties voelt. En blijft voelen.

Het is gebleken dat angsten razendsnel verdwijnen wanneer deze verstoringen in het energiesysteem worden verholpen.

Wil je weten hoe jij angsten kunt oplossen? Ga dan naar

los je angsten op


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Sitemap

Home

Faalangst
Paniekaanval
Angststoornis

wiki

Disclaimer angst verminderen met Kava plant

Show / Hide
Show / Hide