Angstaanvallen
hoe kom je er vanaf?

Jouw angstaanvallen kunnen opgelost worden
Je klachten kunnen verdwijnen wanneer de oorzaak van je angst wordt opgelost.


angstaanvallen specialist Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals angsten.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele problemen geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angstaanvallen achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de symptomen zijn van angst.

Daarnaast leg ik je uit wat de oorzaak van deze aandoening is en hoe je jouw aanvallen van angst kunt oplossen.Symptomen van angstaanvallen

Het is vreselijk om een aanval van angst te ondergaan. Voor je gevoel duurt een dergelijke aanval uren. Gelukkig is het meestal na een paar minuten voorbij.

Tijdens een aanval begin je te trillen, hevig te transpireren, heb je last van druk op de borst en klopt je hart hevig.

Andere symptomen zijn: duizelingen, misselijk gevoel, moeilijk kunnen ademen, tintelingen of dof gevoel in handen, armen of benen.

Tijdens een aanval ben je bang om flauw te vallen of om de controle te verliezen. Je kunt zelfs bang zijn om gek te worden of dood te gaan.

Je hebt de neiging om de situatie te ontvluchten. Mocht dat niet mogelijk zijn, bijvoorbeeld wanneer je in een in een lift staat, dan kan de aanval nog heviger uitpakken.

Je hebt de neiging om situaties waarin je te maken zou kunnen krijgen met een aanval te vermijden. Je kunt daardoor in een sociaal isolement belanden.

Als gevolg van je aandoening kan je slaapproblemen krijgen of je moeilijk kunnen concentreren.

Je kunt ook te maken krijgen met depressieve gevoelens.

Het is moeilijk voor mensen in je omgeving om te begrijpen wat er aan de hand is. Hierdoor kan je het gevoel hebben er alleen voor te staan.Vrij van angstaanvallen door het leven
Stel je eens voor hoe het zou zijn als je ontspannen en met een goed gevoel door het leven zou kunnen gaan

Dat je weer geniet van je leven.

Dat jij je weer op je gemak kunt voelen.

Dat jij je weer kunt ontspannen.Wat niet helpt bij het oplossen van angstaanvallen
De meeste mensen hebben al heel veel gedaan in een poging van hun aanvallen af te komen.

Ik zal hieronder een opsomming geven van wat er in de meeste gevallen wordt aangeraden om van aanvallen van angst af te komen en waarom dat allemaal niet werkt.

Er worden veel tips aangeraden om van je stoornis af te komen. Ik zal deze tips op een rijtje zetten en uitleggen waarom deze tips geen oplossing zijn om van je stoornis af te komen.

 • Over je aanvallen praten.
  Zoals je hebt gemerkt lucht praten over je stoornis wel op. Je angsten worden door het praten helaas niet minder.

 • Je angsten onderdrukken.
  Helaas werkt dit alleen maar averechts. De aanvallen worden nog heviger.

 • Alternatieve geneeswijzen
  Helaas werken de meeste alternatieve therapieën en middeltjes niet of slechts heel langzaam.

 • Vraag hulp aan je huisarts
  Mocht je huisarts al naar je luisteren, en serieus nemen, dan krijg je waarschijnlijk een oplossing waar je niets mee kan.

 • Medicatie
  De meest voorgeschreven middelen zijn: Diazepam, Lorazepam, Oxazepam, Prozac en Seroxat. Medicatie is in mijn ogen echter geen oplossing. In het beste geval worden je klachten enigszins onderdruk.

  Medicatie brengt echter wel bijwerkingen met zich mee. Voorbeelden hiervan zijn duizelingen, misselijkheid en een heel duf gevoel in je hoofd.

 • Gesprek met een psycholoog
  Waarschijnlijk zit jij, net als de meeste mensen, niet op een gesprek met een psycholoog te wachten.

  Mocht je toch naar een psycholoog willen, dan zijn de wachttijden in veel gevallen erg lang. Daarnaast kan zo zijn dat de psycholoog je oefeningen wil laten doen die je erg eng zal vinden en die in het ergste geval zelfs weer tot een aanval van angst kunnen leiden.
De bovenstaande zaken om van je angst af te komen werken niet of slechts langzaam omdat de onderliggende oorzaak van je angstaanvallen niet wordt aangepakt.


De oorzaak van je angstaanvallen
Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Hierdoor worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam.

In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij acupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort energie vrij te stromen. Dat is je natuurlijke staat.

Echter door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s gaat de energie moeizamer door je energiesysteem stromen. Zoals water dat door koude dikker en dikker wordt. Totdat het water nog maar moeizaam vloeibaar is zoals stroop.

Uiteindelijk verandert het water in een vaste substantie zoals ijs. Hierdoor is iedere beweging onmogelijk geworden. Zo is het ook in je energiesysteem. Door emotionele oorzaken gaat de energie die door je energiesysteem steeds langzamer stromen. Totdat de energie simpelweg niet meer stroomt.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel je in de vorm van emotionele klachten. In jouw geval dus in de vorm van je angststoornis.

Het is belangrijk dat je gaat beseffen dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare angsten, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Daardoor blijf je dan ook last houden van je angsten. En daarom helpt praten over je klachten, onderdrukken van je angsten, medicatie, enz. niet om van je aanvallen af te komen.

Omdat je klachten het gevolg zijn van deze energetische blokkades kan jij je aandoening oplossen door deze energetische blokkades te verhelpen.

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Er is een oplossing om snel van je angstaanvallen af te komen, namelijk...

Klik NU hier voor een oplossing
om snel verlost te worden
van je angstaanvallen
Disclaimer

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.