Oplossingen voor
bindingsangst?

Pak zelf snel en gemakkelijk
je klachten aan!Wat is de oorzaak van je klachten?
Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.


Jan Heering

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele klachten geschreven.

Sinds 2001 heb ik in mijn praktijk velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van angst om je te binden is en hoe je jouw klachten kunt oplossen.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?
Door het wegnemen van de verstoringen in je energiesysteem wordt je energiesysteem weer in balans gebracht.

Wanneer dit heeft plaatsgevonden, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie als het ware opgelost. De herinnering is nog aanwezig; maar de (emotionele) lading is verdwenen.

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen
Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van emotionele klachten oplossen
Veel mensen gaan in therapie om op de één of ander manier trauma’s en pijnlijke herinneringen te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange therapie en onvoorspelbare resultaten.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals EFT, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen van EFT zijn

 • Eenvoudige handelingen

 • Snel aan te leren methode

 • Korte behandelingsduur

 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

 • Pijnloos en niet belastend

 • Géén tranen

 • Géén heftige emotionele ontladingen

 • Géén pijnlijke herbeleving


EFT is een eenvoudige methode die ook jij gemakkelijk kan toepassen om jouw klachten aan te pakken.Pak zelf je klachten snel en gemakkelijk aan
In de 'Pak je klachten aan met EFT' manual beschrijf ik op duidelijke wijze hoe jij de EFT methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.Meer dan 17267 mensen hebben
deze manual aangeschaft!


Let op: deze manual is een elektronisch document
dat je direct na aankoop kunt downloadenBestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij je klachten aanpakken.

Bestel NU je manual

Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
Bonus 2
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
Ervaringen van anderen

"Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft.
Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


“Ik vind de manual qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek.
Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. De manual is inderdaad heel praktisch.

De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad deze manual zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


"Het beste aan de manual vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is. Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien.
De 3 grootste voordelen:

 • De EFT methode is kort en overzichtelijk.

 • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.

 • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."
Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


“De manual is duidelijk en goed te lezen.
Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad de manual aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


“De manual Pak je klachten aan met EFT is een overzichtelijke inleidende manual.
Eerlijk gezeg had ik lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manual aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit


Pak zelf met EFT je klachten aan

Het EFT Pakket bestaat uit

Pak zelf snel en gemakkelijk je klachten aan

Stap voor stap vertel ik je in deze manual hoe jij de EFT methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.
Iedereen kan EFT toepassen!
Prijs: 14,95 Euro


Snel EFT

Jouw klachten nog sneller aangepakt.
Met deze manual kan jij EFT nog sneller toepassen. Een bruikbare compacte manual als aanvulling op de manual ‘Pak je klachten aan met EFT’. Deze versie van EFT wordt momenteel veel door Gary Graig, de grondlegger van EFT gebruikt.( 7 Pagina's)
Prijs: 5,- Euro


EFT Emotie Protocol

Ongewenste Emoties snel en eenvoudig opgelost.
Het EFT Emotie Protocol is één van de nieuwste ontwikkelingen op EFT gebied. Hiermee zijn jouw ongewenste emoties nog eenvoudiger aan te pakken.(7 Pagina's)
Prijs: 5,- Euro


De bovenstaande manuals zijn alleen verkrijgbaar als elektronische bestanden. Je kunt ze dus downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.

Tijdelijke Aanbieding – Bestel voor

De prijs van het EFT pakket is tijdelijk slechts 24,95 19,95 Euro!Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)

Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
Bonus 2
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manuals lezen
en kan jij je klachten aanpakken.

Bestel NU je EFT Pakket
Iedereen kan EFT toepassen
In deze manuals leg ik de basis van EFT op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met EFT aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten van mijn clienten. De EFT methode geeft snel én blijvend resultaat.
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU je EFT Pakket


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.
Show / Hide