Speciale Aanbieding!

Bestel Nu het Voel je goed EFT Pakket en bespaar 19,95!


Het Voel je goed EFT Pakket omvat:

 • Pak je klachten aan met EFT (normale prijs 14,95 Euro)
  Stap voor stap leg ik uit hoe jij met EFT zelf je klachten kunt aanpakken.

 • Snel EFT (normale prijs 5,00 Euro)
  Pas EFT nog sneller toe. Een bruikbare compacte manual

 • EFT Emotie Protocol (normale prijs 5,00 Euro)
  Pak jouw ongewenste emoties nog eenvoudiger aan.

 • Voel je goed met Morpheus (normale prijs 19,95 Euro)
  Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.

Het gehele pakket kost nu slechts 44,90 24,95 Euro. Bespaar 19,95!

Deze manuals zijn elektronische documenten die je direct na aankoop kunt downloaden.


Bestel voor en ontvang GRATIS de volgende bonussen:
Bonus 1
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Verdrijf je stress in enkele ogenblikken met deze snelle methode.
Bonus 2
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)

Verminder snel hevige emoties. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
Ja, ik bestel NU het Voel je goed EFT Pakket, bespaar 19,95 Euro
én krijg er 2 bonussen ter waarde van 15,00 Euro bij.


Bestel NU het Voel je goed EFT pakketBestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manuals downloaden
en kan jij je klachten aanpakken.

Nee dank je, ik heb liever het standaard EFT Pakket.
Ik begrijp dat ik nooit meer van deze geweldige aanbieding gebruik kan maken en dat ik geen 19,95 Euro korting ontvang.
Klik hier voor het standaard EFT Pakket
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Show / Hide


Wat anderen zeggen

Direct resultaat
“Ik had hoge verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek heel duidelijk te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Het beste aan deze methode is dat je direct resultaat kan merken.”
V.A.

Duidelijke stap voor stap uitleg
"Ik bestelde maar wist niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste aan de EFT methode is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen Brouwers

Gemakkelijk toe te passen
"Toen ik bestelde hoopte ik dat het effect zou hebben en dacht wie weet... De manual is duidelijk geschreven en is overzichtelijk. De methode is gemakkelijk toe te passen. Het beste zijn de snellere manieren om het toe te passen zoals ‘Snel EFT’ en ‘De Noodrem’. “
T. Vonk

Praktisch toepasbaar
"Ik verwachte ik niet veel van de manual.. Echter, Pak je klachten aan met EFT is duidelijk, eenvoudig leesbaar en met voldoende illustraties ter verduidelijking. Het beste is de praktische toepasbaarheid van deze methode.”
Mireille, La Roche en Ardenne

Ik vind het een wonder
“Ik had al aan EFT gedaan maar wilde nu een compleet pakket printen ipv een cursus doen of steeds op internet zoeken naar tips. De manual is duidelijk en in goed begrijpelijke taal geschreven. Het beste van EFT vind ik dat je zelf aan de gang kunt gaan met je problemen en dat het dan ook nog werkt..ik vind het een wonder. Jan zijn methode is relatief kort en duidelijk en de afbeeldingen in de manual zijn heel prettig.”
Ilse, Noord-Scharwoude

Het heeft gewerkt
"Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. De manual is echter duidelijk. Door de overzichtelijkheid ben je geen tijden bezig om er achter te komen hoe het werkt. En belangrijker, het heeft gewerkt. Of dat nu autosuggestie is of niet, dat maakt me niet uit. Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat blijvend is.
Bedankt !”
Huib Koning

Eenvoudige methode
“Toen ik bestelde zocht ik aanvulling op wat ik inmiddels al weet van EFT. De manual is duidelijk. er wordt veel behandeld en goed stapsgewijs. De EFT methode biedt een voor veel klachten te gebruiken vrij eenvoudige methode.”
JB

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in deze manual zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Snel zelf toe te passen met snel resultaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. Deze bleek zeer duidelijk te zijn. De EFT methode is snel zelf toe te passen en geeft snel resultaat.”
Bianca Dekker, Oosterbeek

Gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken
“Toen ik bestelde stond ik blanco in mijn verwachtingen en wilde alles aanpakken om van mijn onrustige gevoelens af te komen. De methode is duidelijk en helder weergegeven, met aan het einde van een hoofdstuk een duidelijke samenvatting. Het beste aan de EFT methode is dat deze gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken is.”
Ron

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden ik zie wel hoe het uitpakt voor mij. De manual is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen dokter of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

Zeer effectief
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk met een stapsgewijze uitleg van EFT. EFT is zeer effectief en vergt geen diepgaande gesprekken.” Kathelyne, amsterdam

Echt het probleem aanpakt
“Het is een duidelijke manual waarin alles duidelijk en begrijpelijk geschreven is. Het beste van de EFT methode is dat je echt het probleem aanpakt.”
IA