Claustrofobie boek

Pak met dit claustrofobie boek zelf je claustrofobie aan.


De prijs van 'Pak je Claustrofobie aan' is tijdelijk slechts 27,95 € 17,95!

Om te bestellen, Klik hier

Let op: Pak je Claustrofobie aan is een elektronisch document dat je direct na aankoop kunt downloaden.

Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je claustrofobie eboek lezen
en kan jij je claustrofobie aanpakken.


Claustrofobie boek

In het claustrofobie boek 'Pak je Claustrofobie aan' leg ik een methode uit die snel werkt én eigenlijk door iedereen is toe te passen. Deze methode leent zich ervoor om het claustrofobie overwinnen voor iedereen mogelijk te maken.

Claustrofobie behandeling met de beschreven methode geeft op korte termijn resultaat in de meeste gevallen. 


De claustrofobie oorzaak kan gevonden worden in onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energie systeem van je lichaam. Dit is pas sinds enige tientallen jaren bekend in het Westen. In het Verre Oosten is kennis van het energie systeem van het lichaam al vele eeuwen bekend.


Claustrofobie symptomen zijn, onder andere, droge mond, hoofdpijn, hartkloppingen, misselijkheid, zweten, trillen, verwarring, pijn op de borst, verstikkend gevoel en moeite met ademhalen.


Claustrofobie betekenis is de angst voor kleine ruimtes, angst voor afgesloten ruimtes en angst voor verstikking. Claustrofobie is geclassificeerd als een angststoornis en kan in sommige gevallen zelfs een paniekaanval veroorzaken.


In 'Pak je Claustrofobie aan' geef ik een kort overzicht van de claustrofobie symptomen en leg ik uit wat de claustrofobie oorzaak is. Daarna vertel ik waar het om draait: hoe jij je claustrofobie overwinnen kunt. 

Dit is niet zozeer een lees boek, het is een doe-boek. Je gaat aan de slag, op een snelle manier, met het claustrofobie oplossen aan de hand van de duidelijke uitleg in dit claustrofobie boek.

Disclaimer Claustrofobie Boek

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


Show / HideErvaringen van anderen


Je kunt jezelf weer prettig voelen
“Het is helder, duidelijk en compleet. Je kunt jezelf weer prettig voelen zonder dat er iemand bij betrokken is.”
Ingrid vd B., Helmond

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.”
Niels

Je merkt al vrij snel resultaat
“Het is goed en duidelijk geschreven. Deze methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen. De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verassing. Het is duidelijk geschreven. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Het werkt!
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de R

Geen medicijnen meer slikken
“Ik bestelde met lage verwachtingen. De manual is echter heel gemakkelijk te lezen en toe te passen. Het beste is dat je het zelf kunt oplossen. Het aller beste is dat je geen medicijnen meer hoeft te slikken voor je problemen.”
I.V.

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Eenvoudig en direct toe te passen
“Deze methode is helder, eenvoudig en direct toe te passen, kort en krachtig. Gebruik van de foto’s geeft een duidelijk beeld om het toe te passen.”
Anoniem

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt je stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Gemakkelijk te leren
“Het is gemakkelijk te leren. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging om te zien hoe je de oefeningen moet doen.”
Ingrid

De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen
“Het is helder, instructief en eenvoudig. De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen.”
Peter te H

Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft
“Ik vind het instructief en eenvoudig toe te passen. Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging.”
ML.W.-S.

Het is een duidelijke en complete methode
“De opzet is duidelijk. Het is een duidelijke en complete methode. Door de focus op het lichamelijke van de emotionele klachten, is het eenvoudig toe te passen. De foto's laten alles duidelijk zien en geven daarmee meer zelfvertrouwen.”
J.M.V.

Het lijkt te werken
“ik vind het instructief. Het lijkt te werken.”
HH

Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van
“Het bestaat uit oefeningen die gemakkelijk zijn om te doen als je eenmaal het stappenplan in je hoofd hebt. Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van.”
MP

Klaar en simpel
“Toen ik bestelde was ik sceptisch, het leek me nogal hocus pocus, maar gezien de vele positieve reviews het proberen waard. Het zijn duidelijke stappen. Niet teveel overbodige uitleg. Klaar en simpel.“
B.R.