Hoofdstuk 1
Aanbevolen gebruik van de manual
Pak je klachten aan met EFT



De manual 'Pak je Klachten aan met EFT' is een compacte manual waarmee klachten op een eenvoudige manier kunnen worden aangepakt. Naast beknopte achtergrond informatie staat in deze manual díe informatie waar het om gaat: een beschrijving van hoe jij EFT snel kunt toepassen.

In de hoofdstukken 'Je eerste Stap met EFT', 'Je tweede Stap met EFT' en 'Je derde eerste Stap met EFT' wordt de oorspronkelijke EFT methode uitgelegd. Deze methode wordt tegenwoordig ook wel 'gewoon' EFT , 'standaard' EFT of Classic EFT genoemd. Om de EFT methode goed toe te kunnen passen EFT methode is het raadzaam om de genoemde stappen door te lezen en te beoefenen.

Voor het aanpakken van je klachten heb je echter in veel gevallen genoeg aan de verkorte versie, die ik 'Kort EFT' heb genoemd, en aan het EFT Body Protocol. Dit Body Protocol richt zich op datgene wat jij voelt in je lichaam. Het voordeel van dit protocol is dat het nog eenvoudiger en sneller werkt dan de andere EFT protocols.

Leer eerst EFT toepassen door de basis te leren zoals beschreven is in hoofdstuk 3, 4 en 5. Heb je dit onder de knie, ga dan over op 'Kort EFT' of met het EFT Body Protocol

Pas EFT toe om je klachten aan te pakken en voel je goed!
Jan Heering



Wil jij meer van EFT weten om je klachten aan te pakken; om de manual 'Pak je Klachten aan met EFT'te bestellen, klik hier





© MORPHEUS Instituut Juni 2004

Show / Hide