Faalangst bij ondernemers

Faalangst bij ondernemers volgens een artikel op www.ondernemeneninternet.nl. In dit artikel staat het volgende:
“Een echte ondernemer kan herkend worden aan verschillende eigenschappen, één hiervan is de angst om te falen. Of deze angst nu latent schuil gaat achter een krachtig imago of duidelijk op de voorgrond treedt, doet er niet toe.

Het hebben van faalangst zal de ondernemer naar zijn doel brengen. Mits de angst niet gaat domineren en natuurlijke stappen en plannen gaan dwarsbomen.

Het omzetten van deze angst in kracht en richting zal elke ondernemer met grote stappen verder brengen in het realiseren van doelstellingen en dromen. Voor de angst om te falen hoeft men zich niet te schamen. Kijk ernaar en laat het een raadgever zijn voor hoe het ook anders kan.” Tot zover het artikel.

Hoe kan faalangst bij ondernemers opgelost worden?
Het is niet nodig dat een ondernemer last hoeft te hebben van angst om te falen. Het is namelijk duidelijk geworden dat negatieve emoties zoals angst relatief snel en gemakkelijk kunnen worden opgelost. De meest aangewezen methodes hiervoor bij die methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie.

Energie Therapie is gebaseerd op de ontdekking dat negatieve (en dus ongewenste) emoties worden veroorzaakt door verstoringen in het energie systeem van je lichaam. Worden deze verstoringen opgelost, dan zijn de negatieve emoties verholpen.

Stel je eens voor dat de ondernemer zijn angst om te falen daadwerkelijk achter zich heeft gelaten. Wat zou hem dan nog in de weg kunnen staan bij het behalen van groei van de onderneming en succes?

Wil je weten hoe jij je faalangst kunt oplossen? Ga dan naar

los faalangst op
Faalangst sbij ondernemers Disclaimer
Faalangst


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.