”Hoe zou jij je voelen als jij van jouw klachten verlost zal zijn?“

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je hyperventilatie achter je te laten?Jan Heering

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder over hyperventilatie geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je klachten is en hoe jij je hyperventilatie met succes kunt aanpakken.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?

Door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, wordt de oorzaak van je klachten opgeheven.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

De herinnering is nog aanwezig. Je weet het nog wel dat je last van hyperventilatie en de bijbehorende symptomen had, maar de emotie is opgelost.

En wanneer je nu weer in zo’n situatie beland, dan zal je, wanneer je met succes de verstoringen in je energiesysteem hebt opgelost, je ontspannen en goed kunnen blijven voelen. Vrij van hyperventilatie!

Dus geen last meer van de opgejaagde ademhaling, de duizelingen en het benauwde gevoel.

Geen hartkloppingen meer. En geen tintelingen in vingers, handen, in je voeten en om je mond.

En geen last meer van al die andere vervelende symptomen die het gevolg waren van je aandoening.

Emotionele Bevrijding is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van je klachten oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals Emotionele Bevrijding, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

  • Eenvoudige handelingen

  • Snel aan te leren methode

  • Korte behandelingsduur

  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

  • Pijnloos en niet belastend

  • Géén tranendal

  • Géén heftige emotionele ontladingen

  • Géén pijnlijke herbeleving


Emotionele Bevrijding is een eenvoudige methode
die jij gemakkelijk kan toepassen
om jouw klachten aan te pakken.Pak je klachten gemakkelijk aan

In 'Pak je Hyperventilatie aan' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de Emotionele Bevrijding methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben mijn manuals al gekocht!De prijs van Pak je Hyperventilatie aan is tijdelijk
slechts 29,95 € 19,95!

Iedereen kan Emotionele Bevrijding toepassen!

Let op: Pak je Hyperventilatie aan is een elektronisch document dat je direct na aankoop kunt downloaden.


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij hyperventilatie aanpakken.
Bestel Nu

Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.


Bonus 2
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 3
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Ervaringen van anderen

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft. De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.”
D-J

Het werkt dus echt
“Het is eenvoudig en geeft snel resultaat. Ik had me er heel eerlijk gezegd, niets bij voorgesteld. Maar het werkt dus echt.”
A. Coppelmans

Ik ben er echt zó blij mee!
“Het is zo duidelijk en eenvoudig verwoord dat je het direct begrijpt en kunt toepassen. Het mooiste is ook dat het direct werkt, ik ben er echt zó blij mee!”
Nique, Den Haag

Je kunt jezelf weer prettig voelen
“Het is een helder, duidelijk en een compleet stappenplan. Je kunt jezelf weer prettig voelen zonder dat er iemand bij betrokken is.”
Ingrid van den B, Helmond

Het werkt echt!
“Het is een toegankelijke methode, je kunt er zo mee aan de slag. Wegens tijdgebrek begon ik eerst met één snelle oefening, en op een ander moment ben ik 'de hele ronde' gaan doen. Doordat je actief met ademhaling en alle oefeningen bezig bent, word je vanzelf al rustiger. Dus ja, hoe precies weet ik ook niet, maar het werkt echt!“
Id

Van het eerste moment effectief
“Eenvoudig toe te passen en werkt naar mijn aanvoelen, van het eerste moment effectief. Bedankt voor de bijkomende tips. Ik beoefen de techniek wel in combinatie met gezondere voeding te eten en veel water te drinken.“
B.B.

Tot mijn stomme verbazing viel de stress al weg
“Tot nu toe de uitgebreide handeling. Aan de andere kwam ik niet toe mede omdat tot mijn stomme verbazing de stress al wegviel. Ik zal het nog wel doornemen maar tot aan vandaag is de noodzaak er niet meer. Ik snap er niks van maar het heeft kennelijk meteen al gewerkt.”
R.J. G. te Heemskerk

Duidelijk uitgelegd
Het is zeer duidelijk uitgelegd met de nodige foto's. Het is simpel te volgen en uit te voeren. We zijn vol goede moed begonnen!”
Ilse

Voor alle leeftijden
“Het is simpel, no-nonsense, voor alle leeftijden, en geeft snel resultaat.”
Corine

Rustig gebleven
De methode lijkt te werken. Op oudejaarsavond ben ik met opzet alleen gebleven met een Seresta en oordoppen naast me. Het was niet nodig, ik ben rustig gebleven, wat sinds mijn kindertijd niet gebeurd is. Dat geeft moed!!!!”
M. P. Enschede

Direct aan de slag
“Je kunt direct aan de slag. Je hoeft niet eerst heel het boek uit je hoofd te leren. Door het te doen leer je voelen en luisteren naar je lichaam.“
M.S.

Onmiddellijk toe te passen
“Het helpt echt de spanning weg te nemen en wel heel snel. Het is kunt het overal toepassen. Het geeft je handvaten voor het oplossen van de spanning, je kunt wat doen en dat geeft rust.”
I.D.

Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan de manual is dat het zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. Deze methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen.”
J. van V.


Pak je Hyperventilatie aanStap voor stap vertel ik je in deze rijk geïllustreerde manual op duidelijke wijze hoe jij de Emotionele Bevrijding methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.

Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen!


Pak je Hyperventilatie aan is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand. Je kunt de manual en bonussen dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.


Tijdelijke Aanbieding

De prijs van Pak je Hyperventilatie aan is
tijdelijk slechts 29,95 19,95 Euro!Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je Hyperventilatie aan lezen en kan jij je stressklachten aanpakken.


Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:
Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen

In deze manual leg ik de basis van Emotionele Bevrijding op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met Emotionele Bevrijding aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik deze methode toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals onder andere hyperventilatie, bij mijn cliënten. De Emotionele Bevrijding methode geeft snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je klachten oplossen!Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU je manual


Hyperventilatie symptomen

Je hebt last van een opgejaagde ademhaling. Je haalt te diep en te snel adem, terwijl je niet het idee hebt dat je dit doet.

In gevallen van spanning en stress en wanneer er sprake is van emotionele situaties krijg je last van die akelige aanvallen.

Je krijgt dan last van duizeligheid, het ziet zwart voor je ogen, je voelt je benauwd. Je hebt dan last van hartkloppingen, pijn in de hartstreek, klamme of koude handen.

Je voelt tintelingen in vingers, handen, in je voeten en om je mond.

Je hebt dan een droog gevoel in je mond, je krijgt last van een kriebel in je keel en je moet veel hoesten.

Je hebt een opgeblazen gevoel in je maag, buikpijn, last van boeren en winderigheid.

Je voelt je dan gespannen.

Als gevolg hiervan voel je je erg moe.

Tijdens een aanval krijg je een onwerkelijk gevoel en ben je erg onrustig.

Als gevolg van je aandoening voel jij je erg beperkt in je dagelijkse leven.
Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.


Ervaringen van anderen

Het heeft mij goed geholpen
“‘Pak je Stress aan‘ is duidelijk, instructief en een compleet stappenplan. Het heeft me al goed geholpen!“
Anoniem

Eenvoudig en overal mogelijk
“De opzet van Pak je Stress aan is duidelijk. Uiteraard sceptisch geweest bij aanvang, Maar het heeft mij vanaf het begin direct geholpen, heb al een jaar last van spanningsspierpijn, en vanaf mijn eerste sessie al resultaat. Voelde mij vanaf dag 1 al beter. Was erg opgelucht daarnaast dat er iets aan gedaan kon worden. Eenvoudig en overal mogelijk. En kan zo uitgebreid als je zelf wil.“
Bernard D, Wolvega

Je kunt jezelf weer prettig voelen
“Het is helder, duidelijk en compleet. Je kunt jezelf weer prettig voelen zonder dat er iemand bij betrokken is.”
Ingrid vd B., Helmond

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.”
Niels

Je merkt al vrij snel resultaat
“Het is goed en duidelijk geschreven. Deze methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verassing. Het is duidelijk geschreven. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Het werkt!
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de R

Geen medicijnen meer slikken
“Ik bestelde met lage verwachtingen. De manual is echter heel gemakkelijk te lezen en toe te passen. Het beste is dat je het zelf kunt oplossen. Het aller beste is dat je geen medicijnen meer hoeft te slikken voor je problemen.”
I.V.

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Eenvoudig en direct toe te passen
“Deze methode is helder, eenvoudig en direct toe te passen, kort en krachtig. Gebruik van de foto’s geeft een duidelijk beeld om het toe te passen.”
Anoniem

Duidelijke uitleg
“De uitleg is duidelijk, de foto's maken het nog duidelijker. Je kunt je stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Gemakkelijk te leren
“Het is gemakkelijk te leren. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging om te zien hoe je de oefeningen moet doen.”
Ingrid

De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen
“Het is helder, instructief en eenvoudig. De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen.”
Peter te H

Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft
“Ik vind het instructief en eenvoudig toe te passen. Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft. De foto’s zijn een bruikbare toevoeging.”
ML.W.-S.

Het is een duidelijke en complete methode
“De opzet is duidelijk. Het is een duidelijke en complete methode. Door de focus op het lichamelijke van de emotionele klachten, is het eenvoudig toe te passen. De foto's laten alles duidelijk zien en geven daarmee meer zelfvertrouwen.”
J.M.V.

Het lijkt te werken
“ik vind het instructief. Het lijkt te werken.”
HH

Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van
“Het bestaat uit oefeningen die gemakkelijk zijn om te doen als je eenmaal het stappenplan in je hoofd hebt. Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van.”
MP

Klaar en simpel
“Toen ik bestelde was ik sceptisch, het leek me nogal hocus pocus, maar gezien de vele positieve reviews het proberen waard. Het zijn duidelijke stappen. Niet teveel overbodige uitleg. Klaar en simpel.“
B.R.

Heel goed opgebouwd
“Het is een compleet stappenplan. Heel goed opgebouwd in korte delen, die jezelf de kans geven de leerstof die je krijgt tot je door laten dringen voordat je verder gaat, je kunt het eerst nog een keer herhalen, iedereen leert niet even gemakkelijk.”
Jos

Duidelijk en instructief
“Het duidelijk en instructief. Hiermee lukt het me dan mijn ervaring los te koppelen van mijn emoties wat de ervaring oproept en een helicoptervieuw te behouden.”
Karina uit Enschede

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Simpele doeltreffendheid van de methode
“Het is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden 'ik zie wel hoe het uitpakt voor mij' besteld. Het is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen dokter of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste methode dat je beterschap belooft. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben bij het aanpakken van mijn podiumangst.”
Anoniem

Oude angsten opgeruimd zonder het opnieuw te beleven
“Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. De manual is echter duidelijk en helder. Door de oefeningen ga je je beter voelen. Je oude angsten worden opgeruimd zonder het opnieuw te beleven.”
Evert

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat. Juist voor iemand met angsten is het goed dat je zelf aan de slag kan gaan.”
D-J

Het werkt echt, snel en effectief
“Het is zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. Deze methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van VMet de foto's erbij is het echt duidelijk
“Je kunt het stappenplan makkelijk doorlopen en met de foto's erbij is het echt duidelijk. Ik heb het alles pas 1x doorlopen (gisteren). Gisteravond voelde ik me wel rustiger.”
Ingrid W

Duidelijk met de instructies met de foto's
“De instructies met de foto's erbij vind ik duidelijk. Sowieso ben ik er blij mee, het voelt goed om me even af te zonderen en met dit werk bezig te zijn en al het andere los te laten.”
Tineke v.d. B. Zwolle

Direct resultaten
“Grote voordeel is je kan er gelijk mee aan de slag, met direct resultaten.“
R.V.M., LochemGoed uitgelegd
“Alles wordt goed uitgelegd in stappen en steeds eindigt met een samenvatting. Ik ben er nog maar net mee begonnen, maar wat tot nu toe het beste vind is dat het ware (onderliggende) probleem mee word genomen en dat mis je vaak bij andere methodes.“
Imke S

Onmiddellijk mee aan de slag
“Het wordt duidelijk uitgelegd en je kan er onmiddellijk mee aan de slag.“
Greetje De G

Snel resultaat
“Het geeft snel resultaat, voelde me gelijk een stuk beter, heb amper meer last van hyperventilatie en angstaanvallen.“
Mariann

Duidelijk
“Het is duidelijk en te gebruiken op het moment dat het mij uitkomt.“
L.

Concrete methode
“Het geeft je een concrete methode in handen om zelf iets aan je stemming te doen Het is redelijk eenvoudig toe te passen.“
R.V.M., LochemHet werkt!
“Alhoewel ik nog maar kort bezig ben, het gevoel heb dat het werkt!“
Erma