Wacht even, ik heb een speciale éénmalige aanbieding voor je

Ben je niet geïnteresseerd in deze speciale aanbieding, de link naar de downloadpagina voor je manuals en bonussen staat onder aan deze pagina.

Bestel nu ook de Pak je Klachten aan Videoserie samen met het Pak je Klachten aan Werkboek en ontvang € 50,00 korting!


Video Serie


Omdat ik wil dat jij zo gemakkelijk en snel mogelijk je klachten kunt aanpakken heb ik een serie videolessen opgenomen.


In deze videoserie vertel ik je, aan de hand van de manual, hoe jij Emotionele Bevrijding kunt toepassen.

En hoe deze nieuwe snel en gemakkelijk toepasbare technieken werken.
WerkboekBij iedere video kan je een hoofdstuk van het werkboek downloaden waar jij aantekeningen op kunt maken.

Met het werkboek kun je stap voor stap de procedure volgen en toepassen.
Speciale WebsiteJe krijgt exclusieve toegang tot een speciale website, waar jij je de video’s zo vaak als je wilt kunt bekijken.

En waar jij de werkboekhoofdstukken kunt downloaden.


Wat anderen zeggen

Duidelijke uitleg
“De uitleg in Pak je klachten aan is duidelijk, de video's maken het nog duidelijker. Met het werkboek kun je stap voor stap de procedure volgen en toepassen.”
AD

Gemakkelijk te leren
“Emotionele Bevrijding is gemakkelijk te leren. De video’s zijn een bruikbare toevoeging om te zien hoe je de oefeningen moet doen. Bewegende beelden zijn toch duidelijker dan een foto.”
Ingrid

Eenvoudig en direct toe te passen
“Deze methode is helder, eenvoudig en direct toe te passen, kort en krachtig. Gebruik van de video’s geeft een duidelijk beeld om het toe te passen.”
Anoniem

De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen
“Het Pak je klachten aan pakket is helder, instructief en eenvoudig. De eenvoud maakt dat je een en ander snel leert en kunt toepassen. De video’s vormen een goede aanvulling op het tekstboek. Met het werkboek kan je in alle rust bouwen aan je ervaring en tevens gebruiken op het moment dat je een ander ermee helpt.”
Peter te H

Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft
“Ik vind Pak je klachten aan duidelijk, instructief en eenvoudig toe te passen. Ik heb het gevoel dat het snel resultaten geeft. De video’s zijn een bruikbare toevoeging, je kunt er met je ogen dicht naar luisteren, wat mij helpt geconcentreerd te blijven. Je kunt het werkboek er op elk moment van de dag op naslaan.”
ML.W.-S.

Het is een duidelijke en complete methode
“De opzet van het Pak je klachten pakket is duidelijk. Het is een duidelijke en complete methode. Door de focus op het lichamelijke van de emotionele klachten, is het eenvoudig toe te passen. De video's laten alles duidelijk zien en geven daarmee meer zelfvertrouwen. Het werkboek een bruikbare toevoeging wat het is altijd prettig om de hele methode zwart op wit te hebben en rustig door te kunnen nemen.”
J.M.V.

Het lijkt te werken
“ik vind Pak je klachten aan instructief. Het lijkt te werken. Omdat ik liever rustig een tekst lees is het werkboek een bruikbare toevoeging. Ik kan dan de tekst in eigen tempo doornemen.”
HH

Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van
“Pak je klachten aan is helder, duidelijk en compleet. Emotionele Bevrijding bestaat uit oefeningen die gemakkelijk zijn om te doen als je eenmaal het stappenplan in je hoofd hebt. Tijdens het uitvoeren word ik er vaak blij van. Er zijn instructieve video's die het laatste restje onzekerheid weghalen. Na het zien van de video's kun je echt direct aan de slag.”
MP

Heel goed opgebouwd
“Het is een compleet stappenplan. Het gesproken woord bij de video’s is heel duidelijk, samenspraak met toelichting. Heel goed opgebouwd in korte delen, die jezelf de kans geven de leerstof die je krijgt tot je door laten dringen voordat je verder gaat,je kunt het eerst nog een keer herhalen, iedereen leert niet even gemakkelijk.”
Jos

Eenmalig Aanbieding


De prijs van de Pak je Klachten aan video serie en
het Pak je klachten aan werkboek slechts 64,95 14,95!


Bestel NU


Bestel nu, dan kan jij binnen 5 minuten
je manuals en bonussen downloaden én de bijbehorende instructie video’s bekijken!

Nee Jan dank je. Ik wil geen gebruik maken van dit eenmalige speciale aanbod en hoef de instructievideo’s niet te zien om op een zo gemakkelijk mogelijke manier mijn klachten aan te pakken. Ik wil nu naar de downloadpagina.Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.
Show / Hide