Pak je klachten aan met EFT download

De demo versie van Pak je klachten aan met EFT kan je hier downloaden.

Je kunt zo kennismaken met deze manual die is gericht op het oplossen van de oorzaak van emotionele klachten, namelijk verstoringen in het energie systeem van je lichaam.

De schrijver van deze manual, Jan Heering, is coach, trainer en auteur. Hij heeft inmiddels al tientallen boeken op zijn naam staan. Hij heeft zijn kennis van EFT die hij in meer dan 10 jaar heeft opgedaan in Pak je klachten aan met EFT opgeschreven.

Je kunt hier de demo versie van deze manual voor niets downloaden.

Download 'Pak je Klachten aan met EFT - demo versie'
Wil jij de oorzaak van je klachten echt aanpakken, maak dan gebruik van de onderstaande aanbieding!


Tijdelijke Aanbieding

De prijs van het Pak je klachten aan met EFT Pakket (Pak je klachten aan met EFT manual, Snel EFT en EFT Emotieprotocol) is tijdelijk slechts 29,95 24,95 Euro!Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je klachten aan met EFT lezen en kan jij je klachten aanpakken.


Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:
Ook jij kan je klachten oplossen

In Pak je klachten aan met leg ik de basis van EFT op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met EFT aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten van mijn cliënten. De EFT methode geeft snel én blijvend resultaat. Ook jij kan je klachten oplossen!
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.