Pak je klachten aan met EFT
reviews


Hieronder kan je de Pak je klachten aan met EFT reviews lezen.


Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft.
"Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


Ik vind de manual qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek.
"Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. De manual is inderdaad heel praktisch.

De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad deze manual zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


Het beste aan de manual vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is
" Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien. De 3 grootste voordelen:

  • De EFT methode is kort en overzichtelijk.
  • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.
  • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."

Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


De manual is duidelijk en goed te lezen.
"Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf, maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad de manual aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno
De manual Pak je klachten aan met EFT is een overzichtelijke inleidende manual.
" Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manual aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit


Op alle momenten van de dag toe te passen
“Mijn verwachtingen waren laag toen ik ‘Pak je klachten aan met EFT’ bestelde. Ik moet echter zeggen dat de manual duidelijk is en dat alles helder is uitgelegd. Deze methode kan je op alle momenten van de dag toe te passen en kost niet veel tijd.”
JVL

Je kunt zelf binnen 5 minuten aan je problemen gaan werken
De EFT methode wordt duidelijk en begrijpelijk opgelegd zodat je de instructies kan opvolgen. Het werkt echt. Het beste aan het boek is dat je zelf binnen 5 minuten aan je problemen kan gaan werken. “
J.J.M, Zwaanshoek

Je merkt al vrij snel resultaat
“Pak je klachten aan met EFT is goed en duidelijk geschreven. De EFT methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. ","Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen.
H.S.

Duidelijk en to the point
De manual is duidelijk en to the point. Door de oefening kom je tegelijk dicht bij jezelf.”
Kitty, Nieuwegein

Het geeft aan dat je problemen niet alleen geestelijk zijn
"Ik heb de manual aangeschaft voor n dochter die een ernstige mate van smetvrees heeft en die het gevoel heeft dat de psychotherapeut die haar begeleidt niet veel helpt. Zijl is er nog niet aan toe om de manual zelf te lezen, dus probeer ik de methode steeds met haar te bespreken totdat ze het zelfstandig wil lezen. De manual is duidelijk en goed te lezen. Het geeft aan dat je problemen niet alleen geestelijk zijn."
Richard M, Hoofddorp

Meteen de eerste avond begon ik aan de EFT methode en merkte verbetering
"Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond toen ik bestelde. Ik vond Jan Heering en de EFT techniek tijdens het googlen en besloot de manual aan te schaffen. Ik kamp met dwanggedachten en sinds kort kan ik daardoor moeilijk functioneren. Er moest wat gebeuren! De manual is geschreven in normale begrijpbare taal en is duidelijk en overzichtelijk. Verder vond ik de samenvatting erg bruikbaar na elk hoofdstuk. Ik vond de opvolg emails die ik heb ontvangen trouwens ook erg goed....het motiveerde mij om er lekker mee door te blijven gaan. Meteen de eerste avond begon ik aan de EFT methode en merkte verbetering. Wat ook in de opvolg emails staat beschreven ‘je staat er niet meer allen voor’!”
Martin, Perth Australie

Het werkt
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de Ruiter

Het laat mij ontspannen en tot rust komen
“De balans oefeningen die je hersenen goed stellen zijn mijn favoriet. De methode laat mij ontspannen en tot rust komen zodat ik weer redelijk helder kan denken.”
K van Essen Heino

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.” Niels

Simpel en overal te doen
De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Ik heb het idee dat ik de goede kant op ga
Het is een duidelijke manual met meerdere mogelijkheden, zodat je kan zoeken wat bij jou past/werkt. Mijn voorkeur gaat naar het ‘Snel EFT’. In mijn situatie zijn er vaak mensen in de buurt, zodat ik niet uitgebreid bezig kan zijn met EFT. Ondanks dat ik er niet heel veel tijd aan besteed werkt het wel door in mijn onderbewuste en heb ik het idee dat ik de goede kant op ga.”
FdL

Simpele doeltreffendheid van de methode
“De manual is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen doktor of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik de manual bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Heel erg boeiend en duidelijk
“De manual is duidelijk en heel erg boeiend. De methode is goed aan te leren en over te brengen.”
Maria B. Lelystad

Het staat in goede, eenvoudige wijze beschreven
“Toen ik bestelde dacht ik ‘Eens kijken wat er in de manual staat wat ik kan gaan gebruiken en hoe het toe te passen is’. Het staat in goede, eenvoudige wijze beschreven. Ook de herhalingen is goed. De samenvatting vind ik ook erg goed beschreven. Het beste is de duidelijke schrijftaal, makkelijk te lezen voor iedereen.”
A.J. Assen

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verassing. De manual is duidelijk. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Duidelijke stap voor stap uitleg
Toen ik bestelde wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste aan de EFT methode is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen Brouwers

Het werkt en ben hier erg blij mee
“Toen ik deze manual kocht om aan mijn onzekerheid te werken was is vol Interesse en hoopvol. De manual is duidelijk. Je kunt er zelf mee aan de slag en kunt ontdekken welke diepere oorzaken er zijn voor de huidige klachten. Met deze methode zijn er weinig stappen nodig om je beter te voelen. Het beste vind ik dat het beter voelen niet altijd via gesprekken hoeft te gaan maar dat er ook andere manieren zijn zoals het energie systeem. Desondanks ben ik mij ervan bewust dat het werken met je eigen energie systeem nog veraf staat bij veel mensen, dit vind ik erg jammer. Ik sta open voor de EFT methode, het werkt en ben hier erg blij mee.”
Trees S. Zwijndrecht

Duidelijke manual
Mijn verwachtingen waren hoog gespannen toen ik “Pak je klachten aan met EFT bestelde. Het is een duidelijke manual. Het beste zijn de duidelijk, korte en concrete instructies.”
Anoniem

Gemakkelijk toe te passen
Toen ik bestelde hoopte ik dat het effect zou hebben en dacht wie weet….. De manual is duidelijk geschreven en is overzichtelijk. De methode is gemakkelijk toe te passen. Het beste zijn de snellere manieren om het toe te passen zoals ‘Snel EFT’ en ‘De Noodrem’. “
T. Vonk

Praktisch toepasbaar
Toen ik bestelde verwachte ik niet veel. Echter, de manual is duidelijk, eenvoudig leesbaar en met voldoende illustraties ter verduidelijking. Het beste is de praktische toepasbaarheid van deze methode.”
Mireille, La Roche en Ardenne

eenvoudig en snel toepasbaar
“Ik was nieuwsgierig toen ik bestelde. De methode is eenvoudig en snel toepasbaar, Ik heb geen tijd ( maak geen tijd) om bv uren te mediteren. Het beste van deze methode is het praktische ervan, zowel in gebruik als de oefeningen zelf. Ik waardeer vooral de rust die het mij in korte tijd geeft.”
MdK Nijmegen


Meer Pak je klachten aan met EFT reviews

Je wordt helderder en voelt je fitter
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk en to the point. Met deze methode wordt je hoofd helderder en voel je je fitter.”
J.G.

Je kunt deze methode alleen en thuis doen
“Ik was geïnteresseerd en nieuwsgierig toen ik bestelde. De methode is op heldere manier beschreven. Je kunt deze alleen en thuis doen. Zonder ellenlange gesprekken, die kan ik momenteel niet aan. Ik denk nog steeds, zou ik het wel goed doen, omdat de technieken zo erg eenvoudig lijken.”
Henny Grootte, Groningen

Vrij eenvoudige methode
“Toen ik bestelde zocht ik aanvulling op wat ik inmiddels al weet van EFT. De manual is duidelijk. er wordt veel behandeld en goed stapsgewijs. De EFT methode biedt een voor veel klachten te gebruiken vrij eenvoudige methode.”
JB

Direct resultaat
“Ik had hoge verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek heel duidelijk te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Het beste aan deze methode is dat je direct resultaat kan merken.”
V.A.

Snel inpasbaar in het dagelijkse leven
“Toen ik bestelde dacht ik .. 1. baat het niet, schaadt het niet 2. ik combineer EFT met autosuggestie-oefeningen uit de alfatraining en zie wat er van komt. De manual is duidelijk met Korte, stap voor stap instructies. De tekst is overzichtelijk en de plaatjes duidelijk. Het is snel inpasbaar in het dagelijkse leven. Ik gebruik het nu dagelijks en merk dat ik mijn klachten beter onder controle krijg.”
M.J.S. Pijnacker

Ik vind het een wonder
“Ik had al aan EFT gedaan maar wilde nu een compleet pakket printen ipv een cursus doen of steeds op internet zoeken naar tips. De manual is duidelijk en in goed begrijpelijke taal geschreven. Het beste van EFT vind ik dat je zelf aan de gang kunt gaan met je problemen en dat het dan ook nog werkt..ik vind het een wonder. Jan zijn methode is relatief kort en duidelijk en de afbeeldingen in de manual zijn heel prettig.”
Ilse, Noord-Scharwoude

Het heeft gewerkt
Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. De manual is duidelijk. Door de overzichtelijkheid ben je geen tijden bezig om er achter te komen hoe het werkt. En belangrijker, het heeft gewerkt. Of dat nu autosuggestie is of niet, dat maakt me niet uit. Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat blijvend is. Bedankt !”
Huib Koning

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in deze manual zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Snel zelf toe te passen met snel resultaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. Deze bleek zeer duidelijk te zijn. De EFT methode is snel zelf toe te passen en geeft snel resultaat.”
Bianca D. Oosterbeek

Gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken
“Toen ik bestelde stond ik blanco in mijn verwachtingen en wilde alles aanpakken om van mijn onrustige gevoelens af te komen. De methode is duidelijk en helder weergegeven, met aan het einde van een hoofdstuk een duidelijke samenvatting. Het beste aan de EFT methode is dat deze gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken is.”
Ron

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden ik zie wel hoe het uitpakt voor mij. De manual is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo


Nog meer Pak je klachten aan met EFT reviews

Je kunt dit overal doen
"Ik ben al een tijd opzoek naar een manier om bepaalde klachten op te lossen. Veel dingen geprobeerd maar niets gevonden dat echt helpt. Het aanpakken van je energie systeem klinkt als iets heel logisch en ik ben er vol vertrouwen aan begonnen. Alles is duidelijk uitgelegd en er worden voorbeelden en plaatjes gegeven om het allemaal nog duidelijker te maken. Het beste is dat je dit overal kan doen en niet specifiek ergens heen moet.”
T.M.

Er treedt duidelijk verlichting op
“De manual is duidelijk met duidelijke aanwijzingen waar de kloppunten liggen. Deze methode is gemakkelijk te doen, er treedt duidelijk verlichting op.”
Ingrid J., Ter Apel

Het werkt vrijwel altijd
“Ik ben al geruime tijd in het bezit van al het EFT cursusmateriaal van Gary Graig op DVD en CD, dus ik kon dan ook niet verrast worden toen ik bestelde. De Pak je klachten aan met EFT manual blijkt echter duidelijk te zijn. Het beste is de beknoptheid. De EFT methode werkt vrijwel altijd.”
Mr. W. Bijl

Overal toe te passen
“De manual is duidelijk en helder met stap voor stap uitleg. Deze methode is overal toe te passen en geeft direct rust.”
Marco, Nijmegen

In elke situatie toepassen
“Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik Pak je klachten aan met EFT bestelde. De manual is echter duidelijk. Het beste van de EFT methode is dat je het zelf in elke situatie kan toepassen.”
Chiro van den B., Amsterdam

Echt het probleem aanpakt
“Het is een duidelijke manual waarin alles duidelijk en begrijpelijk geschreven is. Het beste van de EFT methode is dat je echt het probleem aanpakt.”
IA

Overzichtelijk en goed leesbaar
Ik had lage verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek echter duidelijk te zijn. Het beste is dat het overzichtelijk is en goed leesbaar. Daarnaast is de eenvoud van de methode een pluspunt.”
I.P., Assen

Je kunt het overal toepassen
“Toen ik bestelde had ik hoge verwachtingen omdat ik al menig item over EFT op internet had gelezen. De pluspunten van deze manual is de manier van uitleg over hoe te werk te gaan. Het grote voordeel van EFT is dat je het over kunt toepassen.”
Th. van der Meij, Leiden

Zeer effectief
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk met een stapsgewijze uitleg van EFT. EFT is zeer effectief en vergt geen diepgaande gesprekken.” Kathelyne, Amsterdam

In eigen tempo, wanneer je zelf wilt
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. De manual is echter duidelijk en heeft een duidelijke opbouw. De voordelen van EFT zijn dat je het zelf in eigen tempo kunt doen, wanneer je zelf wilt en dat het voor veel dingen toepasbaar is.”
A v P Bleiswijk

Duidelijk en overzichtelijk
“De manual si duidelijk en overzichtelijk. De opbouw is goed.”
Jv.d.D

Daar kan geen psycholoog tegenop!
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. In de manual bleek echter duidelijk te zijn beschreven hoe je EFT kunt toepassen. Het beste aan deze methode vind ik de simpelheid waarmee je een stuk lekkerder in je vel komt te zitten. Daar kan geen psycholoog tegenop!”
CTB

Ik beveel het anderen echt aan
“Ik was bij het bestellen wat sceptisch over hetgeen ik zou ontvangen, maar dacht dat ik er vast wel iets nuttigs uit zou kunnen halen. De manual is duidelijk en goed te volgen, vol met duidelijke afbeeldingen en praktische instructies. Je kunt er direct mee aan de slag. Je past het toe wanneer jij dat wilt. Het kan voor veel verschillende dingen gebruikt worden die je wilt. aanpakken en het geeft echt snel resultaat. Ik beveel het anderen echt aan.”’
Mieke

Blij dat ik besteld heb
“De manual is in heel goede duidelijke taal geschreven. Ik ben blij dat ik besteld heb.”
Hennie Ockeloen, Spijkenisse

Klachten verdwijnen snel
“Toen ik bestelde was ik nieuwsgierig, ik had namelijk nooit eerder van EFT gehoord. De manual is duidelijk en overzichtelijk van opzet. Ik heb deze techniek ervaren als een simpele, doch zeer goede manier. De klachten verdwijnen snel.”
Marian

Het is bijna te mooi om waar te zijn
“Ik was nieuwsgierig toen ik ging bestellen. Het is bijna te mooi om waar te zijn dat een combinatie van EMDR en meridiaankennis dergelijke resultaten kan geven.” Marja

De gevoelens zakken echt weg
“De manuals is overzichtelijk, gemakkelijk leesbaar. Het is effe wennen, maar eenmaal als je het snapt is het helemaal goed. Het beste aan de EFT methode is dat je even je denken verzet naar iets doen. De gevoelens zakken ook vreemd genoeg echt weg.”
H.A D.

Je kunt de EFT methode overal uitvoeren
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je Klachten aan manual besteld. De manual is echter duidelijk. Het beste eraan is dat het kort en bondig is. Het beste aan de EFT methode is dat je het overal kan uitvoeren.”
Ann Meulebroeck, Brugge

Het gaat elke dag een stukje beter
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. De manual is duidelijk en heeft een goede lay-out waarmee je goed kan werken. Het beste aan de EFT methode vind ik dat ik rustig, in mijn eigen tijd, de methode kan toepassen. Sinds ik het toepas gaat het elke dat een stukje beter.”
Gury, Den HelderEFT is verbluffend eenvoudig
“Met gemengde gevoelens heb ik besteld, juichverhalen kom je overal op het internet tegen. De manual is duidelijk en realistisch van opzet. De EFT methode is verbluffend eenvoudig.”
EH
Pak zelf je klachten snel gemakkelijk aan

In de 'Pak je klachten aan met EFT' manual beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de EFT methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben deze manual al gekocht!De prijs van de Pak je klachten
aan met EFT manual is tijdelijk
slechts 29,95 19,95 Euro!

Iedereen kan EFT toepassen!

Let op: deze manual is een elektronisch document
dat je direct na aankoop kunt downloadenBestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij je klachten aanpakken.

Bestel NU je manual


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Snel EFT (normale prijs € 7,50)
Jouw klachten nog sneller aangepakt.
Met deze manual kan jij EFT nog sneller toepassen. Een bruikbare compacte manual als aanvulling op de manual ‘Pak je klachten aan met EFT’. Deze versie van EFT wordt momenteel veel door Gary Graig, de grondlegger van EFT gebruikt.

Bonus 2
EFT Emotie Protocol (normale prijs € 7,50)
Ongewenste Emoties snel en eenvoudig opgelost.
Het EFT Emotie Protocol is één van de nieuwste ontwikkelingen op EFT gebied. Hiermee zijn jouw klachten nog eenvoudiger aan te pakken.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs € 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.

Bonus 4
De Noodrem (normale prijs € 7,50)

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.Bestel NU je manual


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.

SitemapPak je klachten aan met EFT reviews disclaimerShow / Hide
Show / Hide