”Hoe zou jij je voelen als jij
van jouw paniekaanvallen
verlost zal zijn?“

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je klachten achter je te laten?Waardoor worden je paniekaanvallen veroorzaakt?

Jan HeeringVerstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt voor en tijdens bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.

 • Daardoor kom jij maar niet van je klachten af.

 • Daardoor blijven je paniekaanvallen iedere keer weer terugkomen.


Hoe kunnen paniekaanvallen snel opgelost worden?

Door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, wordt de oorzaak van je klachten opgeheven.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

De herinnering is nog aanwezig. Je weet het nog wel dat je paniek voelde, maar de emotie is opgelost. Je hebt dus geen angstgevoelens meer.

Echter wanneer je nu weer in zo’n situatie beland, dan zal je, wanneer je met succes de verstoringen in je energiesysteem hebt opgelost, je ontspannen kunnen voelen. Vrij van angst!

Emotionele Bevrijding (EB) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energie Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten zoals angststoornissen.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van paniekaanvallen oplossen

Veel mensen gaan in therapie om op de één of ander manier aanvallen van angst te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange therapie en onvoorspelbare resultaten.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals Emotionele Bevrijding, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van je lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte paniekaanvallen verdwenen.


Voordelen zijn

 • Eenvoudige handelingen

 • Snel aan te leren methode

 • Korte behandelingsduur

 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

 • Pijnloos en niet belastend

 • Géén tranen

 • Géén heftige emotionele ontladingen

 • Géén pijnlijke herbelevingEmotionele Bevrijding is een eenvoudige methode
die jij gemakkelijk kan toepassen
om jouw paniekaanvallen aan te pakken.Pak je Klachten gemakkelijk aan

In de manual 'Pak je Paniekaanvallen aan' beschrijf ik op duidelijke wijze hoe jij de Emotionele Bevrijding methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.Inmiddels hebben meer dan 17367 mensen
mijn manuals aangeschaft!De prijs van Pak je Paniekaanvallen aan is tijdelijk
slechts 26,95 16,95 Euro!

Iedereen kan Emotionele Bevrijding toepassen!

Let op: Pak je paniekaanvallen aan is een elektronisch document
dat je direct na aankoop kunt downloadenBestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij paniekaanvallen aanpakken.Bestel NU je manualBestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik leg in deze manual 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander.

Lees deze manual door, pas de oefeningen toe, en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.


Bonus 2
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 4
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
Ervaringen van anderen over de manuals van Morpheus

"Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft.”
” Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


“Ik vind het boek qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek.”
”Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. Het boek is inderdaad heel praktisch.

Deze methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. Het is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad dit boek zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


"Het beste aan dit boek vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is. Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien. “
”De 3 grootste voordelen:

 • De methode is kort en overzichtelijk.

 • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.

 • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat het eenvoudig toe te passen is."
Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


“Het boek is duidelijk en goed te lezen.”
”Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen. Ik ben nog niet helemaal van mijn klachten af,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen hiervan. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad dit boek aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


“Zeer overzichtelijk.”
”Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik deze manual bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat deze methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manujal aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit


Pak zelf met Emotionele Bevrijding
je paniekaanvallen aan


Stap voor stap vertel ik je in deze rijk geïllustreerde manual hoe jij de Emotionele Bevrijding methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.

Iedereen kan Emotionele Bevrijding toepassen!

Deze manual is alleen verkrijgbaar als elektronische bestand. Je kunt de manual dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader, smartphone of iphone of zelf uitprinten.

Tijdelijke Aanbieding

De prijs van de Pak je Paniekaanvallen aan manual is tijdelijk
slechts 26,95 16,95 Euro!Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik leg in deze manual 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding uit. De één nog sneller dan de ander.

Lees deze manual door, pas de oefeningen toe, en ook jij kunt in sneltreinvaart je klachten achter je laten.


Bonus 2
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)
Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 4
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij de manual lezen
en kan jij je paniekaanvallen aanpakken.

Bestel NU je manual

Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen

In deze manual leg ik de basis van Emotionele Bevrijding op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met Emotionele Bevrijding aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik deze methode jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals paniekaanvallen, bij mijn cliënten. De Emotionele Bevrijding methode geeft snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je klachten oplossen!
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU je manual


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.
Show / Hide
Wat anderen zeggen

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.”
Niels

Op alle momenten van de dag toe te passen
“Mijn verwachtingen waren laag toen ik deze manual bestelde. Ik moet echter zeggen dat de manual duidelijk is en dat alles helder is uitgelegd. Deze methode kan je op alle momenten van de dag toe te passen en kost niet veel tijd.”
JVL

Je kunt zelf binnen 5 minuten aan je problemen gaan werken
"De methode wordt duidelijk en begrijpelijk opgelegd zodat je de instructies kan opvolgen. Het werkt echt. Het beste aan het boek is dat je zelf binnen 5 minuten aan je problemen kan gaan werken. “
J.J.M, Zwaanshoek

Je merkt al vrij snel resultaat
“Dit boek is goed en duidelijk geschreven. De methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verrassing. De manual is duidelijk. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Het werkt!
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de Ruiter

Duidelijke stap voor stap uitleg
"Toen ik bestelde wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste aan deze methode is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen Brouwers

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik de manual bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Direct resultaat
“Ik had hoge verwachtingen toen ik het boek bestelde. De manual bleek heel duidelijk te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Het beste aan deze methode is dat je direct resultaat kan merken.”
V.A.

Duidelijke stap voor stap uitleg
"Ik bestelde maar wist niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen Brouwers

Daar kan geen psycholoog tegenop!
“Met lage verwachtingen heb ik de manual besteld. In de manual bleek echter duidelijk te zijn beschreven hoe je de methode kunt toepassen. Het beste aan deze methode vind ik de simpelheid waarmee je een stuk lekkerder in je vel komt te zitten. Daar kan geen psycholoog tegenop!”
CTB

Ik beveel het anderen echt aan
“Ik was bij het bestellen wat sceptisch over hetgeen ik zou ontvangen, maar dacht dat ik er vast wel iets nuttigs uit zou kunnen halen. De manual is duidelijk en goed te volgen, vol met duidelijke afbeeldingen en praktische instructies. Je kunt er direct mee aan de slag. Je past het toe wanneer jij dat wilt. Het kan voor veel verschillende dingen gebruikt worden die je wilt. aanpakken en het geeft echt snel resultaat. Ik beveel het anderen echt aan.”’
Mieke

Duidelijke manual
"Mijn verwachtingen waren hoog gespannen toen ik het boek bestelde. Het is een duidelijke manual. Het beste zijn de duidelijk, korte en concrete instructies.”
Anoniem

Gemakkelijk toe te passen
"Toen ik bestelde hoopte ik dat het effect zou hebben en dacht wie weet….. De manual is duidelijk geschreven en is overzichtelijk. De methode is gemakkelijk toe te passen. “
T. Vonk

Praktisch toepasbaar
"Ik verwachte ik niet veel van de manual.. Echter, de manual is duidelijk, eenvoudig leesbaar en met voldoende illustraties ter verduidelijking. Het beste is de praktische toepasbaarheid van deze methode.”
Mireille, La Roche en Ardenne

Het heeft gewerkt
"Met lage verwachtingen heb ik het boekmanual besteld. De manual is echter duidelijk. Door de overzichtelijkheid ben je geen tijden bezig om er achter te komen hoe het werkt. En belangrijker, het heeft gewerkt. Of dat nu autosuggestie is of niet, dat maakt me niet uit. Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat blijvend is.
Bedankt !”
Huib Koning

Eenvoudige methode
“De manual is duidelijk. er wordt veel behandeld en goed stapsgewijs. Deze methode biedt een voor veel klachten te gebruiken vrij eenvoudige methode.”
JB

Simpel en overal te doen
"De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Simpele doeltreffendheid van de methode
“De manual is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in deze manual zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Snel zelf toe te passen met snel resultaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. Deze bleek zeer duidelijk te zijn. De methode is snel zelf toe te passen en geeft snel resultaat.”
Bianca Dekker, Oosterbeek

Gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken
“Toen ik bestelde stond ik blanco in mijn verwachtingen en wilde alles aanpakken om van mijn onrustige gevoelens af te komen. De methode is duidelijk en helder weergegeven, met aan het einde van een hoofdstuk een duidelijke samenvatting. Het beste aan deze methode is dat deze gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken is.”
Ron

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden ik zie wel hoe het uitpakt voor mij. De manual is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen dokter of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
"Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen."
H.S.

Zeer effectief
“DDe manual is duidelijk met een stapsgewijze uitleg. Het is zeer effectief en vergt geen diepgaande gesprekken.” Kathelyne, amsterdam

Overal toe te passen
“De manual is duidelijk en helder met stap voor stap uitleg. Deze methode is overal toe te passen en geeft direct rust.”
Marco, Nijmegen

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. De manual is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat. Het is het goed dat je zelf aan de slag kan gaan.”
D-J

In elke situatie toepassen
“Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik bestelde. De manual is echter duidelijk. Het beste van de methode is dat je het zelf in elke situatie kan toepassen.”
Chiro van den Bos, Amsterdam

Echt het probleem aanpakt
“Het is een duidelijke manual waarin alles duidelijk en begrijpelijk geschreven is. Het beste van de methode is dat je echt het probleem aanpakt.”
IA

Overzichtelijk en goed leesbaar
"Ik had lage verwachtingen toen ik de het boek bestelde. De manual bleek echter duidelijk te zijn. Het beste is dat het overzichtelijk is en goed leesbaar. Daarnaast is de eenvoud van de methode een pluspunt.”
I.P., Assen

Je kunt het overal toepassen
“Toen ik bestelde had ik hoge verwachtingen omdat ik al menig item hierover op internet had gelezen. De pluspunten van deze manual is de manier van uitleg over hoe te werk te gaan. Het grote voordeel van deze methode is dat je het over kunt toepassen.”
Th. van der Meij, Leiden

Het heeft effect
Toen ik de manual bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft.

De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen.

Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Snel resultaat
“Ik heb de manual besteld omdat de methode mij zeer aansprak. Mijn verwachtingen waren daarom ook hoog gespannen. De manual is duidelijk, je kunt er gelijk mee aan de slag zonder dat je eerst veel achtergrond informatie moet lezen.

De opzet van de manual is heel duidelijk en dus zijn de oefeningen voor iedereen gemakkelijk is uit te voeren. De afbeeldingen en tekst verduidelijken de uitleg heel goed.

Het beste aan deze methode is dat het snel resultaat geeft”
Mischa