Vliegangst Overwinnen

Hoe doe je dat?

Vliegangst overwinnen – de mogelijkheden
Op het internet worden een groot aantal tips gegeven over hoe je van angst voor het vliegen af kan komen. Ik zal deze tips bespreken. Daarbij zal ik ook de oorzaak van angst voor vliegen uitleggen én vertellen hoe je snel en blijvend je angst achter je kunt laten.

De symptomen
De symptomen van je angstklachten kunnen zijn: trillen, ademhalingsmoeilijkheden, druk op de borst, zweten, duizelingen, misselijkheid, kramp in de spieren.

Daarnaast kan je last hebben van: gevoelens van onrust, stress en gespannenheid.

Vliegangst overwinnen met medicijnen
Veel mensen gaan naar de huisarts voor een pilletje tegen vliegangst. Ik ben hier zelf geen voorstander van. Een van de meest voorgeschreven medicijnen zijn Oxazepam, merknaam Seresta, dat helpt om gevoelens van onrust en angst te verminderen.

Daarnaast wordt ook Alprazolam, merknaam Xanax, voorgeschreven. Dit middel wordt gebruikt bij angststoornissen.

Beide middelen zijn benzodiazepinen, waarbij is de kans op verslaving groot, vooral bij langdurig gebruik van hoge doseringen. Het voordeel van deze middelen is dat je er niet suf van wordt.

Mocht je daadwerkelijk medicijnen willen gebruiken, neem dan contact op met je huisarts.

Vliegangst Overwinnen – de meest gegevens tips
Deze tips worden vaak gegevens om je angst voor het vliegen te verminderen. Nadeel van deze tips is dat ze niet de oorzaak van je klachten aanpakken.

  • Je angst voor vliegen onderdrukken.

  • Jezelf voorhouden dat vliegen niet meer risico heeft dan veilig thuiszitten.

  • Je verdiepen in de werking van een vliegtuig zodat je begrijpt hoe een vliegtuig kan vliegen.

  • Je best doen om aan iets anders te denken zodat je er niet aan denkt dat je in een vliegtuig op grote hoogte bent.

    Zoek afleiding door het kijken van een goede film, een spannend boek te gaan lezen, een kruiswoordpuzzel te gaan maken of door even je ogen dicht te doen en proberen te slapen.
Vliegangst overwinnen doe je zo
De laatste inzichten laten zien dat emotionele klachten, zoals vliegangst, worden veroorzaakt door verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Deze verstoringen zijn ontstaan door onverwerkte emoties. Het is heel goed mogelijk dat jij je niet bewust bent van deze onverwerkte emoties en wanneer deze zijn ontstaan.

Jouw onbegrijpelijke, irreële en onverklaarbare angsten en gedachtes zijn dus ‘slechts’ een gevolg van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Daardoor blijf je last houden van je vliegangst en kan je het niet achter je laten. Wat je ook doet.

Het goede nieuwe is dat jij zelf deze verstoringen in het energiesysteem van je lichaam kunt oplossen. En daarmee laat jij je angst voor het vliegen achter je.

Je angst zal snel minder worden en als het ware wegsmelten. Als een pakje boter in de zon.Oplossingen om snel van angst voor het vliegen af te komen, zijn...

Klik hier voor oplossingen
voor vliegangst overwinnen

Houd bij het lezen van deze adviezen voor ogen dat ik een coach ben en geen doctor Ik heb geen medicijnenstudie gevolgd.


Vliegangst Medicijnen DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.