Vliegangst overwinnen
doe je zo!

Vliegangst overwinnen – de mogelijkheden

Voor het vliegangst overwinnen worden op het internet worden een groot aantal tips gegeven over hoe je van angst voor het vliegen af kan komen. Ik zal een aantal van deze tips bespreken.

Vliegangst symptomen overwinnenVliegangst symptomen overwinnen foto door Alexander Krivitsk op Unsplash

Daarnaast zal ik uitleggen wat de onderliggende oorzaak van je angst voor vliegen is.

Tevens vertel ik je hoe je snel en blijvend je vliegangst achter je kunt laten.


Vliegangst symptomen

De vliegangst symptomen zijn onder andere: trillen, ademhalingsmoeilijkheden, druk op de borst, zweten, duizelingen, misselijkheid, kramp in de spieren.

Daarnaast kan je last hebben van: gevoelens van onrust, stress en gespannenheid.


Vliegangst overwinnen met medicijnen
Veel mensen gaan naar de huisarts voor een pilletje tegen vliegangst. Ik ben hier zelf geen voorstander van. Een van de meest voorgeschreven medicijnen zijn Oxazepam, merknaam Seresta, dat helpt om gevoelens van onrust en angst te verminderen.

Daarnaast wordt ook Alprazolam, merknaam Xanax, voorgeschreven. Dit middel wordt gebruikt bij angststoornissen.

Beide middelen zijn benzodiazepinen, waarbij is de kans op verslaving groot, vooral bij langdurig gebruik van hoge doseringen. Het voordeel van deze middelen is dat je er niet suf van wordt.

Mocht je daadwerkelijk medicijnen willen gebruiken, neem dan contact op met je huisarts.

Vliegangst Overwinnen – vliegangst tips
Deze tips worden vaak gegevens om je angst voor het vliegen te verminderen. Nadeel van deze tips is dat ze niet de oorzaak van je klachten aanpakken.

  • Je angst voor vliegen onderdrukken.
  • Jezelf voorhouden dat vliegen niet meer risico heeft dan veilig thuiszitten.
  • Je verdiepen in de werking van een vliegtuig zodat je begrijpt hoe een vliegtuig kan vliegen.
  • Je best doen om aan iets anders te denken zodat je er niet aan denkt dat je in een vliegtuig op grote hoogte bent. Zoek afleiding door het kijken van een goede film, een spannend boek te gaan lezen, een kruiswoordpuzzel te gaan maken of door even je ogen dicht te doen en proberen te slapen.
  • Zorg dat je ruim op tijd bent voor je vliegreis zodat je geen last hebt van stress van te laat komen.
Vliegangst overwinnen doe je zo
In het Verre Oosten is al heel lang bekend dat dat emotionele klachten, zoals vliegangst, worden veroorzaakt door verstoringen in het energiesysteem van je lichaam. Deze verstoringen ontstaan op hun beurt door onverwerkte emoties.

Bij ons in het Westen is deze kennis veel minder lang aanwezig. Sinds enkele jaren is er een nieuwe vorm van therapie ontstaan, Energie Therapie, waarbij direct de oorzaak van je vliegangst, de verstoringen in je energiesysteem, worden opgelost. In plaats van dat er ellelange praatsessies nodig zijn in een poging je vliegangst te verminderen.

Deze verstoringen in het energiesysteem zijn ook de reden waarom de gegeven vliegangst tips meestal niet werken. Deze tips lossen immers de verstoringen niet op.

Jouw onbegrijpelijke, irreële en onverklaarbare angsten en gedachtes zijn dus ‘slechts’ een gevolg van  blokkades in je energiesysteem.

Daardoor blijf je last houden van je vliegangst en kan je het niet achter je laten. Wat je ook doet.


Vliegangst overwinnen - vliegangst behandeling

Vliegangst overwinnen doe je zo foto door Paul Castanie op Unsplash

Het goede nieuwe is dat de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam snel en relatief eenvoudig zijn op te lossen.

Wanneer je dit hebt gedaan, dan kan je je nog maar moeilijk voorstellen hoeveel last je had van je angsten. 

Het zal dan ver weg lijken. Bijna alsof het van een ander was.

Je kunt je dan weer goed voelen.

Je bent dan in staat om ontspannen een vliegtuig in te gaan en van de vliegreis te genieten.

Stel je eens voor hoe mooi je leven er dan uitziet!Wil jij ook snel je vliegangst overwinnen? Ga dan nu naar .........


Klik nu hier voor oplossingen

voor vliegangst overwinnen
Vliegangst overwinnen

Niet durven vliegen door je angst is heel vervelend als je wel graag op vakantie wilt waarbij je moet vliegen. Of als je voor je werk moet vliegen. Dan heb je geen keus, je moet wel in het vliegtuig stappen.

Vliegangst therapie kan zeker helpen bij het vliegangst verminderen. Wanneer het Energie Therapie betreft, dan is in veel gevallen een snel resultaat te verwachten. Vliegangst fobie kan je dan vlug vaarwel zeggen.

Van vliegangst pillen ben ik geen voorstander. Je lost hiermee immers de vliegangst oorzaak niet op. Je onderdrukt alleen maar je angstklachten. Van sommige vliegangst medicatie kan je suf worden. Dit is ook niet echt fijn als je van je vakantie wilt genieten.

Bij vliegangst afleiding zoeken is een advies dat regelmatig wordt gegeven. Hierbij kan je denken aan door het kijken van een goede film of het lezen van een spannend boek. Je kunt ook bijvoorbeeld een kruiswoordpuzzel gaan maken.

Vliegangst tegengaan kan je mijn inziens het beste door het oplossen van de onderliggende oorzaak van je klachten, de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam. Dit is de aangewezen therapievorm om angstklachten snel te verhelpen. Ik verwijs ook naar deze therapievorm als mij de vraag 'ik heb vliegangst hoe kom ik er vanaf?' wordt gesteld.

Bij deze vliegangst therapie maakt het niet uit als je last hebt van vliegangst opstijgen, vliegangst landen of van vliegangst lange vlucht. Energie Therapie werkt bij alle vormen van angst om te vliegen.

Ik heb daarom een boek vliegangst overwinnen geschreven. Het heet 'Pak je Vliegangst aan". Met de in het boek beschreven methode ben je in staat om vliegangst zelfhulp toe te passen en eenvoudig en snel de oorzaak van je vliegangst, de verstoringen in je energiesysteem, op te lossen. Op deze manier vliegangst bestrijden gaan vlug en is relatief simpel. Je kunt zelf met deze behandeling aan de slag. Vliegangst is niet nodig, je kunt er vanaf komen.

Vliegangst voelen kan heel heftig zijn. Je kunt het al voor de vlucht voelen aankomen. Anderen voelen het tijdens het opstijgen of tijdens de vlucht of bij het landen. Het verschilt van persoon tot persoon. Ook kan je van vliegangst buikpijn krijgen. Dit valt onder de vliegangst symptomen.

De beste tips vliegangst die ik je kan geven is het volgende: zorg ervoor dat de onderliggende oorzaak van angst om te vliegen opgelost wordt. Dat is de snelste manier om je angst te bestrijden en los te laten. Ook als je vliegangst therapie wilt volgen, kies dan voor een methode die gebaseerd is op Energie Therapie. Deze methodes werken het snelst en geven goede resultaten. Je vliegangst symptomen zullen dan als het ware wegsmelten. Ze verdwijnen zonder dat je er iets voor hoeft te doen.

Wil jij ook snel je vliegangst overwinnen? Ga dan nu naar .........


Klik nu hier voor oplossingen

voor vliegangst overwinnenHoud bij het lezen van deze adviezen voor ogen dat ik een coach ben en geen doctor Ik heb geen medicijnenstudie gevolgd.


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

home

sitemap

vliegangst

wikipedia

disclaimer vliegangst overwinnen