Voel je goed met MorpheusDe manual ‘Voel je Goed met Morpheus’ is een handige manual waarmee vele emotionele klachten op een eenvoudige manier kunnen worden aangepakt.

In deze manual leg ik in een keur van oefeningen op duidelijke wijze stap voor stap uit.

Deze manual heb ik met één doel geschreven; jou op een zo eenvoudige manier uitleggen hoe jij de oefeningen in deze manual kan gebruiken in je leven.

Met als doel dat jij je snel weer goed gaat voelen!

Met deze manual heb jij de informatie die je nodig hebt om je klachten aan te pakken nu binnen handbereik.

Je hoeft slechts de oefening die je aanspreekt uit te kiezen en door te lezen. Daarna kan je gelijk aan de slag.

Zodat jij je (eindelijk) weer goed voelt!


Ervaringen van anderen

De ‘Voel je goed met Morpheus’ manual is in begrijpelijke taal geschreven en goed te lezen. Door de oefeningen uit de manual ben ik rustiger geworden en is mijn fobie al bijna verdwenen. Ik raad deze manual aan iedereen aan.” Lianne de Vries

Dit is een duidelijke, overzichtelijke manual. Ik had lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. Ik moet echter bekennen dat de oefeningen uit de manual ‘Voel je goed met Morpheus’ gemakkelijk en door iedereen zijn uit te voeren.” Jeffrey SmitInhoudsopgave

Hoofdstuk 1 Introductie

Hoofdstuk 2 Snelle Fobie Oplosser
Deze oefening kan je toepassen om fobieën en angsten vlug aan te pakken.

Een fobie is een angststoornis waarbij je een sterke en aanhoudende angst voor één specifiek iets hebt. Je hebt de neiging om die intense angstopwekkende situatie te ontvluchten.

Hoofdstuk 3 Gedrag en gewoontes gemakkelijk veranderen
Het Swish patroon is een eenvoudige oefening waarmee jij je gedrag en gewoontes gemakkelijk kunt veranderen.

Hoofdstuk 4 Angst Verdrijver
Angsten kunnen je leven sterk beïnvloeden. In veel gevallen vermijd je situaties waarbij je met je angsten geconfronteerd kan worden.

Hoofdstuk 5 Verander eenvoudig ongewenste emoties
Heb jij last van ongewenste emoties wanneer je denkt aan bepaalde situaties (uit het verleden of in de toekomst)?

Met deze oefening is het mogelijk om deze ongewenste emoties aan te passen.

Hoofdstuk 6 Ruim je negatieve gedachten op
Je hebt alleen maar last van de negatieve gedachten die in je hoofd rondspoken? Deze negatieve gedachten kunnen je humeur en leven danig beïnvloeden.

Het beste kan je er dan ook voor zorgen om deze ongewenste gedachten weg te werken. Met de ‘Ruim je negatieve gedachten op’ techniek kan je stap voor stap op een eenvoudige manier van je negatieve gedachten afkomen.

Hoofdstuk 7 Kracht Cirkel - Voel je goed in iedere situatie!
Je hebt er vast wel eens last van; meestal voel jij je goed maar soms bevindt jij je in situaties waarin jij je niet zo zeker voelt. Deze situaties kunnen bijvoorbeeld een tentamen of examen zijn, een sollicitatie gesprek, een toespraak voor een groep mensen, het aanspreken van een vreemde of iets anders.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij je goed blijft voelen. In iedere situatie! Met de ‘Kracht cirkel’ oefening, die eenvoudig is toe te passen, kan jij je altijd goed kunt voelen in (voorheen) onzekere situaties.

Hoofdstuk 8 Piece of Cake – Alles gaat gemakkelijk
De Engelse uitdrukking ‘piece of cake’ staat voor ‘het is een makkie”. Je hebt vast wel de ervaring gehad dat bepaalde zaken waartegen jij op zag achteraf enorm meevielen.

Doordat je tegen bepaalde zaken opziet, blijf je ze uitstellen en begin je er met tegenzin aan. Dit kan je echter veranderen! Met de ‘Piece of Cake’ oefening kan jij eenvoudigweg je negatieve gedachtes over zaken waartegen jij opziet aanpassen.

Hoofdstuk 9 Krijg een nieuwe kijk op conflicten
Conflicten ontstaan vaak omdat de één het standpunt van de ander niet begrijpt. Dit niet begrijpen van het standpunt van de ander is ook de reden dat vele conflicten niet worden opgelost en soms jarenlang blijven bestaan.

Met deze oefening krijg jij eenvoudig nieuwe inzichten in conflicten met anderen doordat je nu inzicht krijgt in hun standpunten.

Hoofdstuk 10 Angstige herinneringen aanpakkenen
Angstige herinneringen kunnen jou je hele leven blijven achtervolgen. De herinneringen wegdrukken helpt niet, ze komen toch weer naar boven.

Er is gelukkig een eenvoudige methode om jouw angstige herinneringen aan te passen. Je angst als het ware wegebben.

Hoofdstuk 11 Voel je krachtig en energiek
Er zijn dagelijks veel momenten dat je wel wat meer energie kunt gebruiken. Energie die je nodig hebt omdat jij je slap, moe of ingedut voelt.

Je kunt echter ook meer energie nodig hebben op die momenten dat jij je onzeker voelt wanneer jij jezelf moet bewijzen bij een presentatie of een spreekbeurt. Of wanneer jij je krachteloos voelt in een verbale confrontatie met een collega, familie of klasgenoot.

Met het toepassen van de stappen van deze oefening voel jij je snel energiek en krachtig. Lees de stappen door en voer ze daarna uit. Oefen dit een paar keer en gebruik het wanneer je het nodig hebt. Voel je krachtig en sterk en energiek, altijd en in iedere situatie!

Hoofdstuk 12 Verbeter je zelfbeeld
Je zelfbeeld wordt gevormd door het beeld dat je in je gedachten van jezelf hebt. Je zelfbeeld kan positief zijn, maar het kan ook negatief zijn.

Heb je een negatief zelfbeeld, dan werkt averechts op je zelfvertrouwen. Daarnaast beïnvloed dit negatieve zelfbeeld de manier waardoor je door het leven gaat in sterke mate.

Jij kan ook in enkele stappen je zelfbeeld verbeteren.

Hoofdstuk 13 Voel je iedere dag fantastisch
De meeste dagen komen we door met een, in het beste geval, zo-zo gevoel. Een ‘het gaat wel’ gevoel maar het houd niet over.

Stel je eens voor hoe het zal zijn als jij je iedere dag fantastisch voelt!

Hoofdstuk 14 Doof je paniek
Paniek kan ernstige vormen aannemen. Tijdens een paniekaanval heb je het gevoel dat je iets verschikkelijks overkomt. Je krijgt last van hartkloppingen en pijn op de borst. Je hebt een gevoel van ademnood en je bent duizelig en misselijk. Na een aanval ben je bang en in de war. Je verkeert continue in angst en vertoont vermijdingsgedrag om maar niet met jouw angst geconfronteerd te worden.

In dit hoofdstuk leer jij hoe jij je paniek zelf op eenvoudige wijze kunt aanpakken.

Hoofdstuk 15 Laat je spanning wegzakken
In de meest gevallen kan je de spanningen die je ervaart niet snel achter je laten. Stress en opwinding houden je in hun greep.

Echter, met deze ademhalingsoefening kan je de spanning die je ervaart binnen een paar minuten weg laten zakken.

Hoofdstuk 16 Breng je hersens op gang
Dit is de snelste manier om je hersens weer op gang te brengen. Gebruik deze methode als je ’s ochtends wakker wordt, je creatieve ideeën wilt hebben of als je te veel aan je hoofd hebt om nog na te kunnen denken, etc.

Hoofdstuk 17 Pak je stress snel en gemakkelijk aan
Duikt stress regelmatig in jouw leven op? Iedere keer neem je je voor om nu eindelijk iets aan die stress die je ervaart te doen.

Echter, het is moeilijk om er iets aan te doen wanneer stress je weer in zijn greep heeft. Tot nu toe. Lees hoe jij met deze snelle eenvoudige routine je stress kan aanpakken.

Hoofdstuk 18 Snelle ontspanning
Vaak gebeurt het dat wanneer je je gespannen voelt je dit gevoel maar moeilijk achter je kunt laten. Het gespannen gevoel blijf je als het ware met je meeslepen. Voel je snel en gemakkelijk ontspannen door de ‘Snelle Ontspanning’ onderstaande oefening uit te voeren.

Voel je goed met Morpheus

Voel je goed met Morpheus

In deze manual leg ik in een keur van oefeningen op duidelijke wijze stap voor stap uit.
Zodat jij je eindelijk weer goed kan voelen (40 pagina's).De manual is alleen verkrijgbaar als elektronische bestand. Je kunt deze dus downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.

Aanbieding

Je investering in Voel je goed met Morpheus is tijdelijk slechts 24,95 19,95 Euro!


Bestel NU

Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.


Bonus 2
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)


Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij je weer goed gaan voelen.

Bestel NU
Iedereen kan NLP toepassen
In deze manual leg ik de effectieve NLP oefeningen op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met deze oefeningen aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik NLP jarenlang toegepast bij het behandelen om mijn clienten zich weer goed te laten voelen. De NLP methode geeft snel én blijvend resultaat.Voel je goed coach
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.