Heb jij de neiging tot zelfverminking?

Zelfverminking om te kunnen overleven
Wanneer de spanningen in je te hoog oplopen ga jij jezelf verwonden.

Voor jou is het de enigste manier om met de hevige emoties om te gaan. Om het dragelijk te maken.

Je emoties kan je met niemand delen. Of je durft het gewoon niet.

Je kunt niet meer zonder zelfbeschadiging - automutileren. Om je leven dragelijk te maken moet je jezelf steeds ernstiger verwondingen toebrengen. Je denkt dat het je beste vriend is, maar het is je grootste vijand.

Wanneer het bloed gaat stromen, dan verdwijnen die negatieve emoties. Je kunt dan weer even verder met je leven. Je emotionele pijn is dan verzacht.

Je verbergt de littekens en wonden die je hebt onder je kleding.

Zelfbeschadiging is geen manier voor je om belangstelling uit te lokken. Je wilt ook niet dood gaan. Het is voor jou de enigste oplossing om met je hevige gevoelens om te gaan. Om te overleven.

Vormen van zelfbeschadiging zijn: jezelf snijden, bekrassen, branden, schaven. Met je hoofd ergens tegen aan bonken, tegen iets slaan, je haren uittrekken, botten breken, lichaamsdelen amputeren of het drinken van gif.

Zelfbeschadiging komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. In de meeste gevallen begint deze aandoening zich te openbaren tussen de 16 en 25 jaar.Een leven zonder zelfverminking
Bevrijd van je aandoening kan jij eindelijk vrij en gelukkig door het leven gaan.

Verlost van jouw klachten kan jij je dan eindelijk weer goed voelen. In iedere situatie.

Je kunt je leven weer oppakken.

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe geweldig jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan maar wat niet heeft gewerkt
Over je neiging tot zelfverminking praten lucht misschien (even) op. Als je er al over durft te praten. Praten over je klachten lost helaas niets op zoals je zelf ook al hebt ervaren. Je voelt nog steeds ieder keer die neiging tot zelfverminking.

Je aandoening proberen te onderdrukken en trachten te bedwingen lukt gewoon niet. Je moet iedere keer wel jezelf verminken om met die emoties die je ervaart om te kunnen gaan.

Je durft het niet aan je huisarts te vertellen. En wanneer je dat wel doet, dan kom je er achter dat je arts ook geen oplossing voor je aandoening heeft.

Alternatieve geneeswijzen werken in vele gevallen langzaam of in het geheel niet.
De bovenstaande manieren om je klachten aan te pakken werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw neiging tot zelfverminking niet wordt weggenomen.De oorzaak van je aandoening
Je klachten worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties veroorzaken verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam wordt je keer op keer geconfronteerd met die hevige emoties. Ondanks alles wat je er tegen probeert te doen.

In de meeste gevallen ben je er niet bewust van dat je deze onverwerkte emoties hebt.
Je draagt de oorzaak van je neiging tot zelfbeschadiging dus onbewust met je mee!

Zolang de onverwerkte emoties of de verstoringen in jouw energetisch systeem niet worden opgelost, blijf jij last houden van die heftige gevoelens emoties. En daarmee je neiging tot zelfbeschadiging.

Worden de energetische verstoringen opgelost dan verdwijnen ook de onverwerkte emoties. De hevige gevoelens zijn dan weg. En dan ben jij, eindelijk, van je klachten verlost.

Je hebt je leven dan weer terug. Je hoeft dan niet meer jezelf te verminken om te kunnen leven.

Je kunt je leven weet oppakken. En je weer goed voelen!

Er zijn een aantal oplossingen om je neiging tot zelfverminking op te lossen, namelijk...

Klik hier voor oplossingen
om je neiging tot zelfverminking
achter je te laten
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.