Hoe zou jij je voelen als jij van jouw klachten verlost zal zijn?Agorafobie boek - Pak je agorafobie aan

Met dit agorafobie boek laat ik je een manier zien die heel verschillend is van wat je tot nu toe gezien hebt. Met deze methode ben in in staat om snel je agorafobie achter je te laten.


Hoe zal jij je voelen als jij

van je klachten verlost zal zijn?


Beste lezer,

Jan Heering over agorafobie boeken

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol en snel aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder over agorafobie, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je klachten is en hoe jij je agorafobie kunt oplossen.Hoe kan je agorafobie oplossen?

Enige tientallen jaren geleden is het inzicht ontstaan dat angsten zoals agorafobie ontstaan door onverwerkte emoties en de verstoringen die hierdoor ontstaan in het energie systeem van je lichaam.

Kennis over het energie systeem van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

Het is gebleken dat door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, je angstgevoelens verdwijnen.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

Agorafobie zelfhulpboek helpt je snel.

De herinnering is nog wel aanwezig, je weet het nog wel dat je bang was voor bepaalde situaties, maar de emotie is opgelost.

Je zult dan merken dat het lastig is om je nog voor te stellen dat je zo angstig was. Het lijkt dan heel ver weg, bijna alsof het van een ander was.

Je durft dan weer je vertrouwde omgeving te verlaten. 

Je bent vrij van agorafobie!Wetenschappelijk bewezen

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energie Therapie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energie Therapie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De agorafobie oorzaak oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

  • Eenvoudige handelingen
  • Snel aan te leren methode
  • Korte behandelingsduur
  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen
  • Pijnloos en niet belastend
  • Géén tranen
  • Géén heftige emotionele ontladingen
  • Géén pijnlijke herbeleving


Dit is een eenvoudig toe te passen methode
die jij gemakkelijk kan toepassen
om jouw klachten aan te pakken.

Pak je agorafobie gemakkelijk aan

In het agorafobie boek 'Pak je Agorafobie aan' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij je agorafobie overwinnen kan. Dit is een boek waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.Meer dan 17367 mensen
hebben mijn boeken al gekocht!


Agorafobie boek Pak je agorafobie aan

De prijs van het Pak je agorafobie aan is tijdelijk
slechts 29,95 € 19,95!

Iedereen kan deze methode toepassen!

Bestel NU

Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij je eboek lezen en kan jij je agorafobie aanpakken.

Let op: Pak je Agorafobie aan is een elektronische document dat je direct na aankoop kunt downloaden.


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)

Voel je goed met MorpheusMet een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.
Bonus 2
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)

30 seconden stress oplosserMet deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
Bonus 3
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)

De noodrem
Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.
Ervaringen van anderen over de boeken van Morpheus

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft. De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. Het boek is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.”
D-J

Heel eenvoudig maar heel effectief
“Ik had lage verwachtingen toen ik het boek bestelde. Het is echter heel eenvoudig maar heel effectief. Het beste is de rust die je van binnen voelt en hoe je meer de tijd voor neemt om na te denken en te zorgen dat je jezelf goed blijft voelen.”
B. M. Rotterdam

Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan dit boek is dat het zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. De Emotionele Bevrijding methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van Veen


Pak je Agorafobie aan

Stap voor stap vertel ik je in het rijk geïllustreerde agorafobie boek 'Pak je Agorafobie aan' op duidelijke wijze hoe jij met deze  methode snel en eenvoudig  jouw agorafobie aanpakken kunt.


In mijn praktijk heb ik methodes gebaseerd op Energie Therapie jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals agorafobie. Deze methodes geven snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je agorafobie oplossen!


Jan Heering

Raadgever, gids en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Agorafobie overwinnen

Bij het agorafobie overwinnen is het belangrijk om te kiezen voor een methode die snel werkt én goede resultaten geeft.

In het agorafobie boek 'Pak je agorafobie aan' beschrijf ik één van de methodes die gebaseerd is op de inzichten van Energie Therapie. Hiermee is snel blijvend resultaat te behalen.


Agorafobie symptomen

Agorafobie symptomen zijn, onder andere: misselijkheid, duizeligheid, trillen, zweten, schudden, niet meer jezelf zijn, gevoelloosheid, versteend of verlamd gevoel hebben, doodsangst of hyperventilatie en paniekaanval.

In veel gevallen zal je een aantal situaties zoveel mogelijk proberen te vermijden om maar niet met jouw angst geconfronteerd te worden. Dit kan je leven enorm beperken.

Agorafobie zelfhulp in de vorm van agorafobie boeken kunnen helpen bij het agorafobie overwinnen.

Andere aanduidingen van deze aandoening zijn pleinvrees,  ruimtevrees of straatvrees.

Het agorafobie boek 'Pak je agorafobie aan' is rijk geïllustreerd met vele foto's, zodat het duidelijk voor je zal zijn hoe de agorafobie oorzaak op te lossen.

Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.


Morpheus Home

Sitemap

agorafobie tips

wiki

disclaimer agorafobie boeken

Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.