Last van agorafobie?

Agorafobie overwinnen

Je klachten kunnen volledig verdwijnen wanneer de onderliggende oorzaak van je agorafobie  wordt opgelost.

Het oplossen van je klachten kan snel plaatsvinden.Agorafobie symptomen

Alle agorafobie symptomen op een rijtje

Je bent bang voor situaties buitenshuis.

Gedachten aan grote drukte en menigten waarin je terecht zou kunnen komen verergeren je klachten.

Je vermijdt plaatsen zoals bijvoorbeeld supermarkten, drukke winkels, het wachten in de rij voor een loket of kassa.

Je bezoekt geen restaurant, bioscoop, theater.
Je wandelt niet op grote open plaatsen zoals een plein of strand.

De paniekaanvallen die je krijgt leiden tot duizeligheid, bonzen van je hart, trillen of schudden, zweten.

Ander reacties die je dan hebt zijn: misselijkheid, niet meer jezelf zijn, gevoelloosheid, versteend of verlamd gevoel hebben, doodsangst of hyperventilatie.

In veel gevallen zal je een aantal situaties zoveel mogelijk proberen te vermijden om maar niet met jouw angst geconfronteerd te worden.
Dit kan je leven enorm beperken.Agorafobie overwonnen

Agorafobie overwonnen op een snelle en eenvoudige manierfoto door Andrea Piacquadio op pexels

Bevrijd van je angstklachten kan je vrij en gelukkig door het leven gaan.

Verlost van agorafobie voelt jij je eindelijk weer goed.
In iedere omgeving en situatie!

Je kan je leven dan weer oppakken.

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe goed jij je dan zult voelen!Wat niet werkt
Erover praten lucht op maar lost niets op. Je blijft last houden van je klachten.

Je klachten onderdrukken werkt averechts. Je krijgt hierdoor alleen maar meer last van je angst.

Trachten te overwinnen kan je niet. Je kunt de confrontatie met je angst gewoonweg niet aan.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde is vaak een langdurig en soms ook pijnlijk proces. Waarbij medicatie alleen de symptomen enigszins vermindert. En bezoek aan een psycholoog alleen maar een ellenlang traject met onzekere uitkomst in het vooruitzicht heeft.
De bovenstaande manieren om van je agorafobie af te komen, werken niet of langzaam omdat de oorzaak van jouw klachten niet wordt weggenomen.Agorafobie oorzaak

Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Door dit energiesysteem kan de energie van je lichaam stromen.

Het is gebleken dat je emotionele gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam.

In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij acupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort energie vrij te stromen. Dat is je natuurlijke staat.

Echter door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s gaat de energie moeizamer door je energiesysteem stromen. Zoals water dat door koude dikker en dikker wordt. Totdat het water nog maar moeizaam vloeibaar is zoals stroop.

Uiteindelijk verandert het water in een vaste substantie zoals ijs. Hierdoor is iedere beweging onmogelijk geworden. Zo is het ook in je energiesysteem.

Door emotionele oorzaken gaat de energie die door je energiesysteem steeds langzamer stromen. Totdat de energie simpelweg niet meer stroomt.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel je in de vorm van emotionele klachten. In jouw geval dus in de vorm van je angststoornis.


Je moet daarom gaan beseffen dat jouw onbegrijpelijke en onverklaarbare angsten, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.


Daardoor blijf je dan ook last houden van je angsten. En daarom helpt praten over je klachten, onderdrukken van je angsten, medicatie, therapie, enz. niet om van je aanvallen af te komen.

Omdat je klachten het gevolg zijn van deze energetische blokkades kan jij je aandoening oplossen door deze energetische blokkades te verhelpen.


Agorafobie overwinnen doe je zo

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je angstklachten aan te pakken.

Het goede nieuws is dat dit relatief simpel en snel te doen is.

Heb je dit gedaan, dan kan jij je weer goed voelen.

En genieten van het leven!Wil je weten hoe jij je agorafobie eenvoudig en snel kan aanpakken? Ga dan naar ...


Klik hier voor

gemakkelijk agorafobie overwinnen
Wat is agorafobie?

Agorafobie is het angst hebben voor situatie buiten de vertrouwde en veilige omgeving. Je kunt hierbij angst hebben voor straten, pleinen of open ruimten of voor situaties waar veel mensen bij elkaar komen.

Bij agorafobie probeer je plaatsen zoals bijvoorbeeld supermarkten, drukke winkels, het wachten in de rij voor een loket of kassa te vermijden.

Wanneer je last hebt van agorafobie kan het ook zo zijn dat reizen met auto, bus of trein angst veroorzaken.

Is er sprake van agorafobie, dan vrees je deze situaties, en vermijd je ze wanneer het mogelijk is, omdat je het gevoel hebt dat ontsnappen moeilijk zal zijn, dat hulp niet beschikbaar is of dat je bang bent om dan overvallen te worden door een paniekaanval.


Hoe herken je agorafobie?

Je kunt agorafobie herkennen aan vermijdingsgedrag waarbij situaties buitenshuis zoveel mogelijk worden vermeden. Ook kan je agorafobie herkennen aan de angstgevoelens die de kop op steken wanneer er aan situaties buitenshuis wordt gedacht.

Daarnaast kan je agorafobie herkennen aan de angsten die optreden wanneer men zich in een onaangename situatie buitenshuis bevindt.

Wil je meer weten over hoe je agorafobie kunt herkennen? Lees dan dit artikel.Hoe kan ik agorafobie behandelen?

Je kunt het beste agorafobie behandelen met behulp van één van de methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie. Deze methodes pakken de onderliggende oorzaak van agorafobie, verstoringen in het energie systeem van je lichaam, aan op een eenvoudige en snelle manier.

Daardoor is het in de meeste gevallen mogelijk om zelf agorafobie te behandelen. Je kunt hier meer lezen over agorafobie behandeling.


Agorafobie medicatie

Wanneer je erg last hebt van de agorafobie symptomen en en weet niet hoe je er vanaf kunt komen, dan kan er de  neiging zijn om voor agorafobie medicatie te kiezen.

Persoonlijk ben ik daar geen voorstander van omdat agorafobie medicatie, mocht het werken, niet de oorzaak van je angstgevoelens oplost. Daarnaast is werking van de medicatie niet zeker en brengt medicatie vaak bijwerkingen met zich mee.

Naar mijn mening is het agorafobie medicatie past te overwegen wanneer alle andere opties zijn uitgeput. In de meeste gevallen is agorafobie overwinnen met behulp van één van de methodes die gebaseerd is op Energie Therapie zeer goed mogelijk. Ook, en misschien wel vooral, bij agorafobie zelfhulp.

Vandaar dat Energie Therapie mij de beste agorafobie oplossing lijkt.


Agorafobie behandeling

De beste agorafobie behandeling gebeurt met methodes die zijn gebaseerd op Energie Therapie. Deze methodes werken snel en relatief eenvoudig toe te passen. 

Met Energie Therapie methodes kan jij zelf je agorafobie oplossen!


Ben je agorafobisch?

Ben je agorafobisch en wil je daar graag vanaf? Heb je last van angstgevoelens wanneer je er al aan denkt om van huis te gaan of wanneer je je in een drukke omgeving buitenshuis bevindt? 

Het goede nieuws is dat het agorafobisch zijn snel opgelost kan worden. Met behulp van eenvoudige oefeningen kan je zelf je straatvrees overwinnen.


Agorafobie overwonnen

Agorafobie overwonnen

Je hebt snel je agorafobie overwonnen wanneer je aan de slag gaat met de juiste oefeningen. Wanneer je dit doet, dan wordt de onderliggende oorzaak van je klachten opgelost en heb jij snel je pleinvrees overwonnen en ben jij van je agorafobie klachten verlost.

© MORPHEUS Instituut

sitemap

home

wiki

wat is agorafobie

disclaimer agorafobie

Show / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering over agorafobie overwinnen