Angst overwinnen zonder medicatieAngst overwinnen zonder medicatie

Ook jij kan jouw angst overwinnen zonder medicatie. Want jouw angst kan volledig verdwijnen wanneer de oorzaak van je angsten wordt opgelost.


angsten overwinnen specialist Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals angsten.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele problemen, waaronder over angsten, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angsten snel achter zich te laten.

Ik zal je eerst vertellen wat de angst symptomen zijn.

Daarna leg ik je uit wat de onderliggende oorzaak van jouw angst is en zal je de richting laten zien hoe jij je angst achter je kunt laten.


Angst symptomen
Lichamelijk angst symptomen zijn:

 • Hartkloppingen
  Angst overwinnen zonder medicatie
 • Duizelingen
 • Droge mond
 • Misselijkheid
 • Transpireren
 • Trillen van knieën, benen of handen
 • Drukkend gevoel op de borst
 • Bleek wegtrekken
 • Hyperventileren


Andere klachten waar je last van kunt krijgen zijn:
 • Onrustig zijn
 • Hoofdpijn
 • Pijnlijke spieren
 • Problemen met slapen
 • Bevende handen of knikkende knieën
 • Maagpijn
 • Opgeblazen gevoel
 • Paniekaanvallen
Angsten kunnen kortdurend zijn, langdurend, of je kunt er zelfs levenslang last van hebben als de oorzaak niet wordt opgelost.

Wanneer angst geen reële grond en krijg je als gevolg van je angst sociale problemen, dan is er sprake van een stoornis.

Angststoornissen kan je als volgt onderverdelen: agorafobie, sociale fobie, enkelvoudige fobie, obsessief compulsieve stoornis, paniekstoornis, posttraumatische stress-stoornis en gegeneraliseerde angststoornis.

Zo werkt angst overwinnen zonder medicatie niet

Je angst onderdrukken
Als reactie op angstgevoelens proberen veel mensen hun angsten te onderdrukken. Als je deze gevoelens onderdrukt, dan zullen ze echter niet verdwijnen. Integendeel, je zult er dan steeds vaker last van krijgen.

Praten over je angsten
Wanneer je je gevoelens kan delen met iemand door er over te praten, dan kan dat je een gevoel van opluchting geven. Helaas heb je hier weinig aan want je angsten worden door er over te praten niet minder.

Je zorgen delen met lotgenoten
Deel je zorgen met deelgenoten wordt er wel eens gezegd. Dan merk je wel dat je niet de enige bent met die problemen. Echter, die lotgenoten hebben veelal ook geen oplossing voor hun angsten. En kunnen je verhaal wel aanhoren en goedbedoelde adviezen geven maar een oplossing komt er van hen ook niet.

De bovenstaande manieren om je angstgevoelens aan te pakken werken niet of langzaam omdat daarmee de oorzaak van jouw angst niet wordt weggenomen.


Angsten overwinnen zonder medicatie doe je zo

Angsten ontstaan als gevolg van onverwerkte emoties en/of emotionele incidenten in het verleden.

Deze onverwerkte emoties en emotionele incidenten zijn de oorzaak van verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam.

In het Verre Oosten is dit al dit al vele duizenden jaren bekend. Onder andere bij acupunctuur wordt van deze kennis gebruik gemaakt.

Hier in het Westen verdiept men zich pas sinds enige tientallen jaren in het energetisch systeem

Zijn er geen verstoringen in het energie systeem van je lichaam, dan voel jij je over het algemeen goed.

Emoties komen en gaan en je bent meestal positief gestemd. Je hebt dan zeker geen last van angstgevoelens die keer op keer terugkomen.

Als gevolg van de verstoringen in het energetisch systeem heb jij last van die angstgevoelens. En blijven je angsten keer op keer weer terugkomen.

Wat je ook doet om van je angsten verlost te worden.

Het is dus belangrijk dat je beseft dat jouw angsten, onaangename gedachtes en onverklaarbare gedrag het gevolg zijn van deze verstoringen in je energetisch systeem.

Zolang de energetische verstoringen niet zijn opgelost blijf jij last houden van je klachten.

Het goede nieuws is dat deze energetische verstoringen relatief eenvoudig zijn op te lossen.

Angst overwinnen zonder medicatie foto door Maria Piano op Unsplash
Worden de verstoringen in je energie systeem opgelost, dan zullen je angstsymptomen verdwijnen.

Wanneer je dan achteraf terugdenkt, dan kan je je het niet meer goed voorstellen hoe het was om die angstgevoelens te hebben.

Denk je eens in hoe goed jij je dan zult voelen.

Stel je eens voor hoe mooi je leven er dan uitziet!Wil jij ook je angst overwinnen zonder medicatie? Ga dan naar ...Een angststoornis kan je leven danig beïnvloeden. Als je niet oppast kan je als gevolg van je angstgevoelens in een sociaal isolement belanden omdat je krampachtig probeert alle mogelijke aanleidingen van je angst buiten te sluiten.

Angst overwinnen gaat gelukkig vlug en relatief eenvoudig met methodes die gebaseerd zijn op principes van het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Angst overwinnen zonder medicatie is dus heel goed mogelijk. Van een angstig gevoel hoef je niet altijd last te houden. Angst loslaten, daar gaat het om. Met methodes die werken. Angstgedachten zullen dan ook verdwijnen. 

Angsten onder ogen zien hoef je dan maar één keer te doen. Een laatste keer voelen en dan de angst aanpakken door de verstoringen in je energie systeem op te lossen. Hetgeen makkelijk gaat, zonder tranendal en zonder dat verdere herbeleving nodig is.

Angstige gedachten ben je dan ook snel kwijt als je de onderliggende angst oorzaak aanpakt. Je hoeft dus niet leren omgaan met angst gedachten. Je moet de oorzaak oplossen. Dan ben je er vanaf!


Wil jij ook je angst overwinnen zonder medicatie? Ga dan naar ...

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Sitemap


Home


wikipedia

Disclaimer Angst overwinnen zonder medicatie

Show / Hide