Angststoornis boek
waarmee jij direct aan de slag kunt Agorafobie boek - Angststoornis overwinnen doe je zo

Met dit angststoornis boek laat ik je een manier zien die heel verschillend is van wat je tot nu toe gezien hebt. Met deze methode ben in in staat om snel je angstklachten  achter je te laten.


Hoe zal jij je voelen als jij

van je angsten verlost zal zijn?


Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol en snel aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele klachten, waaronder over angststoornissen, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angstklachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je angstgevoelens is en hoe jij je angststoornis kunt oplossen.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?

Enige tientallen jaren geleden is het inzicht ontstaan dat angststoornissen ontstaan door onverwerkte emoties en de verstoringen die hierdoor ontstaan in het energie systeem van je lichaam.

Kennis over het energie systeem van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

Het is gebleken dat door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, je angstklachten verdwijnen.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie verdwenen.

Met dit angststoornis boek overwin jij je angststoornis snel en relatief eenvoudig.

De herinnering is nog wel aanwezig, je weet het nog wel dat je bang was voor bepaalde situaties, maar de emotie is opgelost.

Je zult dan merken dat het lastig is om je nog voor te stellen dat je zo angstig was. Het lijkt dan heel ver weg, bijna alsof het van een ander was.

De angstgevoelens zijn verdwenen.

Je bent verlost van je angststoornis!Wetenschappelijk bewezen

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energie Therapie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energie Therapie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De angststoornis oorzaak oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

 • Eenvoudige handelingen
 • Snel aan te leren methode
 • Korte behandelingsduur
 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen
 • Pijnloos en niet belastend
 • Géén tranen
 • Géén heftige emotionele ontladingen
 • Géén pijnlijke herbeleving

Dit is een eenvoudig toe te passen methode
die jij gemakkelijk kan aanwenden
om jouw klachten aan te pakken.


Angststoornis boek dat wél werkt

In het agorafobie boek 'Angststoornis overwinnen doe je zo' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij je angststoornis overwinnen kan. Dit is een boek waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben mijn boeken al gekocht!


Angststoornis boek 'Angststoornis overwinnen doe je zo'.

De prijs van Angststoornis overwinnen doe je zo is tijdelijk
slechts --?? introductie prijs verschijnt binnenkort

Iedereen kan deze methode toepassen!

Binnenkort leverbaarLet op: 'Angststoornis overwinnen doe je zo' is een elektronische document dat je direct na aankoop kunt downloaden.
Bestel de introductie aanbieding en ontvang GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Voel je goed met Morpheus (normale prijs Euro 19,95)Met een keur aan oefeningen, op duidelijke wijze stap voor stap uitgelegd, laat ik zien hoe jij je weer goed kunt voelen.
Bonus 2
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.
Bonus 3
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)
Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.

Ervaringen van anderen over de boeken van Morpheus

Je kunt er gelijk mee aan de slag
“Deze methode sprak mij zeer aan, omdat ik weet dat emotie energetisch wordt vastgezet als een blokkade in je lichaam. Daarom geloofde ik in de werking. Het beste is dat je er gelijk mee aan de slag kon zonder heel veel achtergrond informatie te lezen. De methode is duidelijk en dus voor iedereen makkelijk uit te voeren. Het beste is dat er plaatjes en tekst bij de oefening zijn geplaatst om het te verduidelijken. Deze methode geeft snel resultaat.”
Misha

Het heeft effect
“Toen ik bestelde was ik geïnteresseerd maar had geen verwachtingen. Het is immers het zoveelste boek dat je beterschap belooft. De opzet van de manual is duidelijk. De opbouw van de oefeningen is duidelijk met een helder uitleg. Er is ook een duidelijke samenhang tussen de oefeningen. Ik kan zeggen dat de oefeningen effect hebben.”
Anoniem

Heel snel resultaat
“Mijn verwachtingen waren redelijk hoog gespannen. Een alternatief zou een cursus zijn geweest maar daar heb ik weinig tijd voor en dat is duur. Het boek is zeer toegankelijk, duidelijk en je hebt al heel snel resultaat.”
D-J

Heel eenvoudig maar heel effectief
“Ik had lage verwachtingen toen ik het boek bestelde. Het is echter heel eenvoudig maar heel effectief. Het beste is de rust die je van binnen voelt en hoe je meer de tijd voor neemt om na te denken en te zorgen dat je jezelf goed blijft voelen.”
B. M. Rotterdam

Het werkt echt, snel en effectief
“Het beste aan dit boek is dat het zo praktisch toepasbaar is en gericht op actie. De Emotionele Bevrijding methode werkt echt, snel en effectief. En daarnaast vind ik het een enorm pluspunt dat je de emotie niet hoeft te benoemen, niet hoeft te achterhalen welke overtuigingen eronder liggen en niet hoeft te graven om iets op te lossen. Je hoeft alleen maar te voelen waar in je lichaam de energie vastzit.”
J. van Veen


Angststoornis overwinnen doe je zo

Stap voor stap vertel ik je in het rijk geïllustreerde angststoornis boek 'Angststoornis overwinnen doe je zo' op duidelijke wijze hoe jij met deze  methode snel en eenvoudig  jouw angststoornis aanpakken kunt.

In mijn praktijk heb ik methodes gebaseerd op Energie Therapie jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals angststoornissen. Deze methodes geven snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je angststoornis overwinnen!Jan Heering
Raadgever, gids en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding


Angststoornis boeken

Ik heb getracht om in dit angststoornis overwinnen boek op een zo duidelijk mogelijke manier uit te leggen hoe jij zelf je klachten aanpakken kunt. Op een snelle en relatief eenvoudige manier. Methodes gebaseerd op Energie Therapie geven snel resultaat.

Angststoornis behandeling kan daarom naar mijn mening het beste gebeuren met deze methodes. Hiermee wordt immers de angststoornis oorzaak, verstoringen in het energie systeem van je lichaam, direct opgelost.

Angststoornis symptomen zijn, onder andere, zijn (je hoeft niet alle klachten te hebben): gevoelens van onrust, prikkelbaarheid, vermoeidheid, slaapproblemen en angstaanvallen.

Tijdens angstaanvallen kan je last kunt krijgen van: duizeligheid, trillen, zweten, hartkloppen, hyperventileren, drukkend gevoel op de borst, misselijkheid, doods gevoel in voeten of handen en tintelingen.

Je kunt dan ook het gevoel hebben dat je de controle gaat verliezen of dat je gek aan het worden bent. 


Angststoornis soorten

Er zijn verschillende soorten angststoornissen. Ik heb ze hier op een rijtje gezet.


 • Paniekstoornis
 • Agorafobie
 • Sociale Fobie
 • Enkelvoudige Fobie
 • Obsessief Compulsieve Stoornis
 • Posttraumatische Stress-Stoornis
 • Gegeneraliseerde Angststoornis

Door angststoornis slapeloosheid krijgen is een veelvoorkomend verschijnsel. Het goede nieuws is dat wanneer je je angststoornis met succes oplossen kunt, je slapeloosheid waarschijnlijk ook zal verdwijnen.

Bij een angststoornis licht in het hoofd worden komt ook vaak voor. Dit is een veel voorkomend symptoom.

"Ik heb een angststoornis, wat kan je zelf doen?" is een vraag ik mij wel eens gesteld wordt. Naar mijn mening kan je voor het angststoornis overwinnen het beste kiezen voor een methode die gebaseerd is op de principes van Energie Therapie. Hierbij wordt immers de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je energie systeem, snel en relatief eenvoudig opgelost.

Angststoornis overwinnen zonder medicatie is iets dat ik altijd aanraad om mee te beginnen. Kijk eerst wat er gedaan kan worden voordat je naar de pillen grijpt.

Het angststoornis boek 'Angststoornis overwinnen doe je zo' is rijk geïllustreerd met vele foto's, zodat het duidelijk voor je zal zijn hoe de angststoornis oorzaak overwonnen kan worden.Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.


Morpheus Home

Sitemap

angststoornis

wat zijn angststoornissen

wiki

disclaimer angststoornis boek