Bang voor vuurwerk?


Bang voor vuurwerk

Het is geen pretje om angst voor vuurwerk te hebben. Je ziet enorm op tegen de periode voor Oud en Nieuw wanneer er vuurwerk op de meest onverwachte momenten wordt afgestoken. Ik zal je vertellen hoe jij vuurwerkangst achter je kunt laten.


Bang voor vuurwerk SpecialistBeste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Mijn specialisatie is het succesvol aanpakken van angsten zoals vuurwerkangst.

Ik heb al meer dan 20 boeken over het aanpakken van emotionele problemen, waaronder over angsten, geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun vuurwerkangst snel achter zich te laten.

Ik zal in het kort beschrijven wat bang voor vuurwerk zijn met je doet.

Ik zal je daarna uitleggen wat de onderliggende oorzaak van je angst is. Verder zal ik je een vertellen hoe jij je vuurwerkangst het beste kunt aanpakken.
Angst voor vuurwerk symptomen

Je bent ontzettend bang voor vuurwerk en andere knallen.

Nu oudejaarsavond er weer aankomt is dat ontzettend moeilijk voor je.

Je durft de laatste dagen van het jaar bijna niet meer naar buiten. Zo eng is het voor je.

Zelfs bij de minste knal ben je heel zenuwachtig en angstig.

Je kunt je zelfs de hele week voor Oud en Nieuw al misselijk voelen.

Je ziet er echt weer tegen op.

Het kan ook zijn dat je voor die knallen bang bent omdat je nooit precies weet wanneer ze af gaan.

Van de knallen schrik je en je wordt er erg zenuwachtig van. Je wilt vooral precies weten waar het vandaan komt.

Je kunt zelfs kwaad worden op de veroorzaker en je kunt hem wel wat aandoen.

Op oudejaarsavond ben je echt heel gespannen en zenuwachtig.

Als dan het vuurwerk wordt afgestoken, dan hoop je dat het zo snel mogelijk voorbij is.

Het kan zelfs zo zijn dat je met Oud en Nieuw weken kapot bent.

De mensen om je heen begrijpen het niet en kunnen er zelfs een beetje lacherig om doen. Het kan zelfs zo erg zijn dat ze boos worden en zeggen dat je je niet moet aanstellen.Verlost van bang voor vuurwerk zijn

Bang Voor VuurwerkStel je eens voor hoe jij je zult voelen zonder je vuurwerkangst.Dat ook jij kunt genieten van Oud en Nieuw zonder dat jij je al weken van te voren druk hoeft te maken over die knallen?Zie je het al voor je?Hoe zal dat voor je zijn?Wat niet helpt

 • Over je angst praten.
  Zoals je hebt gemerkt lucht praten over het bang voor vuurwerk zijn wel op. Echter, je angst wordt niet minder door er over te praten. Je blijft doodsbang voor de vreselijke knallen.

 • Eroverheen groeien.
  Er wordt wel gezegd dat je over angst een kunt groeien. Helaas is dit slechts voor weinigen weggelegd. De meeste mensen zitten hun hele leven aan vuurwerkangst vast.

 • Harde muziek aanzetten
  Je kunt harde muziek aanzetten wanneer het vuurwerk losbarst. Misschien dat je dan niet de knallen kunt horen. Je angst blijft echter aanwezig en zal de kop op steken zodra je weer iets (meent) te horen.

 • Verhuizen
  Je kunt natuurlijk verhuizen naar een hele stille plek. Het is echter de vraag of je dan nooit meer geconfronteerd wordt met vuurwerk en knallen. Het kan dan ook zo zijn dat je ook gaat schrikken van elk geluid dat een beetje afwijkt van de normale geluiden.
De bovenstaande zaken om van je angst af te komen werken niet omdat de onderliggende oorzaak van het bang voor vuurwerk zijn niet wordt aangepakt.


De oorzaak van bang voor vuurwerk zijn

Zoals je weet bestaat je lichaam, uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Daarnaast heeft je lichaam ook een energiesysteem. Hierdoor worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is inmiddels duidelijk dat je emotionele gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Door het energiesysteem van je lichaam hoort energie vrij te stromen. Dat is je natuurlijke staat. Kan de energie vrij stromen, dan voel jij je over het algemeen goed.

Je kunt wel eens ergens bang voor zijn, maar die angst verdwijnt weer vrij snel. En je blijft er dan zeker geen jaren achter elkaar last van hebben.

Echter, als gevolg van onverwerkte emoties kunnen er verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam ontstaan. Het resultaat van deze verstoringen in het energie systeem is dat je last krijgt van emotionele klachten zoals angsten.

Dit is dan ook de reden de jij last hebt van het bang voor vuurwerk zijn en daar niet vanaf kunt komen.

Het is dus belangrijk dat je gaat beseffen dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare angsten, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

En daarom blijf je last houden van je vuurwerkangst. En daarom helpt het praten over je angsten, het onderdrukken van je angst voor vuurwerk, etc. niet om van je angst af te komen.

Omdat je angstgevoelens voortkomen uit de energetische verstoringen kan jij je angstgevoelens oplossen door deze energetische verstoringen te verhelpen.

Ben jij in staat om deze verstoringen in het energiesysteem op te lossen, dan kan jij eindelijk vrij zijn van je angsten.

Wil jij ook bang voor vuurwerk zijn vlug achter je laten? Ga dan naar…

Klik hier om
bang voor vuurwerk zijn
op te lossen
Bang voor vuurwerk Disclaimer

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.