138 ervaringen met de
Pak Je Klachten Aan met EFT manual

Hieronder kan je 138 Pak je klachten aan met EFT ervaringen lezen.

EFT is een fantastische methode die snel werkt.

Je hoeft het niet van mij aan te nemen, lees de ervaringen van de gebruikers van Pak je klachten aan met EFT zelf maar door.


Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft.

"Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.

Een methode zonder omwegen
“De manual is duidelijk, het is een heel concreet uitgelegd. EFT is een methode zonder omwegen.“
Sibbelien V.

Dat het echt werkt
“Je kunt het zelf toepassen. Het beste aan deze methode is dat het echt werkt." Rj


Ik vind de manual qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek.

"Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. De manual is inderdaad heel praktisch.

De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad deze manual zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


Makkelijk te lezen met goede uitleg

"De opzet is duidelijk en goed. Het is makkelijk te lezen met goede uitleg. Het beste aan EFT is dat je het zelf kunt toepassen." M.h.Tilburg


Het beste aan de manual vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is

" Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien. De 3 grootste voordelen:

  • De EFT methode is kort en overzichtelijk.
  • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.
  • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."

Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


De manual is duidelijk en goed te lezen.
"Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad de manual aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


De manual Pak je klachten aan met EFT is een overzichtelijke inleidende manual.
" Eerlijk gezeg had ik lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manual aan eenieder aanbevelen.” Hans SmitVrij simpel te doen
“Toen ik bestelde wist ik niet helemaal wat ik ervan te verwachten had. Ik ben wel bekend met de MIR methode en ik heb dus wel vertrouwen in dit soort methoden. De manual is heel duidelijk beschreven en makkelijk leesbaar met foto's als verduidelijking. . Prima dus.
De EFT methode is eenvoudig en niet heel erg tijdrovend en vrij simpel te doen.“
Romy, De Rijp

Ik heb er heel veel baat bij
“Ik liep tegen blokkades in mezelf aan en begreep niet hoe ik dat kon oplossen. Nu heb ik eindelijk een methode gevonden om me lekker in mijn vel te voelen, meer te leven en zekerder te voelen. Eindelijk een methode die perfect aansluit! Eigenlijk vind ik alles goed. Ik voelde me snel beter, rustiger, veel minder gefrustreerd omdat ik bang was mijn baan kwijt te raken door mijn gedrag. Ik heb er heel veel baat bij.“
Saskia J.

Heldere en éénvoudige methode
“Heldere en éénvoudige methode, goed uitgelegd. Het is praktisch en tastbaar. En het werkt snel. De "follow up tips" zijn ook goed. Daarnaast moedigt de manier van communiceren aan tot het blijven toepassen en niet op te geven.“
F.D.

Je voelt al snel dat de energie gaat stromen
“Het is duidelijk en eenvoudig. Simpele oefeningen, je voelt al snel dat de energie gaat stromen. Nadat je de techniek een aantal keren hebt uitgevoerd heb je het boek niet meer nodig.”
Henk Theuns, Geldrop

EFT is overal toepasbaar
“Het in gewone duidelijke taal geschreven en door gebruik van de plaatjes wordt het ook best makkelijk. EFT is overal toepasbaar, ik doe het zelfs op de fiets.”
Wilma Gorter, Oostwold

Duidelijk, goed uit te voeren
“Toen ik besteld dacht ik, ik ga het gewoon proberen zo is het ook niks. De manual is duidelijk, goed uit te voeren. Het beste is dat je hoofd automatisch ‘leeg’ gemaakt wordt."
A. W. Zaandam

Het werkt gewoonweg!
“De manual heeft een fijne en duidelijke uitleg Ik ben net begonnen, en het werkt gewoonweg!”
T. Heessen, Oss

Klaar en simpel
“Toen ik bestelde was ik sceptisch, het leek me nogal hocus pocus, maar gezien de vele positieve reviews het proberen waard. Het zijn duidelijke stappen. Niet teveel overbodige uitleg. Klaar en simpel.“
B.R.

Duidelijk vanaf de start tot het eind
“Ik besteld met lage verwachtingen. De manual bleek echter duidelijk vanaf de start tot het eind."
Ward


Ik ben hier erg blij mee

“Deze manier van lichamelijk dingen doen, om je geestelijke problemen op te lossen zonder andere mensen met je verhalen lastig te vallen, spreekt mij erg aan. Ik ben hier erg blij mee.” Ans van Dienst

Het werkt snel en echt

“Ik had hoge verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. Het is een makkelijk te lezen manual. Het beste aan de EFT methode is dat het echt en snel werkt.”
Mac

Ik kan mij nu beter ontspannen
“Ik moest iets proberen ik moest iets proberen want bij de psycholoog was een wachttijd van minimaal 6 weken. Het gaat al wat beter, vooral de ontspanningsoefeningen en de ademhalingstechniek helpen mij. Ik kan mij nu beter ontspannen en als ik ergens ben kan ik mijn gedachten (lees angsten) beter verzetten.”
Mieke, 's-Hertogenbosch

Praktische manier waarop je emoties / problemen kan aanpakken
“De wetenschappelijke onderbouwing en de positieve reacties deden mij besluiten om het aan te schaffen. De manual is overzichtelijk, duidelijk en niet te lang. Het beste van EFT is de praktische manier waarop je emoties / problemen kan aanpakken. Het kost niet veel tijd om er mee aan de slag.”
S. Postma, Leeuwarden

EFT maakt al direct veel los op emotioneel gebied
“De Pak je klachten aan met EFT manual is snel toepasbaar. Prettig dat er met extra mailtjes ondersteuning geboden blijft worden. EFT maakt al direct veel los op emotioneel gebied zonder dat daar redenatie aan te pas komt.”
Jory M., Hoofddorp

Dat een ogenschijnlijk simpele manier zo effectief kan zijn
“De manual is helder geschreven, toegankelijk in opbouw. Het beste aan EFT is dat het op een ogenschijnlijk simpele manier zo effectief kan zijn en dat je het zelf kunt doen.”
Will, Den Haag

De EFT methode is kort en krachtig
“Toen ik bestelde had ik lage verwachtingen. Ik had niet verwacht dat het zo makkelijk en snel ging, kortom: helemaal goed. Niet moeilijk, heel duidelijk. Vooral dat de heer Heering na dit allemaal nog steeds veel aandacht besteed is helemaal geweldig!!! De EFT methode is kort en krachtig.”
Ayfer, Maassluis

Zelfhulpmethode is waarmee je direct aan de slag kan gaan “De manual is duidelijk geschreven en heeft goede afbeeldingen als voorbeeld. Het beste aan EFT is dat het een zelfhulpmethode is waarmee je direct aan de slag kan gaan.”
A vde B, Den Haag

EFT is makkelijk toe te passen
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk geschreven en goed te begrijpen. De EFT methode blijkt makkelijk toe te passen te zijn.”
Geertje-v

Het beste aan de EFT methode is de simpele manier waarop alles gaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. Een aantal jaren geleden was ik door een therapeut al gewezen op EFT. Toen had ik het wel een aantal keren gedaan, maar dat verwaterde omdat ik het niet allemaal goed wist. Deze manual is echter duidelijk van opzet. Er worden voorbeelden getoond, daardoor wordt alles een stuk duidelijker.

Het beste aan de EFT methode is de simpele manier waarop alles gaat. Het is zo makkelijk, dat je eigenlijk eerst denkt dat dat nooit kan helpen.

Als ik nu 's avonds naar bed ga, doe ik ook eerst een rondje EFT om me te ontspannen en daar slaap ik heerlijk op.

Ook is het fijn dat je later emails krijgt met tips om door te gaan. Ik schoof het namelijk steeds voor me uit omdat ik het zo moeilijk vond, totdat ik in jouw email las dat je dit. uitstel gedrag aan kon pakken.

Dit heb ik gedaan en ik ben met EFT aan de gang gegaan, maar ook met een heleboel andere dingen die ik liet liggen.”
Yvonne


Meer Pak je Klachten aan met EFT ervaringen

Super om zo snel te ervaren dat het écht werkt
“Ik heb het een en ander gelezen en het werkte meteen bij mij. Super om zo snel te ervaren dat het écht werkt. Dank je wel!

Het beste aan de manual is de uiterst duidelijke beschrijving d.m.v. plaatjes met de drukpunten. Je pikt het op deze manier makkelijk op en kunt het overal toepassen als je het nodig hebt.

Het beste aan EFT methode is dat het makkelijk te begrijpen is. Je kunt het achter je computer uitproberen. En je daardoor beter concentreren dan wanneer je het uit een boek moet halen.”
Diana S. - IJhorst

Op alle momenten van de dag toe te passen
“Mijn verwachtingen waren laag toen ik ‘Pak je klachten aan met EFT’ bestelde. Ik moet echter zeggen dat de manual duidelijk is en dat alles helder is uitgelegd. Deze methode kan je op alle momenten van de dag toe te passen en kost niet veel tijd.”
JVL

Je kunt zelf binnen 5 minuten aan je problemen gaan werken
De EFT methode wordt duidelijk en begrijpelijk opgelegd zodat je de instructies kan opvolgen. Het werkt echt. Het beste aan het boek is dat je zelf binnen 5 minuten aan je problemen kan gaan werken. “
J.J.M, Zwaanshoek

Je merkt al vrij snel resultaat
“Pak je klachten aan met EFT is goed en duidelijk geschreven. De EFT methode is effectief en je merkt al vrij snel resultaat.”
Mieke

Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen
Ik had er nog nooit van gehoord maar door te surfen op het internet ben ik er mee in aanraking gekomen. Normaal geloof ik niet zo in deze dingen, maar heb het toch gedaan. Ben ook erg blij dat ik het gedaan heb, het heeft me goed geholpen.

De methode is kort en gemakkelijk beschreven. Het boek is duidelijk en overzichtelijk. Het heeft mij echt geholpen. Je moet het gewoon doen. ","Je kunt zelf de beste manier kiezen die voor jou helpt of die jou aanspreekt om te doen.
H.S.

Duidelijk en to the point
De manual is duidelijk en to the point. Door de oefening kom je tegelijk dicht bij jezelf.”
Kitty, Nieuwegein

Het geeft aan dat je problemen niet alleen geestelijk zijn
"Ik heb de manual aangeschaft voor mijn dochter die een ernstige mate van smetvrees heeft en die het gevoel heeft dat de psychotherapeut die haar begeleidt niet veel helpt. Zijl is er nog niet aan toe om de manual zelf te lezen,dus probeer ik de methode steeds met haar te bespreken totdat ze het zelfstandig wil lezen. De manual is duidelijk en goed te lezen. Het geeft aan dat je problemen niet alleen geestelijk zijn."
Richard M, Hofddorp

Meteen de eerste avond begon ik aan de EFT methode en merkte verbetering
"Ik wist totaal niet wat mij te wachten stond toen ik bestelde. Ik vond Jan Heering en de EFT techniek tijdens het googlen en besloot de manual aan te schaffen. Ik kamp met dwanggedachten en sinds kort kan ik daardoor moeilijk functioneren. Er moest wat gebeuren! De manual is geschreven in normale begrijpbare taal en is duidelijk en overzichtelijk. Verder vond ik de samenvatting erg bruikbaar na elk hoofdstuk. Ik vond de opvolg emails die ik heb ontvangen trouwens ook erg goed....het motiveerde mij om er lekker mee door te blijven gaan. Meteen de eerste avond begon ik aan de EFT methode en merkte verbetering. Wat ook in de opvolg emails staat beschreven ‘je staat er niet meer allen voor’!”
Martin, Perth Australie

Het werkt
“Mijn verwachtingen waren laag maar ik kan zeggen dat het werkt!”
Hans de R

Het laat mij ontspannen en tot rust komen
“De balans oefeningen die je hersenen goed stellen zijn mijn favoriet. De methode laat mij ontspannen en tot rust komen zodat ik weer redelijk helder kan denken.”
K van Essen Heino

Het werkt gewoon!
“Toen ik bestelde had ik geen verwachtingen omdat ik niet wist hoe het zou werken. Baat het niet dan schaad het niet, dacht ik. Het is duidelijk en gemakkelijk aan te leren. Er is goed uitgelegd wat de bedoeling is. Het werkt gewoon! Na de eerste keer al een groot verschil. Naarmate je het beter begrijpt wordt het effectiever.” Niels

Simpel en overal te doen
De foto’s zijn duidelijk en de tekst is goed leesbaar. De methode is simpel en overal te doen. Niet moeilijk te onthouden en goed te doen zonder dure en lastige therapie."
Mirjam

Ik heb het idee dat ik de goede kant op ga
Het is een duidelijke manual met meerdere mogelijkheden, zodat je kan zoeken wat bij jou past/werkt. Mijn voorkeur gaat naar het ‘Snel EFT’. In mijn situatie zijn er vaak mensen in de buurt, zodat ik niet uitgebreid bezig kan zijn met EFT. Ondanks dat ik er niet heel veel tijd aan besteed werkt het wel door in mijn onderbewuste en heb ik het idee dat ik de goede kant op ga.”
FdL

Simpele doeltreffendheid van de methode
“De manual is duidelijk met een praktische waarde. Het beste is de simpele doeltreffendheid van deze methode.”
Aloys, Lage Mierde

Iedereen kan dit toepassen
“De methode is gemakkelijk uitgelegd. Je hoeft zeker geen doktor of zoiets te zijn om het toe te passen. Het beste is de eenvoud van het proces, iedereen kan dit toepassen.”
GDB

Duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan
“Toen ik de manual bestelde dacht ik dat het de moeite van het proberen waard kon zijn. Het is een duidelijke manual waarmee je zo aan de slag kan. De methode is gemakkelijk te implementeren.”
Linda, Rotterdam

Heel erg boeiend en duidelijk
“De manual is duidelijk en heel erg boeiend. De methode is goed aan te leren en over te brengen.”
Maria B. Lelystad

Het staat in goede, eenvoudige wijze beschreven
“Toen ik bestelde dacht ik ‘Eens kijken wat er in de manual staat wat ik kan gaan gebruiken en hoe het toe te passen is’. Het staat in goede, eenvoudige wijze beschreven. Ook de herhalingen is goed. De samenvatting vind ik ook erg goed beschreven. Het beste is de duidelijke schrijftaal, makkelijk te lezen voor iedereen.”
A.J. Assen

Het was een pure verrassing
“Toen ik bestelde had ik eigenlijk geen idee. Het was een pure verassing. De manual is duidelijk. Het beste vind ik de mogelijkheden.”
mvV

Duidelijke stap voor stap uitleg
Toen ik bestelde wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb al veel geprobeerd en niets heeft echt geholpen, dus mijn verwachtingen waren niet al te hoog. De manual is duidelijk met een stap voor stap uitleg. Het beste aan de EFT methode is dat je het overal kunt toepassen.”’
Karen B.

Het werkt en ben hier erg blij mee
“Toen ik deze manual kocht om aan mijn onzekerheid te werken was is vol Interesse en hoopvol. De manual is duidelijk. Je kunt er zelf mee aan de slag en kunt ontdekken welke diepere oorzaken er zijn voor de huidige klachten. Met deze methode zijn er weinig stappen nodig om je beter te voelen. Het beste vind ik dat het beter voelen niet altijd via gesprekken hoeft te gaan maar dat er ook andere manieren zijn zoals het energie systeem. Desondanks ben ik mij ervan bewust dat het werken met je eigen energie systeem nog veraf staat bij veel mensen, dit vind ik erg jammer. Ik sta open voor de EFT methode, het werkt en ben hier erg blij mee.”
Trees S. Zwijndrecht

Duidelijke manual
Mijn verwachtingen waren hoog gespannen toen ik “Pak je klachten aan met EFT bestelde. Het is een duidelijke manual. Het beste zijn de duidelijk, korte en concrete instructies.”
Anoniem

Gemakkelijk toe te passen
Toen ik bestelde hoopte ik dat het effect zou hebben en dacht wie weet….. De manual is duidelijk geschreven en is overzichtelijk. De methode is gemakkelijk toe te passen. Het beste zijn de snellere manieren om het toe te passen zoals ‘Snel EFT’ en ‘De Noodrem’. “
T. V.

Praktisch toepasbaar
Toen ik bestelde verwachte ik niet veel. Echter, de manual is duidelijk, eenvoudig leesbaar en met voldoende illustraties ter verduidelijking. Het beste is de praktische toepasbaarheid van deze methode.”
Mireille, La Roche en Ardenne

eenvoudig en snel toepasbaar
“Ik was nieuwsgierig toen ik bestelde. De methode is eenvoudig en snel toepasbaar, Ik heb geen tijd ( maak geen tijd) om bv uren te mediteren. Het beste van deze methode is het praktische ervan, zowel in gebruik als de oefeningen zelf. Ik waardeer vooral de rust die het mij in korte tijd geeft.”
MdK Nijmegen

Je wordt helderder en voelt je fitter
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk en to the point. Met deze methode wordt je hoofd helderder en voel je je fitter.”
J.G.

Je kunt deze methode alleen en thuis doen
“Ik was geïnteresseerd en nieuwsgierig toen ik bestelde. De methode is op heldere manier beschreven. Je kunt deze alleen en thuis doen. Zonder ellenlange gesprekken, die kan ik momenteel niet aan. Ik denk nog steeds, zou ik het wel goed doen, omdat de technieken zo erg eenvoudig lijken.”
Henny Grootte, Groningen

Vrij eenvoudige methode
“Toen ik bestelde zocht ik aanvulling op wat ik inmiddels al weet van EFT. De manual is duidelijk. er wordt veel behandeld en goed stapsgewijs. De EFT methode biedt een voor veel klachten te gebruiken vrij eenvoudige methode.”
JB

Direct resultaat
“Ik had hoge verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek heel duidelijk te zijn. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe de methode werkt. Het beste aan deze methode is dat je direct resultaat kan merken.”
V.A.

Snel inpasbaar in het dagelijkse leven
“Toen ik bestelde dacht ik .. 1. baat het niet, schaadt het niet 2. ik combineer EFT met autosuggestie-oefeningen uit de alfatraining en zie wat er van komt. De manual is duidelijk met Korte, stap voor stap instructies. De tekst is overzichtelijk en de plaatjes duidelijk. Het is snel inpasbaar in het dagelijkse leven. Ik gebruik het nu dagelijks en merk dat ik mijn klachten beter onder controle krijg.”
M.J.S. Pijnacker

Ik vind het een wonder
“Ik had al aan EFT gedaan maar wilde nu een compleet pakket printen ipv een cursus doen of steeds op internet zoeken naar tips. De manual is duidelijk en in goed begrijpelijke taal geschreven. Het beste van EFT vind ik dat je zelf aan de gang kunt gaan met je problemen en dat het dan ook nog werkt..ik vind het een wonder. Jan zijn methode is relatief kort en duidelijk en de afbeeldingen in de manual zijn heel prettig.”
Ilse, Noord-Scharwoude

Het heeft gewerkt
Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. De manual is duidelijk. Door de overzichtelijkheid ben je geen tijden bezig om er achter te komen hoe het werkt. En belangrijker, het heeft gewerkt. Of dat nu autosuggestie is of niet, dat maakt me niet uit. Ik ben wel erg benieuwd of het resultaat blijvend is. Bedankt !”
Huib K.

Je kunt het jezelf makkelijk aanleren
“De aanwijzingen in deze manual zijn op een makkelijke manier beschreven. Ook kan ik direct beginnen, hoef niet eerst een heel boekwerk door te lezen. Weet ik iets niet goed meer dan kan ik dat zo terug vinden. Het is beknopt maar duidelijk. De dingen die je moet doen zijn toegankelijk voor iedereen. Ik voel dat ik het ook kan en dat geeft een positief gevoel. De oefeningen duren kort en kun je het op elk moment doen Je kunt het jezelf makkelijk aanleren.”
H.H.

Snel zelf toe te passen met snel resultaat
“Met hoge verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. Deze bleek zeer duidelijk te zijn. De EFT methode is snel zelf toe te passen en geeft snel resultaat.”
Bianca D., Oosterbeek

Gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken
“Toen ik bestelde stond ik blanco in mijn verwachtingen en wilde alles aanpakken om van mijn onrustige gevoelens af te komen. De methode is duidelijk en helder weergegeven, met aan het einde van een hoofdstuk een duidelijke samenvatting. Het beste aan de EFT methode is dat deze gemakkelijk en snel door iedereen te gebruiken is.”
Ron

Tal van voorbeelden om je op weg te helpen
“Toen ik bestelde probeerde ik geen verwachtingen te hebben om teleurstelling te voorkomen, ik heb dus om de reden ik zie wel hoe het uitpakt voor mij. De manual is geschreven in duidelijke taal met tal van voorbeelden om je op weg te helpen.”
IB Hengelo

Je kunt dit overal doen
"Ik ben al een tijd opzoek naar een manier om bepaalde klachten op te lossen. Veel dingen geprobeerd maar niets gevonden dat echt helpt. Het aanpakken van je energie systeem klinkt als iets heel logisch en ik ben er vol vertrouwen aanbegonnen. Alles is duidelijk uitgelegd en er worden voorbeelden en plaatjes gegeven om het allemaal nog duidelijker te maken. Het beste is dat je dit overal kan doen en niet specifiek ergens heen moet.”
T.M.

Er treedt duidelijk verlichting op
“De manual is duidelijk met duidelijke aanwijzingen waar de kloppunten liggen. Deze methode is gemakkelijk te doen, er treedt duidelijk verlichting op.”
Ingrid Jeuring, Ter Apel

Het werkt vrijwel altijd
“Ik ben al geruime tijd in het bezit van al het EFT cursusmateriaal van Gary Graig op DVD en CD, dus ik kon dan ook niet verrast worden toen ik bestelde. De Pak je klachten aan met EFT manual blijkt echter duidelijk te zijn. Het beste is de beknoptheid. De EFT methode werkt vrijwel altijd.”
Mr. W. Bijl

Overal toe te passen
“De manual is duidelijk en helder met stap voor stap uitleg. Deze methode is overal toe te passen en geeft direct rust.”
Marco, Nijmegen

In elke situatie toepassen
“Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik Pak je klachten aan met EFT bestelde. De manual is echter duidelijk. Het beste van de EFT methode is dat je het zelf in elke situatie kan toepassen.”
Chiro van den Bos, Amsterdam

Echt het probleem aanpakt
“Het is een duidelijke manual waarin alles duidelijk en begrijpelijk geschreven is. Het beste van de EFT methode is dat je echt het probleem aanpakt.”
IA

Overzichtelijk en goed leesbaar
Ik had lage verwachtingen toen ik de Pak je klachten aan met EFT manual bestelde. De manual bleek echter duidelijk te zijn. Het beste is dat het overzichtelijk is en goed leesbaar. Daarnaast is de eenvoud van de methode een pluspunt.”
I.P., Assen

Je kunt het overal toepassen
“Toen ik bestelde had ik hoge verwachtingen omdat ik al menig item over EFT op internet had gelezen. De pluspunten van deze manual is de manier van uitleg over hoe te werk te gaan. Het grote voordel van EFT is dat je het over kunt toepassen.”
Th. van der Meij, Leiden

Zeer effectief
“De Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk met een stapsgewijze uitleg van EFT. EFT is zeer effectief en vergt geen diepgaande gesprekken.” Kathelyne, amsterdam

In eigen tempo, wanneer je zelf wilt
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. De manual is echter duidelijk en heeft een duidelijke opbouw. De voordelen van EFT zijn dat je het zelf in eigen tempo kunt doen, wanneer je zelf wilt en dat het voor veel dingen toepasbaar is.”
A v P Bleiswijk

Duidelijk en overzichtelijk
“De manual is duidelijk en overzichtelijk. De opbouw is goed.”
Jv.d.D

Je merkt dat je probleem aan het verminderen is
“De uitvoerige uitleg van de stappen is handig. Daarna de beknopte samenvatting van alle stappen om het een volgende keer sneller te kunnen uitvoeren is helemaal handig. Het beste is dat het je dwingt om bewust met je probleem bezig te zijn. Na de stappen te hebben doorlopen merk je dat je een stuk meer ontspannen bent en dan je probleem aan het verminderen is.”
Peter, Lelystad

Heldere opzet
“De opzet is helder, met een duidelijke uitleg. De afbeeldingen zijn handig.”
Anoniem

Handvaten om je klachten aan te pakken
“De manual is duidelijk. Je krijgt handvaten om klachten aan te pakken.”
Yvonne

Het werkt écht
“Het is een compleet stappenplan. Het beste aan Pak je klachten aan is datik dit d.m.v de oefeningen op de laptop kan doen. Het beste hieraan vind ik dat het écht werkt.”
Diana, Ijhorst


Nog Meer Pak je Klachten aan met EFT ervaringen
Je kunt er aan beginnen wanneer je wilt
“Het beste is dat je er aan kunt beginnen wanneer je wilt, ik bedoel qua tijdstip en je kunt iedere keer herhalen en er weer op terug vallen.”
N.G.S., Wijchen

Kort woordje hiervoor is helemaal "ZEN"
“Ik kocht het voor xxx die lijdt aan hypochondrie. We maakten een resultaten tabel en reeds 14 dagen is ze niet ziek geworden. De positieve energie oefening deed ik gisteren voor xxxx op en deed daarna het fijne energie regenbuitje. Wat ik toen de hele middag voelde had ikzelf misschien van mijn kindertijd niet meer gevoeld. Kort woordje hiervoor is helemaal "ZEN".” T. van der Kleij, Ham

Binnen een dag al resultaat
“Je hebt binnen een dag al resultaat. Ik voelde mijn eigen al sterker in een paar dagen. “


makkelijk aan te leren en het werkt effectief
“Het is makkelijk aan te leren en het werkt effectief. Echter waar te beginnen vind ik lastig, maar dat komt omdat ik meerdere klachten door elkaar heb.”
Vincent

“Ik heb het gevoel dat ik de spanning kan laten weggaan door de deze techniek toe te passen.”
H. ter B, Harderwijk

Daar kan geen psycholoog tegenop!
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. In de manual bleek echter duidelijk te zijn beschreven hoe je EFT kunt toepassen. Het beste aan deze methode vind ik de simpelheid waarmee je een stuk lekkerder in je vel komt te zitten. Daar kan geen psycholoog tegenop!”
CTB

Ik beveel het anderen echt aan
“Ik was bij het bestellen wat sceptisch over hetgeen ik zou ontvangen, maar dacht dat ik er vast wel iets nuttigs uit zou kunnen halen. De manual is duidelijk en goed te volgen, vol met duidelijke afbeeldingen en praktische instructies. Je kunt er direct mee aan de slag. Je past het toe wanneer jij dat wilt. Het kan voor veel verschillende dingen gebruikt worden die je wilt. aanpakken en het geeft echt snel resultaat. Ik beveel het anderen echt aan.”’
Mieke

Blij dat ik besteld heb
“De manual is in heel goede duidelijke taal geschreven. Ik ben blij dat ik besteld heb.”
Hennie Ockeloen, Spijkenisse

Klachten verdwijnen snel
“Toen ik bestelde was ik nieuwsgierig, ik had namelijk nooit eerder van EFT gehoord. De manual is duidelijk en overzichtelijk van opzet. Ik heb deze techniek ervaren als een simpele, doch zeer goede manier. De klachten verdwijnen snel.”
Marian

Het is bijna te mooi om waar te zijn
“Ik was nieuwsgierig toen ik ging bestellen. Het is bijna te mooi om waar te zijn dat een combinatie van EMDR en meridiaankennis dergelijke resultaten kan geven.” Marja

De gevoelens zakken echt weg
“De manuals is overzichtelijk, gemakkelijk leesbaar. Het is effe wennen, maar eenmaal als je het snapt is het helemaal goed. Het beste aan de EFT methode is dat je even je denken verzet naar iets doen. De gevoelens zakken ook vreemd genoeg echt weg.”
H.A D.

Je kunt de EFT methode overal uitvoeren
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je Klachten aan manual besteld. De manual is echter duidelijk. Het beste eraan is dat het kort en bondig is. Het beste aan de EFT methode is dat je het overal kan uitvoeren.”
Ann Meulebroeck, Brugge

Het gaat elke dag een stukje beter
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. De manual is duidelijk en heeft een goede lay-out waarmee je goed kan werken. Het beste aan de EFT methode vind ik dat ik rustig, in mijn eigen tijd, de methode kan toepassen. Sinds ik het toepas gaat het elke dat een stukje beter.”
Gury, Den Helder

EFT is verbluffend eenvoudig
“Met gemengde gevoelens heb ik besteld, juichverhalen kom je overal op het internet tegen. De manual is duidelijk en realistisch van opzet. De EFT methode is verbluffend eenvoudig.”
EHEenvoudig toe te passen
“Met hoge verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan manual besteld. De manual is duidelijk van opzet en alles is goed beschreven. De EFT methode is eenvoudig toe te passen.”
Angelique de Ruijter

EFT geeft je de macht over je eigen emoties weer terug
“Pak je klachten aan met EFT is overzichtelijk, gedegen van opzet met weinig flauwekul en direct to the point. Het beste aan de EFT is dat het je de macht over je eigen emoties weer terug geeft. Je hebt niemand nodig die het voor jou doet want je kunt het zelf.”
Marcel de Jong, Amstelveen

EFT is een enorm handige tool die ik inmiddels vaak gebruik en me zeker helpt
“Ik was vooral nieuwsgierig toen ik de Pak je klachten aan met EFT ging bestellen. In de manual wordt duidelijk uitgelegd hoe EFT werkt. Bij de dagelijkse kleine dingen die me belemmeren geeft het EFT verlichting als het even lastig is. EFT is een enorm handige tool die ik inmiddels vaak gebruik en me zeker helpt. ”
Carla Wiertz, Monnickendam

Ik vind het wonderbaarlijk dat het zo snel helpt
“Mijn verwachtingen over Pak je klachten aan met EFT waren van te voren laag. De opzet van de manual is echter duidelijk. het beste van de manual vind ik dat er op aangedrongen wordt om er gewoon mee te beginnen en niet dat er eerst gezegd wordt van lees alles 100x door en kijk wat je kunt gebruiken. Ik vind het wonderbaarlijk dat het zo snel helpt. Ik had het boek aangeschaft omdat ik veel last heb van angstaanvallen. maar ik gebruik het nu ook bij hoofdpijn en als ik me ongemakkelijk voel. het is net dat steuntje in de rug wat zo veel vertrouwen wekt dat ik weer dingen kan doen.”
Anneloek, Oud-Beijerland

Je kan het overal toepassen
Ik had hoge verwachtingen van de manual toe ik ging bestellen, ik had nl al een keer kennisgemaakt met EFT. De opzet van de manual is duidelijk, vooral de afwisseling van tekst en afbeeldingen van de daadwerkelijke oefeningen. Het beste aan de EFT methode is: je kan het overal toepassen.”
Wllmn, Zeewolde

Duidelijke manual
“Toen ik bestelde was ik erg nieuwsgierig naar de EFT methode. De manual bleek duidelijk, kort en bondig te zijn.”
Anoniem

Het lijkt te werken
“Met lage verwachtingen heb ik de manual Pak je klachten besteld. De manual is geschreven met een prettige tekst en geduldige uitleg. En het beste aan deze methode is dat het lijkt te werken.”
Hugo, Hoofddorp

Voor iedereen en overal toepasbaar
“De methode is duidelijk omschreven en met de tekeningen eenvoudig gemaakt. EFT is makkelijk en goed toe te passen en kost weinig tijd en investering. Dus voor iedereen en overal toepasbaar.”
Bianca

Geen medicijnen meer slikken
“Ik bestelde met lage verwachtingen. De manual is echter heel gemakkelijk te lezen en toe te passen. Het beste van de manual is dat je het zelf kunt oplossen. Het aller beste is dat je geen medicijnen meer hoeft te slikken voor je problemen.”
I.V.

De EFT methode is makkelijk toe te passen
“Toen ik bestelde had ik geen idee wat ik kon verwachten. De opzet van de manual is duidelijk en de EFT methode is gemakkelijk toe te passen.”
Dolly

Eenvoudige methode met grootse resultaten!
“De manual is duidelijk van opzet. Je kunt EFT snel uitvoeren met de manual en hoeft daarbij niet te twijfelen. Het beste aan de manual is de eenvoudige opzet. De EFT methode is niet gecompliceerd en zelfs geschikt voor kinderen. Een heel eenvoudige methode met grootse resultaten!”
BDuidelijke uitleg
“Toe ik Pak je klachten aan met EFT ging bestellen was het een gok. Het beste van de manual zijn de eenvoudige bewoording en duidelijke uitleg. De EFT methode is goed te volgen stap voor stap.”
Carole, Lelystad

Gemakkelijk te leren en snelle resultaten
“De opzet van de manual is duidelijk. De uitleg is eenvoudig, duidelijk, zonder al te veel theoretisch achtergrond materiaal. Het beste aan EFT is dat het gemakkelijk te leren is, op vele gebieden toepasbaar is en de snelle resultaten.”
Sjoerd van der Meer, Sumar

EFT is simpel
“Met hoge verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan met EFT manual besteld. Het beste aan de manual is het taalgebruik. Het beste aan de EFT methode is dat het simpel is.”
Kees

Duidelijk uit te voeren methode
“Toen ik ging bestellen wist ik niet wat ik ervan kon verwachten. Via internet had ik al het een en ander gelezen over EFT en filmpjes op Youtube gekeken en ik was nieuwsgierig naar de manual. De opzet van de manual is duidelijk. Het is overzichtelijk en prettig om te lezen. Het beste aan de manual is dat je je erg gestimuleerd wordt om zelf aan de gang te gaan. De EFT methode is een duidelijk uit te voeren methode.”
M.J.J. Paus, Den Bosch

Eenvoudig toe te passen
“De opzet van de Pak je klachten aan met EFT manual is duidelijk. De manual is direct te lezen. De EFT methode is eenvoudig toe te passen.”
J.v.K

Gemakkelijke manier van toepassen
“De opzet van de Pak je klachten aan met EFT manual is zeer duidelijk. Het beste aan de manual is de eenvoud. Het beste aan de EFT methode is de gemakkelijke manier van toepassen.”
MJH

Heel snel verbetering
“Pak je klachten aan met EFT is duidelijk van opzet. Met EFT merk je eigenlijk heel snel (meestal binnen 1 dag) verbetering.”
J.R.

EFT is snel toepasbaar en effectief
“Toen ik bestelde was ik nieuwsgierig naar de methode, ik was er niet mee bekend. Pak je klachten aan met EFT is duidelijk van opzet, is prettig leesbaar en toegankelijk. EFT is snel toepasbaar en effectief. Compliment voor de navolgende mailtjes met tips. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd.”
Estella Seebregts

Manier om je zelf te helpen die je thuis kunt doen
“Met hoge verwachting heb ik de manual bestel. De opzet van de manual is duidelijk. Het is een manier om je zelf te helpen die je thuis kunt doen. Het beste zijn de beschrijving en de foto’s.”
Aleida Veltman-op de Weegh, Dronrijp

Snel en gelijk toepasbaar
“De opzet van de Pak je klachten aan manual is duidelijk, ook door de foto’s van de energiepunten. EFT werkt snel en is gelijk toepasbaar.”
MGoed en helder toegelicht
“Mijn verwachtingen zijn en waren best wel hoog toen ik bestelde, je hoopt natuurlijk hier doorheen te komen. Ik vind de manual heel duidelijk en het leest zo makkelijk weg. Het wordt allemaal simpel aangegeven waardoor je dus ook beter opslaat wat je leest. Ik ben pas met EFT begonnen maar ik vind het allemaal goed en helder toegelicht en dat maakt het leuk.”
anoniem

Technieken duidelijk omschreven
“Toen ik bestelde was ik benieuwd naar de inhoud. De opzet van de manual is duidelijk. De technieken zijn ook duidelijk omschreven.”
Marit

EFT is eenvoudig en snel toe te passen
“De uitleg in de manual is duidelijk. Het beste aan de EFT methode is dat het eenvoudig is en snel toe te passen.”
A.B. te Landgraag

Je kunt het snel toepassen
“De opzet van de manual is duidelijk met een beknopte uitleg. EFT is een methode die je snel kunt toepassen.”
F. K.

Het is een prima methode
“Ik was er snel van overtuigd dat deze methodiek weleens de oplossing voor mijn probleem kon zijn. De manual is duidelijk van opzet, alles wordt goed beschreven en er zijn foto's opgenomen ter ondersteuning van de technieken. Het is een prima methode maar je zult er wel iets voor moeten doen. Het komt niet 'aanwaaien'.”
P.P.L.

Eenvoudig, rustgevend en overal toe te passen
“Uit nieuwsgierigheid ben ik eraan begonnen. De manual is duidelijk van opzet. De EFT methode is eenvoudig, rustgevend en overal toe te passen. Het geeft je een gevoel van hersteld evenwicht.”
Heleen

De EFT methode is toegankelijk en makkelijk toe te passen
“Toen ik bestelde waren mijn verwachting waren redelijk neutraal omdat ik niet wilde dat het tegenviel. De manual leest is duidelijk en leest erg makkelijk. Je hoeft geen hele lappen tekst door te lezen, voordat je kunt beginnen. De EFT methode is toegankelijk en makkelijk toe te passen.”
Irene

Overal op ieder moment te gebruiken
“Pak je klachten aan met EFT is makkelijk leesbaar. De EFT methode is effectief en overal op ieder moment te gebruiken.”
Bs Eindhoven

EFT is niet ingewikkeld
“Met lage verwachtingen heb ik besteld. De opzet van de manual bleek echter duidelijk met een goede uitleg. Het beste aan EFT is dat het niet te ingewikkeld is.”
Jolanda

Je kunt rustig thuis de oefeningen doen
“De manual is duidelijk van opzet. Je kunt rustig thuis de oefeningen doen. Het beste aan de EFT methode vind ik dat je wanneer je daar behoefte toe voelt, je een aantal oefeningen kunt doen.” W.K. te Haarlem

EFT is makkelijk toe te passen
“Ik bestelde met hoge verwachtingen. De manual is duidelijk van opzet met duidelijke stappen. EFT is makkelijk toe te passen.”
C.M. Bertens

EFT is op elk moment toepasbaar
“De manual Pak je klachten aan is duidelijk geschreven. EFT is op elk moment toepasbaar.”
Diana

Het kan zonder hulp van anderen gedaan worden
“Ik had hoge verwachtingen toen ik de manual bestelde. Deze blijkt duidelijk, compact, to the point, en de samenvattingen vind ik ideaal als geheugensteuntje tijdens de behandeling.

Het beste aan EFT is dat het zonder hulp van anderen gedaan kan worden. Ook vind ik het nuttig dat je tijdens een irritatie aanval direct een behandeling bij jezelf kunt doen.

Met deze verzameling werktuigen heb ik het gevoel elke situatie nu en in de toekomst aan te kunnen. Een fijn gevoel.”
LvU, Rotterdam

EFT geeft zeer snel resultaat
“Het beste van de manual vind ik de duidelijke omschrijving van de techniek. Na enkele keren de techniek toe te passen met de manual bij de hand kun je het ook al zonder manual (en dus altijd en overal) toepassen.

Het beste aan EFT is dat het niet omslachtig is en dat je het overal kan toepassen. Het geeft ook zeer snel resultaat.”
David E.

Je kunt er elk moment van de dag gebruik van maken
“De manual is duidelijk, het is niet moeilijk geschreven. Het beste aan EFT is dat je er elk moment van de dag gebruik van kunt maken.”
J.B.

Duidelijke stappen om de techniek te kunnen toepassen
“De opzet van de manual is duidelijk waarbij er duidelijk stappen om de techniek te kunnen toepassen worden aangegeven. Het beste aan EFT is dat je op die momenten van toepassen echt met jezelf bezig bent en zo dus ook echt tijd moet nemen.”
Josette

Het is eenvoudig en duurt niet lang
“Met lage verwachtingen heb ik de Pak je klachten aan manual besteld. De manual bleek echter duidelijk te zijn. Het is in éénvoudige taal geschreven, duidelijk geïllustreerd met foto's, dus makkelijk toe te passen. EFT is éénvoudig, duurt niet lang en kan bij wijze van spreken overal toegepast worden. Belangrijk is dat je je probleem zo gedetailleerd mogelijk omschrijft en het hierop toepast.”
M.H. -Beringen

Eenvoudig toe te passen
“EFT wordt duidelijk uitgelegd in deze manual. Het beste vind ik de korte versies van EFT!”.
Marijke, Ermelo


Eenvoudig te begrijpen

"Pak je klachten aan met EFT is overzichtelijk opgezet. EFT is eenvoudig te begrijpen." Rayond W. Meerhout, België

Je kan het overal doen
“EFT is simpel, duidelijk maar effectief. Het beste aan deze methode is dat je het overal kan doen.”
Anita L. Vriezenveen

Groot voordeel is de makkelijke toepasbaarheid
“De manual is duidelijk en kort van stof. De snelheid om het zelf te leren en de makkelijke toepasbaarheid zijn de grote voordelen van EFT.”
IM

De oefeningen werken echt
“Met hoge verwachtingen heb ik de manual besteld. Het beste is dat je echt tot rust komt. Wanneer je de oefeningen echt gefocust en geconcentreerd doet dat ze echt werken. De volgende dag had ik al veel minder het gevoel dat ik dingen moest gaan controleren.”
EEB

Ik vertrouw op de methode
“De manual is duidelijk. Ik was te chaotisch in het zoeken naar een oplossing naar mijn stress vanuit het verleden. Relativeer goed maar kreeg het niet goed onder controle. Nu lukt het me aardig. Vertrouwen maakt dat je ergens in gaat geloven. Ik vertrouw op de methode.”
Paul J. Deventer

Pak zelf je klachten snel gemakkelijk aan

In de 'Pak je klachten aan met EFT' manual beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de EFT methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben deze manual al gekocht!De prijs van de Pak je klachten
aan met EFT manual is tijdelijk
slechts 29,95 19,95 Euro!

Iedereen kan EFT toepassen!

Let op: deze manual is een elektronisch document
dat je direct na aankoop kunt downloadenBestel nu, binnen 5 minuten kan jij je manual lezen
en kan jij je klachten aanpakken.

Bestel NU je manual


Bestel voor, ontvang € 10,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Snel EFT (normale prijs € 7,50)
Jouw klachten nog sneller aangepakt.
Met deze manual kan jij EFT nog sneller toepassen. Een bruikbare compacte manual als aanvulling op de manual ‘Pak je klachten aan met EFT’. Deze versie van EFT wordt momenteel veel door Gary Graig, de grondlegger van EFT gebruikt.

Bonus 2
EFT Emotie Protocol (normale prijs € 7,50)
Ongewenste Emoties snel en eenvoudig opgelost.
Het EFT Emotie Protocol is één van de nieuwste ontwikkelingen op EFT gebied. Hiermee zijn jouw klachten nog eenvoudiger aan te pakken.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs € 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.

Bonus 4
De Noodrem (normale prijs € 7,50)

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.Bestel NU je manual
Disclaimer Pak je klachten aan ervaringenSitemap


Home


Faalangst Informatie


Angstaanvallen


Paniekaanval Informatie


angststoornis Informatie


Show / Hide
Show / Hide