Bindingsangst symptomen


Wat zijn de bindingsangst symptomen en hoe kan je deze symptomen oplossen.

Hieronder staat een kort en eenvoudig lijstje van symptomen die gerelateerd zijn aan angst om je te binden.Klik aan welke symptomen van je angst je nu achter je wilt laten:

Ik ben mij vrijheid kwijt door mijn relatie.

Ik ben bang om in de steek gelaten te worden.

Ik blijf twijfelen of mijn partner wel 'de ware' is.

Mijn geliefde vraagt te veel aandacht.Vrij van bindingsangst door het leven

Verlost van jouw bindingsangst, en daarmee van de bindingsangst symptomen, kan jij je eindelijk goed voelen in een relatie.

Je kunt en durft weer een relatie aan te gaan.

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe jij je dan voelt.Waarmee jouw bindingsangst NIET wordt opgelost

Erover praten lucht op maar lost niets op.

Je bindingsangst onderdrukken en trachten te overwinnen werkt averechts.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde is vaak een langdurig en soms ook pijnlijk proces. Vaak heeft een psycholoog voor jou niet het juiste antwoord hoe bindingsangst symptomen aan te pakken..

Alternatieve geneeswijzen werken bij bindingsangst doorgaans langzaam.De bovenstaande manieren om van je klachten af te komen, werken niet of langzaam omdat de oorzaak van je bindingsangst niet wordt weggenomen.

De oorzaak van je bindingsangst

Jouw bindingsangst wordt veroorzaakt door verstoringen in jouw energiesysteem en de onverwerkte emoties die deze verstoringen veroorzaken.

Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties. Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem. Hierdoor blijf jij last houden van die bindingsangst symptomen. Wat er er ook aan doet om er vanaf te komen.Jouw bindingsangst snel aangepakt

Worden de verstoringen in je energiesysteem opgeheven, dan is de disbalans opgeheven. Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie opgeruimd. De herinnering is nog aanwezig; maar de (emotionele) lading is verdwenen. Je bindingsangst is dan als het ware opgelost.Bewezen resultaat

Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten zoals bindingsangst.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).

.De oorzaak van je bindingsangst aangepakt

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam. Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte bindingsangst symptomen verdwenen.

De EFT methode werkt vele malen beter dan de meeste andere therapievormen. Deze geven in de meeste gevallen onvoorspelbare resultaten na jarenlange therapie.Voordelen zijn

  • Eenvoudige handelingen

  • Snel aan te leren methode

  • Korte behandelingsduur

  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

  • Pijnloos en niet belastend

  • Géén tranen

  • Géén heftige emotionele ontladingen

  • Géén pijnlijke herbeleving


Iedereen kan EFT toepassen!Pak zelf je klachten snel gemakkelijk aan

In de 'Pak je klachten aan met EFT' manual beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de EFT methode kunt toepassen om je bindingsangst aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen hebben
Pak je klachten aan met EFT
al gekocht!
De prijs van Pak je klachten
aan met EFT is tijdelijk
slechts 29,95 24,95 Euro!

Iedereen kan EFT toepassen!

Let op: Pak je klachten aan met EFT is een elektronisch document
dat je direct na aankoop kunt downloadenBestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je klachten aan met EFT lezen en kan jij je klachten aanpakken.

Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
Snel EFT (normale prijs Euro 7,50)
Jouw klachten nog sneller aangepakt.
Met Snel EFT kan jij EFT nog sneller toepassen. Een bruikbare compacte versie van EFT die veel door Gary Graig, de grondlegger van EFT wordt gebruikt.

Bonus 2
EFT Emotie Protocol (normale prijs Euro 7,50)
Ongewenste Emoties snel en eenvoudig opgelost.
Het EFT Emotie Protocol is één van de nieuwste ontwikkelingen op EFT gebied. Hiermee zijn jouw klachten nog eenvoudiger aan te pakken.


Bonus 3
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.

Bonus 4
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Ervaringen van anderen

Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft
”Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.

Ik vind de manual qua taalgebruik precies goed: helder en duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek
“Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.
Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die "wonderlijke, eenvoudige methode". De manual is inderdaad heel praktisch. Wel is mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. Kortom, ik wil meer weten!
De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk. Ik vindt EFT een aangename manier om in contact met jezelf te komen en meer van jezelf te weten te komen.
Ik raad deze manual zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada

Het beste aan de manual vind ik dat het goed overzichtelijk neergezet is
“Ik wil dingen snel en duidelijk kunnen overzien.
De 3 grootste voordelen:
- De EFT methode is kort en overzichtelijk.
- Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.
- Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."
Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.

De manual is duidelijk en goed te lezen
“Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen. Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad de manual aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno

De manual Pak je klachten aan met EFT is een overzichtelijke manual
“Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik de manual bestelde. Ik kan echter zeggen dat de manual duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan deze manual aan eenieder aanbevelen.” Hans Smit

Pak je klachten aan met EFTStap voor stap vertel ik je in deze rijk geïllustreerde manual op duidelijke wijze hoe jij de EFT methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw bindingsangst aan te pakken.

Ook jij kan EFT toepassen!


Pak je klachten aan met EFT is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand. Je kunt het dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.


Tijdelijke Aanbieding

De prijs van Pak je klachten aan met EFT is
tijdelijk slechts 29,95 24,95 Euro!Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je klachten aan met EFT lezen en kan jij je klachten aanpakken.


Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:
Ook jij kan je klachten oplossen

In Pak je klachten aan met EFT leg ik de basis van EFT op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met EFT aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals bindingsangst, van mijn cliënten. De EFT methode geeft snel én blijvend resultaat. Ook jij kan je klachten oplossen!
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.