Pak zelf je
Conversiestoornis aan

Conversiestoornis, de symptomen
Je hebt last van uitval van lichamelijke functies. Voorbeelden hiervan zijn het verlamd zijn aan benen of armen, uitval van gezicht of gehoor, last hebben van stuipen of motorische stoornissen, het niet meer kunnen praten, zwakte, het verlies van de tastzin, gevoelloosheid, bewusteloosheid, pseudo-toevallen hebben of last hebben van extreem hoge bloeddruk.

Je klacht is ontstaan na een (onbewust) emotionele gebeurtenis.

Je hebt echt last van deze klachten. Je klachten veroorzaak je niet met opzet en je bent ze niet aan het voorwenden.

Artsen zijn tot de conclusie gekomen dat er lichamelijk niets aan de hand is.

De conversie kan chronisch maar ook kortdurend (enkele minuten) zijn.Laat je Conversiestoornis achter je
Verlost van je klachten kan jij eindelijk weer ontspannen en blij door het leven gaan.

Vrij van je aandoening kan jij je eindelijk weer goed voelen.

Je kunt je leven dan weer oppakken.

Stel je eens voor hoe geweldig je leven er dan uitziet.

Hoe fantastisch jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan en waarom het niet werkt
Het praten over je klachten lost je aandoening niet op. Je blijft last houden van je kwaal.

Je aandoening trachten te onderdrukken werkt niet of het werkt averechts. Je krijgt steeds meer last van je kwaal.

Reguliere geneeskunde heeft geen oplossing voor je klachten. De artsen kunnen de oorzaak van je klachten niet vinden. De meest voorgeschreven behandeling, psychotherapie, in combinatie met fysiotherapie blijkt lang niet voor iedereen te werken.

Alternatieve therapieën werken niet of langzaam.


De bovenstaande methodes om van je aandoening af te komen werken niet of heel langzaam omdat de reden van je conversiestoornis niet wordt aangepakt.


De oorzaak van je conversiestoornis
Wanneer er, na uitgebreid onderzoek, geen lichamelijke oorzaak te vinden is voor je aandoening, dan is er blijkbaar iets anders aan de hand. Ik zal dat hieronder proberen uit te leggen.

Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Hierdoor worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele en lichamelijke gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Energie hoort te stromen door het energiesysteem van je lichaam. Dat is je natuurlijke staat. Je kunt de energieën die door het energiesysteem van je lichaam stromen vergelijken met water van een waterval. Het water van de waterval stroomt ongehinderd naar beneden.

Door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s gaat je energie moeizamer stromen. Zoals water dat door koude dikker en dikker wordt. Totdat het water nog maar moeizaam vloeibaar is zoals stroop.

Uiteindelijk verandert het water in een vaste substantie zoals ijs. Hierdoor is iedere beweging onmogelijk geworden.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel je in de vorm van emotionele en mentale klachten. In jou geval dus in de vorm van je conversiestoornis.

Besef dus dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare klachten ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Omdat je klachten het gevolg zijn van deze energetische blokkades kan jij je klachten ook oplossen door deze energetische blokkades te verhelpen.

Daarom is het praten over je klachten of de symptomen trachten te onderdrukken met medicatie geen oplossing voor het aan pakken van je klachten.

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Oplossingen om snel van je conversiestoornis af te komen, zijn...

Klik hier voor oplossingen
om snel verlost te worden
van je conversiestoornis
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.