Emotionele Bevrijding
Introductie-aanbieding

Aanbieding is gesloten

Emotionele klachten snel en
gemakkelijk aangepaktEmotionele klachten kunnen je behoorlijk dwarszitten in je leven. Ze weerhouden je ervan om je goed te voelen en te kunnen genieten van het leven.

Ditzelfde geldt voor lichamelijke klachten. Het is namelijk gebleken dat ook veel lichamelijke klachten dezelfde oorzaak hebben als emotionele en mentale klachten.

Ze worden veroorzaakt door verstoringen in het energiesysteem van je lichaam.

Zoals je weet kunnen methodes gebaseerd op Energie Therapie vlug resultaat geven bij zowel het aanpakken van emotionele klachten als vele lichamelijke klachten.

Veel vlugger dan bij conventionele zelfhulp- en therapievormen. Ik heb er jarenlang mee gewerkt en er vele successen mee behaald.

Het wegnemen van de onderliggende reden van je klachten; de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, is immers een effectieve manier om de oorzaak van zowel je lichamelijke en emotionele klachten op te heffen.

Er zit echter een aantal haken en ogen aan de gangbare Energie Therapie methodes. Voorbeelden hiervan zijn: een moeilijk te formuleren Set Up, het niet toepassen van de meest effectieve energiepunten en het niet implementeren van ontwikkelingen van de laatste jaren op het gebied van Energie Therapie.

De afgelopen jaren heb ik door middel van studie en onderzoek besteed aan het verbeteren van de gangbare methodes.

De methode die ik voor ogen had, moest voldoen aan de volgende criteria:

  • Eenvoudig

  • Gemakkelijk toepasbaar voor iedereen

  • Snel resultaat

  • Effectief


Het resultaat van mijn onderzoek is een methode met een snellere en diepere werking dan vele andere methodes.

Daarnaast heeft mijn methode het voordeel dat er minder energiepunten worden gebruikt ten opzichte van EFT en vele andere Energie Therapieën.

De uitkomst van vele jaren studie en testen, is een methode die eenvoudig toe te passen is en voor zeer velen werkt.

Velen die deze techniek voor het eerst toepassen, zijn onder de indruk van de uitkomst die deze methode oplevert.

Deze nieuwe methode, heb ik Emotionele Bevrijding genoemd.

De voordelen ten opzichte van gangbare Energie Therapie methodes zijn

A. Eenvoudige Set Up waarbij je alleen maar hoeft aan te geven waar in je lichaam je iets voelt als je aan je klacht / probleem denkt.
  • Je hoeft je dan niet meer druk te maken over de bewoording die je in de Set Up gebruikt.

  • Je weet dan waar jij je focus moet leggen voor het doeltreffend aanpakken van je klachten.

  • Het is dan niet meer nodig om te graven naar onderliggende oorzaken en onbewuste problemen.

  • Je bent dan in staat om je klachten op een snelle, eenvoudige manier op te lossen omdat je ‘slechts’ verstoringen in jouw energiesysteem aan het oplossen bent.

  • Wrijven over de ‘Gevoelig Plek’ of aantikken van het ‘Karate Chop point' is niet meer nodig. Je kunt daarvoor een veel effectievere techniek gebruiken.


B. Gebruik van effectievere energiepunten waardoor je in staat bent om snellere en betere resultaten te boeken. Aantikken van de energiepunten op de afzonderlijke vingers is niet meer nodig.

C. Toevoeging van een extra techniek na het eerste deel van de aantikronde voor een nog diepere opruiming waardoor de geblokkeerde energieën nog sneller zullen verdwijnen.

D. Dit is natuurlijk nog niet alles. Ik heb nog diverse andere technieken toegevoegd waardoor jij in staat bent om nog betere en snellere resultaten te boeken bij het aanpakken van je klachten.

Emotionele Bevrijding ManualOmdat ik wil dat mijn uitleg over Emotionele Bevrijding zo duidelijk mogelijk is, heb ik een professionele fotograaf, Viane Bloem, in de arm genomen.

Viane heeft een serie fantastische foto’s gemaakt die duidelijk laten zien hoe de oefeningen in zijn werk gaan en op welke wijze je de energiepunten het beste kunt aantikken.
Het resultaat is een duidelijke en uitgebreide manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


De geschiedenis van Energie Therapie is door mijn nieuwe methode niet veranderd. Daarom zijn deze hoofdstukken ongewijzigd overgenomen uit de ‘Pak je klachten aan’ manual.

Het kan dus zo zijn dat een paar aspecten van de manual bekend voorkomen.

Video-lessenOmdat ik wil dat jij zo gemakkelijk en snel mogelijk de kennis over Emotionele Bevrijding tot je kunt nemen, heb ik naast de manual ook een serie video-lessen toegevoegd.
Let op!
Dit zijn schermafbeeldingen van de video's, niet de daadwerkelijke video's


In deze videoserie vertel ik je, aan de hand van de manual, hoe jij Emotionele Bevrijding kunt toepassen.

Hoe de nieuwe technieken werken.

En laat ik zien hoe jij de energiepunten kunt aantikken.

Bij iedere video kan je een hoofdstuk van het werkboek downloaden waar jij aantekeningen op kunt maken.

Je krijgt exclusieve toegang tot een speciale website, die je zo vaak als je wilt kunt bezoeken. Deze website is alleen toegankelijk voor degenen die Emotionele Bevrijding aanschaffen.Op deze website kan je de video’s bekijken, je manual, werkboekhoofdstukken en de bonus downloaden.

Er is dus geen downloadpagina meer die slechts een beperkt aantal keer toegankelijk is.

O ja, over de bonus gesproken...

Introductie bonus

Pak je klachten nog sneller aan (normale prijs Euro 15,00)


Ik beschrijf in deze manual 3 nog snellere en kortere variaties van de Emotionele Bevrijding. De één nog sneller dan de ander.

Lees deze manual en ook jij kunt je klachten in sneltreinvaart achter je laten.

Introductie Aanbieding

Bij een introductie hoort natuurlijk een feestelijke introductie-aanbieding. Naast de bonus manual ‘Pak je klachten nog sneller aan’ wil ik je ook nog een aantrekkelijke korting geven.

Deze exclusieve korting is alleen van toepassing voor lezers van de Morpheus E-Nieuwsbrief en klanten van Morpheus.

Na de introductie zal Emotionele Bevrijding inclusief manual, video serie, werkboek en exclusieve toegang tot de website aangeboden worden voor 49,90 Euro. Een zeer aantrekkelijke prijs voor dit complete pakket.

Voor jou heb ik echter een speciale, tijdelijke, introductie-aanbieding!

Bestel je deze introductie-aanbieding vandaag Donderdag 16 Februari, dan krijg je naast de bonus ook nog een korting van 10,00 Euro!

Om gebruik te maken van deze speciale aanbieding moet je vóór 16 Februari 24.00u bestellen.Extra Aanbieding

Ik vind het belangrijk dat geïnteresseerden een goed beeld krijgen van Emotionele Bevrijding.

Daarnaast wil ik graag weten welke verbeteringen ik door kan voeren.

Ik heb daarom een bijzondere aanbieding voor je. Als jij na een week je mening wilt geven over Emotionele Bevrijding, hetgeen in 2 minuten is gebeurd, dan kan jij Emotionele Bevrijding aanschaffen met een totale korting van 20,00 Euro!

Voorwaarde is wel dat (een deel van) je review gebruikt mag worden op de Morpheus websites. Het is toegestaan om je mening te ondertekenen met initialen of deze anoniem te geven.

Je kunt deze Review-optie van Emotionele Bevrijding kiezen voor slechts 29,90!

Bestel NU de introductie aanbieding

Jij wilt toch ook toegang tot de exclusieve website en over 5 minuten de Emotionele Bevrijding manual kunnen lezen en de video’s kunnen bekijken?Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.