Energetische ondersteuning
helpt je verder

Helende energievormen zoals Reiki en de andere energieën waarmee ik samenwerk, ondersteunen je bij je helingproces zodat jij sneller je klachten achter je kunt laten. 


Energetische ondersteuning


Heb je het gevoel dat je op energetisch gebied hulp nodig hebt, dan is het mogelijk dat ik je, onder andere, Reiki energie stuur om blokkades op te heffen en om je heling te bevorderen.


Voor het geven / sturen van Reiki (en de andere energieën) maakt de afstand niet uit. Op energetisch gebied is er geen afstand.

Daarom is het mogelijk om de Reiki vanaf afstand naar je te sturen en is het niet nodig om voor een behandeling langs te komen.


Reiki

Ik ben sinds 2001 Reiki Master en ben ik sinsdien afgestemd op vele verschillen Energetische Healingsmethodes waaronder, Lightarian Reiki, Blue Light Star energy en Christa energy.

 

Met al deze krachtige energieën die ik door mag geven ben ik in staat om je díe energetische ondersteuning te geven die jij nodig hebt.


De investering in jezelf hiervoor is tijdelijk slechts €44

  

Na boeking laat ik je weten wat het tijdstip is waarop ik de energieën naar je stuur.
© MORPHEUS Instituut


sitemap


homepage


Disclaimer

Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach, Reiki Master en auteur. Hij is  gespecialiseerd in Reality Creation en het snel oplossen van angst, stress, negatieve gedachten. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering