Faalangst Boek

Pak je faalangst aan

Een faalangst boek dat je helpt

Faalangst boek waarmee jij zelf je faalangst oplossen kunt.

Faalangst kan je danig dwarszitten in je leven. Het weerhoud je ervan om goed te presteren op die momenten dat het nodig is.

Je presteert door je angst op belangrijke momenten ver onder je niveau.

Gelukkig kan je met behulp van de oefeningen uit het boek 'Pak je faalangst aan' je angst om te falen vlug achter je laten.

Je bent met behulp van de instructies in dit faalangst boek in staat om de faalangst waar je ieder keer weer tegen aan loopt met succes aan te pakken.

Je kunt aan de slag met je angst in plaats van dat je keer op keer wordt teruggeworpen door je angst om te falen.

Pak je faalangst aan, geeft je de nieuwste methode in handen waarmee jij je angst op een eenvoudige en snelle manier kunt aanpakken.

Naast beknopte achtergrond informatie over de te gebruiken methode, Emotionele Bevrijding, staat in dit boek díe informatie waar het om gaat: een beschrijving van de doeltreffende en eenvoudige oefeningen die jij kunt toepassen om je faalangst aan te pakken.

Je faalangst kan snel en eenvoudig verdwijnen

Snel aan te leren methode

Werkt vlug

Eenvoudige handelingen

Pak je faalangst aan, voel je goed en presteer goed!

Pak je faalangst aan

Faalangst boek Pak je faalangst aan.

Stap voor stap vertel ik je in dit rijk geïllustreerde eboek hoe jij de Emotionele Bevrijding methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw faalangst aan te pakken.


Ook jij kan Emotionele Bevrijding toepassen en je faalangst overwinnen!

Let op: dit is een ebook, een elektronisch document dat je direct na aankoop kunt downloaden.

Tijdelijk slechts 29,95 19,95 Euro!

Tijdelijk nu €10,00 Korting!

Meer informatieFaalangst boek Pak je Faalangst aan

Faalangst volwassenen komt vaker voor dan algemeen aangenomen wordt. Vaak is hierbij sprake van faalangst werk gerelateerd. Er kan dan sprake zijn van faalangst als manager of faalangst leidinggevende.

Overwin je faalangst, dat is voor iedereen dus ook voor jou mogelijk. Met methodes gebaseerd op Energie Therapie is eigenlijk iedereen wel in staat om de onderliggende faalangst oorzaak, verstoringen in het energie systeem van je lichaam, op te lossen. Met deze methodes is snel je faalangst overwonnen.

In het faalangst boek 'Pak je faalangst aan' leg ik op duidelijke wijze, stap voor stap, uit wat jij kunt doen om de verstoringen in je energie systeem, en daarmee de faalangst oorzaak, op te lossen. Deze methode werkt snel en is relatief eenvoudig toe te passen.


Pak je faalangst aan is een faalangst volwassenen boek. De methode is eenvoudig toe te passen voor het faalangst oplossen maar het is geen faalangst boek voor kinderen.

Volwassenen kunnen de methode wel aan de hand van het boek uitleggen aan kinderen. Deze vorm van faalangst behandeling werkt snel en de faalangst oefeningen zijn eenvoudig te te passen.

Faalangst training is naar mijn mening in de meeste gevallen nodig. Veelal kan je met faalangst zelfhulp de faalangst oorzaak vlug oplossen. 


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Sitemap


Home


Faalangst


Wikipedia


Disclaimer faalangst boek

Show / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering over faalangst boek.