Hypochondrie
hoe kom je ervan af?

Hypochondrie, de symptomen
Je bent zeer bezorgd over je gezondheid en denkt iedere keer weer een ernstige ziekte onder de leden te hebben.

Bij ieder krampje en pijntje denk je meteen het ergste.

Je aandoening het beheerst je hele leven.

Je wilt altijd alles weten over de ziekte die je denkt te hebben.

Je probeert gemoedsrust te verkrijgen door zoveel mogelijk over je ziekte te weten te komen. Echter, als gevolg van je opgedane kennis wordt je alleen maar bezorgder.

Iedere keer weer denk je nieuwe symptomen van je (vermeende) ziekte te ontdekken.

Iedere keer weer weet je zeker dat je een ernstige ziekte hebt. Echter je arts kan nooit iets vinden. Jij hebt het idee dat je arts echter de ware oorzaak van je klacht niet heeft kunnen vinden.

Je angsten kunnen zo sterk zijn dat je last krijgt van angstsymptomen zoals; overmatig transpireren, druk op de borst, benauwdheid, hartkloppingen, duizelingen, trillende handen, maagklachten of misselijkheid.

Door deze symptomen weet jij zeker dat er daadwerkelijk iets aan de hand is. Hierdoor gaan deze angstgevoelens wederom de kop op steken. Enz.

Mensen in je omgeving doen je aandoening af als aanstelleritis. Dat is het echter zeer zeker niet. Je bent écht angstig om een ziekte te hebben.

Het gevaar bestaat dat mensen in je omgeving zoals familie, vrienden en artsen zich van je afkeren omdat ze je verhaal over je, vermeende, ziektes al zo vaak hebben gehoord.Laat je hypochondrie achter je
Verlost van je angst een ziekte te hebben kan jij eindelijk weer ontspannen en blij door het leven gaan.

Vrij van je kwaal kan jij je eindelijk weer goed voelen.

Je kunt je leven dan weer oppakken.

Stel je eens voor hoe fantastisch je leven er dan uitziet.

Hoe geweldig jij je dan zal voelen.Wat je hebt gedaan en waarom het niet werkt
Zoals je allang al hebt ondervonden lost praten over je aandoening je klachten niet op. Je blijft last houden van je angsten over ziektes.

Het blijven zoeken naar antwoorden omtrent je klachten brengt je niet verder. Het tegendeel is waar. Je wordt steeds onzekerder naarmate je meer weet.

Je aandoening onderdrukken en trachten te overwinnen werkt niet of het werkt averechts.

Je arts neemt je niet meer serieus omdat je daar al zo vaak bent geweest.

Goed bedoelde tips zoals, maak je niet te druk, blijf bewegen, leer leven met onzekerheid en leer ontspannen zijn niets meer of minder dan goedbedoelde tips. Deze tips zorgen er niet voor dat je van je aandoening afkomt.


De bovenstaande methodes om van je aandoening af te komen werken niet of heel langzaam omdat de reden van je hypochondrie niet wordt aangepakt.


De oorzaak van je hypochondrie
Je lichaam bestaat niet alleen uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft ook een energiesysteem. Hierdoor worden, onder andere, razendsnel impulsen van je hersenen naar je spieren gegeven.

Het is gebleken dat je emotionele en lichamelijke gezondheid verbonden is met het stromen van energie door het energiesysteem van je lichaam. In de Oosterse wereld is dit al vele honderden jaren bekend. Onder andere bij accupunctuur wordt van dit verschijnsel gebruik gemaakt.

Energie hoort te stromen door het energiesysteem van je lichaam. Dat is je natuurlijke staat. Je kunt de energieën die door het energiesysteem van je lichaam stromen vergelijken met water van een waterval. Het water van de waterval stroomt ongehinderd naar beneden.

Door oorzaken zoals onverwerkte emoties en emotionele trauma’s gaat je energie moeizamer stromen. Zoals water dat door koude dikker en dikker wordt. Totdat het water nog maar moeizaam vloeibaar is zoals stroop.

Uiteindelijk verandert het water in een vaste substantie zoals ijs. Hierdoor is iedere beweging onmogelijk geworden.

Des te minder je energieën door je energiesysteem stromen, des te meer voel jij de gevolgen. Deze gevolgen voel je in de vorm van emotionele en mentale klachten. In jou geval dus in de vorm van je hypochondrie.

Besef dus dat je onbegrijpelijke en onverklaarbare emoties, gedachtes en gedragingen ‘slechts’ een gevolg zijn van beschadigingen en blokkades in je energiesysteem.

Daarom steekt iedere keer weer je angst een ernstige ziekte te hebben de kop op.

Omdat je klachten het gevolg zijn van deze energetische blokkades kan jij je klachten ook oplossen door deze energetische blokkades te verhelpen.

Daarom is het praten over je problemen of je problemen onderdrukken met medicatie geen oplossing voor het aan pakken van je klachten.

Door het oplossen van de verstoringen in het energiesysteem van je lichaam ben jij in staat om op een eenvoudige en snelle manier je klachten aan te pakken.

Oplossingen om snel van je hypochondrie af te komen, zijn...

Klik hier voor oplossingen
om snel verlost te worden
van je hypochondrie
Disclaimer
Hypochondrie

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.