Leven in Angst
is niet nodigLeven in angst

Het is niet nodig om te leven in angst. Ook jij kunt je angstklachten achter je laten. Ik zal uitleggen wat je moet doen vrij van angst door het leven te gaan.


Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen zoals angsten en angstaanvallen.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angstgevoelens achter zich te laten.

Ik zal hier op een rijtje zetten wat de angst symptomen zijn.

Ik zal je daarnaast uitleggen wat de onderliggende oorzaak van je angst is. Ik zal je ook vertellen hoe deze oorzaak van angst snel en met gemak kan worden aangepakt zodat jij bent verlost van leven in angst.


Angst Symptomen

 • Hartkloppingen
 • Duizelingen
 • Pijn op de borst
 • Droog gevoel in je mond
 • Misselijkheid
 • Kortademigheid
 • Hevig transpireren
 • Een bleek gezicht krijgen
 • Het gevoel hebben dat je flauw gaat vallenAndere angstsymptomen waar je last van kunt krijgen zijn:

 • Zenuwachtigheid
 • Hoofdpijn
 • Nekpijn
 • Slaapproblemen
 • Trillen van handen en / of knieën
 • Maag- en darmproblemen

Het kan zelfs zo zijn dat je in ernstige gevallen last krijgt van angstaanvallen.

Angst is een afschuwelijk gevoel. Zoals je weet is de oorspronkelijke functie van angst het herkennen van riskante situaties. Dit is van wezenlijk belang bij het overleven. Je angst zal je bijvoorbeeld weerhouden om van een flatgebouw af te stappen.

Echter, je angst begint een probleem te worden wanneer deze niet meer reëel is. Je hebt dan last van, hevige, angstgevoelens terwijl er geen sprake is van een daadwerkelijke gevaarlijke situatie.

Als gevolg van die hevige angstgevoelens is de kans groot dat je vermijdingsgedrag gaat vertonen. Je gaat dan zoveel mogelijk die situaties die je die angst zouden kunnen opwekken vermijden. Dit kan je leven enorm beperken.

En is geen oplossing om van die vreselijke angstgevoelens af te komen.Laat leven in angst achter je

Stel je eens voor hoe mooi je leven eruit ziet wanneer jij verlost bent van je afschuwelijke angsten.

Je kunt je dan eindelijk weer goed voelen.
In iedere situatie!

Je kunt je leven weer oppakken.

Denk je eens in hoe mooi je leven er dan uit ziet.

Hoe goed jij je dan zal voelen!Wat niet werkt

Over je angstgevoelens praten lucht misschien(even) op. Helaas, zoals je hebt gemerkt lost het praten over je angst niets op. Iedere keer weer begint je angst op te spelen en blijf je leven in angst

Je angsten trachten te bedwingen en te onderdrukken werkt slechts averechts. Je krijgt hierdoor steeds vaker en heviger last van je angsten.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde is meestal een slepend en soms ook mentaal pijnlijk proces. Het kan tijden duren voordat je bij een psycholoog terecht kan. Het behandeltraject kan zich eindeloos voortslepen. En de uitkomst van een dergelijke behandeling is hoogst twijfelachtig.

Vele alternatieve geneeswijzen werken doorgaans langzaam of in het geheel niet.
De bovenstaande manieren om je angstgevoelens te verminderen werken niet of langzaam omdat de onderliggende oorzaak van jouw leven in angst niet wordt weggenomen.Leven in angst oorzaak

Het is gebleken dat de onderliggende oorzaak van je angst onverwerkte emoties zijn. De aanleiding van deze onverwerkte emoties kan een traumatische gebeurtenis zijn, het kan zijn aangeleerd of erfelijk overgedragen.

Deze onverwerkte emoties zijn veelal onbewust. In de meeste gevallen weet je dus niet dat je ze hebt, en dat je er last van hebt.

Als gevolg van deze onverwerkte emoties ontstaan verstoringen in het energetisch systeem van je lichaam. Door deze verstoringen in je energie systeem steken ieder keer weer die vreselijke angsten de kop op.

Wat je er ook aan doet om dit te voorkomen. En ondanks alles wat je doet om van je angsten af te komen.

Het is in het Verre Oosten is al vele duizenden jaren bekend dat energetische verstoringen in het energie systeem van je lichaam ten grondslag liggen aan vele emotionele klachten. Onder andere bij acupunctuur wordt van deze kennis gebruik gemaakt.

Je blijft leven in angst totdat die verstoringen in jouw energetisch systeem worden opgelost.

Worden die energetische verstoringen opgelost, dan zullen je angsten verdwijnen.

Wil jij weten hoe je snel de oorzaak van je angst symptomen kan oplossen? Ga dan naar .....


Klik Nu hier voor oplossingen
om je leven in angst
achter je te laten


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

Angstaanvallen Informatie
angststoornis Informatie


Home

Sitemap


wiki


Leven in Angst Disclaimer

Show / Hide
Show / Hide

Auteur: Jan Heering

Jan Heering is inmiddels meer dan 20 jaar coach en auteur. Hij is  gespecialiseerd in het snel oplossen van angsten en stress. Hij heeft meer dan 30 boeken op zijn naam staan.

Jan Heering over leven in angst.