2 energiepunten
voor nog betere resultaten

Zoals je misschien al van mij hebt vernomen, heb ik een groot aantal jaren met EFT gewerkt en ben al enige tijd aan het onderzoeken en testen hoe EFT verbeterd kan worden.

Ik ben inmiddels diverse zaken op het spoor gekomen die aangepast kunnen worden waardoor nog betere resultaten kunnen worden geboekt.

Eén van deze aspecten die veranderd kunnen worden, zijn de gebruikte energie punten. Ik zal vertellen welke 2 energiepunten je kunt gebruiken om nog snellere en betere resultaten te boeken.

Borstbeen

Midden op het borstbeen, iets onder het bovenste gedeelte. Dit is het Thymus energiepunt op de Centrale meridiaan.

Tik dit energiepunt aan tikken met alle vingers van je hand.

Volgens dr. John Diamond, auteur van “Life Energy” controleert deze klier de levensenergie. Het Griekse woord thymos betekent letterlijk "levens energie!"

Dit energiepunt is verbonden met de zwezerik. Deze klier speelt een belangrijke rol in het immuun systeem van het lichaam

dr Diamond meent dat waarachtige heling van binnen uit komt en dat levensenergie een eerste vereiste is voor heling.

Door het aantikken van dit energiepunt zullen blokkades in alle energiebanen verdwijnen en zal je (levens) energie weer gaan stromen.

Daarnaast zal het aantikken van dit energiepunt je immuunsysteem versterken en zal het je vitaliteit vergroten.


Binnenzijde Pols

Vorm met je vingers van je hand losjes een halve maan en tik hiermee op de binnenkant van je polsgewricht van je andere arm. Zorg ervoor dat je handpalm de binnenkant van je pols raakt.

Door het aantikken van dit energiepunt op deze manier ben je in staat om meerdere energiepunten op een aantal energiebanen in één keer te stimuleren. Hierdoor hoef je niet meer de vinger energiepunten aan te tikken.

Tik eerst de binnenzijde van je linkerpols aan en daarna de binnenkant van je rechterpols.

Hierdoor stimuleer je de energieën beter dan wanneer je maar aan één zijde van je lichaam blijft aantikken zoals wat bij EFT het geval is.Tik deze energiepunten en ervaar de resultaten!

Er zijn nog andere energiepunten die ook aan de aantikroutine kunnen worden toegevoegd, met als gevolg een nóg beter resultaat

Ik zal je volgende week vertellen welke verbeteringen nog meer aan EFT kunnen worden toegevoegd. En waar al deze verbeteringen toe kunnen leiden.

Houd de volgende week dus je mailbox in het oog!

Jan Heering

Master Coach
Morpheus Instituut
Disclaimer
Morpheus homeEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.