Pak Je Klachten Aan Met EFT manual

In Pak je klachten aan met EFT beschrijf ik duidelijke wijze hoe jij met EFT zelf je klachten kunt aanpakken.

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.

Deze techniek is een tiental jaren geleden ontwikkeld door de Amerikaan Gary Craig. Craig was namelijk zeer teleurgesteld over de resultaten die geboekt werden met traditionele therapieën.

De uitkomst van de gangbare therapievormen is namelijk zeer onzeker. Daarnaast is de behandelduur in vele gevallen zeer lang.

Nadat Craig vele therapievormen had onderzocht stuitte hij op een techniek die TFT (Thought Field Therapy) die ontwikkeld was door dr. Roger Callahan. Dr. Callahan had namelijk ontdekt dat verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten waardoor je last blijft houden van je klachten.

Craig heeft TFT uitvoerig onderzocht en kwam tot de conclusie dat de achterliggende gedachte, je klachten komen voort uit verstoringen in het energiesysteem van je lichaam, klopt.

Bij TFT worden deze verstoringen in het energiesysteem verholpen door in een bepaalde volgorde op energiepunten op het lichaam tikken. Voor iedere klacht is deze volgorde van aantikken anders. Daardoor is het toepassen van TFT eigenlijk alleen mogelijk voor geschoolde therapeuten.

Craig ontdekte dat variaties in het aantikken van de energiepunten niet nodig waren en heeft zijn methode op deze ontdekking gebaseerd. Hierdoor is een techniek ontstaan die door iedereen kan worden toegepast. Eigenlijk kan je EFT de ideale zelfhulp techniek noemen.Voordelen van EFT zijn

  • Eenvoudige handelingen

  • Snel aan te leren methode

  • Korte behandelingsduur

  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

  • Pijnloos en niet belastend

  • Géén tranendal

  • Géén hevige emotionele ontladingen

  • Géén pijnlijke herbeleving


Pak Je Klachten Aan Met EFTIn de Pak je klachten met EFT manual beschrijf ik op duidelijke wijze hoe jij EFT kunt toepassen om je klachten aan te pakken.

Ik heb deze manual dusdanig opgezet dat jij er direct mee aan de slag kunt gaan.

Klik hier als je wilt weten hoe de
pak je klachten aan met eft manual
je kan helpen
DisclaimerEntire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.