Paniekaanval
Homeopathisch Behandelen

Paniekaanval Homeopathisch Behandelen

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze gebaseerd op de ideeën van Samuel Hahnemann. De homeopathische behandeling bestaat in het voorschrijven van homeopathica. Dit zijn extreme verdunningen van stoffen die dezelfde symptomen als de te bestrijden ziekte zouden oproepen.

Er zijn binnen de homeopathie verschillende stromingen voor wat betreft de manier waarop men tot de keuze voor een bepaald middel komt. Ook de verzameling middelen waaruit men kiest is verschillend per school.

De benaming homeopathie wordt soms ook gebruikt voor plantaardige middelen die niet volgens de principes van Hahnemann zijn bereid.

Ik zal hier middelen uit beide groepen bespreken.

Paniekaanval Homeopathisch Behandelen

Passiflora complex
Passiflora complex (van A.Vogel) is een zuiver natuurlijk middel dat werkt bij innerlijke onrust en stresssituaties en examenvrees.

Met Passiflora complex verdwijnt de spanning en stress, terwijl lichaam en geest toch fris en alert blijven.

Valdispert Rust
Plantaardig middel op basis van valeriaan. Het is ontspannend en rustgevend in stressvolle situaties, bij spanning en geestelijke inspanning. Het helpt het concentratievermogen te verberen.

Bach Rescue spray
Dr. Bach ontdekte dat bepaalde bloesems een bijzondere heilzame werking hebben. Dit heeft geresulteerd in 38 verschillende enkelvoudige Bach Bloesem Essences en de Rescue om stemmingen om te zetten naar positieve. De Rescue is bijzonder geschikt in noodsituaties.

Bestanddelen: Helianthemum nummularium - Clematis vitalba - Impatiens glandulifera - Prunus cerasifera - Ornithogalum umbellatum

Gebruik: Vier druppels in een klein glaasje water doen. Kleine slokjes nemen tot men de werking voelt. Daarna innemen naar behoefte. Indien er geen water voorhanden is: vier druppels op de tong doen. Naar behoefte herhalen, eventueel elke vijf minuten.

Nervovit® Forte
Dit middel van Bional is een plantaardige, natuurlijke rustgever op basis van valeriaanextract. Nervovit® Forte heeft een rustgevende en ontspannende invloed en bevordert het concentratievermogen en de reactiesnelheid.

Ruval
Ingrediënten van Ruval (van Bloem) zijn onder andere: wijnruit, St. Janskuid, haver, hop, passiebloem, valeriaan, lavendel, knopig helmkruid, kleefkuit meidoorn en heermoes.

Ruval heeft een gunstige invloed op behouden van de gezondheid tijdens drukke werkzaamheden en in stresssituaties. Het is goed voor de geestelijke veerkracht, geeft meer geestelijke en lichamelijke energie en is ontspannend en rustgevend.

Ruval van Bloem is er in twee varianten. Ruval druppels en Ruval Extra Forte capsules. De milde druppelformule wordt aanbevolen aan kinderen en bejaarden.

Neuraston
Neurasotn (van Pfluger) bevat onder andere; valkruid, duivelsdrek, haver, hop, kalium, Koreaans gingseng, seleen en zink.

Het middel werkt rustgevend en ontspannend en is geschikt voor spanning- en stresssituaties.

Wil jij weten hoe jij je paniekaanvallen snel en effectief kunt aanpakken, ga dan naar:

Paniekaanval aanpakken


Dit artikel is geschreven ter informatie. Het is geen advies. Ik ben mental health coach van beroep, ik heb geen homeopathie gestudeerd en ben geen alternatiefgenezer. Overleg altijd met je arts voordat je homeopathie gaat gebruikenPaniekaanval Medicatie Paniekaanval Tips
Paniekaanval Informatie
Paniekaanvallen

Paniekaanval Homeopathisch Behandelen Disclaimer
Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.