Trypofobie angst voor gaatjes boek
Met dit boek kan jij direct aan de slag Trypofobie angst voor gaatjes boek

Met dit trypofobie angst voor gaatjes boek laat ik je een manier zien die heel verschillend is van wat je tot nu toe gezien hebt. Met deze methode ben in in staat om snel je angstklachten  achter je te laten.


Hoe goed zal jij je voelen als jij

van je angsten verlost zal zijn?


Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol en snel aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al meer dan 30 boeken over aanpakken van emotionele klachten geschreven.

In mijn praktijk heb ik velen geholpen om hun angstklachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van je angstgevoelens is en hoe jij je trypofobie angst voor gaatjes overwinnen kunt.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?

Enige tientallen jaren geleden is het inzicht ontstaan dat angstgevoelens ontstaan door onverwerkte emoties en de verstoringen die hierdoor ontstaan in het energie systeem van je lichaam.

Kennis over het energie systeem van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren.

Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

Het is gebleken dat door het wegnemen van de oorzaak van je klachten, de verstoringen in je het energiesysteem van je lichaam, je angstklachten verdwijnen.

Wanneer je energiesysteem weer in balans is, dan is de emotionele lading verdwenen en zal je niet meer angstig zijn bij het zien van gaatjes.

Met dit angststoornis boek overwin jij je angststoornis snel en relatief eenvoudig.

De herinnering is nog wel aanwezig, je weet het nog wel dat je bang was voor kleine gaatjes, maar de emotie is opgelost.

Je zult dan merken dat het lastig is om je nog voor te stellen dat je zo angstig was. Het lijkt dan heel ver weg, bijna alsof het van een ander was.

De angstgevoelens zijn verdwenen.

Je bent verlost van je angst voor gaatjes!Wetenschappelijk bewezen

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energie Therapie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energie Therapie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De trypofobie oorzaak oplossen

Veel mensen blijven zoeken om op de één of ander manier hun klachten te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange zoektocht en onvoorspelbare resultaten met zich mee.

Methodes die gebaseerd zijn op Energie Therapie pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte verschijnselen verdwenen.


Voordelen zijn

  • Eenvoudige handelingen
  • Snel aan te leren methode
  • Korte behandelingsduur
  • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen
  • Pijnloos en niet belastend
  • Géén tranen
  • Géén heftige emotionele ontladingen
  • Géén pijnlijke herbeleving


Dit is een eenvoudig toe te passen methode
die jij gemakkelijk kan aanwenden
om jouw angst voor gaatjes aan te pakken.


Trypofobie angst voor gaatjes boek

In het trypofobie angst voor gaatjes boek 'Trypofobie opgelost' beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij je angststoornis overwinnen kan. Dit is een boek waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen
hebben mijn boeken al gekocht!


trypofobie-opgelost-w350-eb

De prijs van 'Trypofobie opgelost' is tijdelijk slechts 19,95

(normale prijs 29,95

Iedereen kan deze methode toepassen!

Bestel NuLet op: 'Trypofobie opgelost'  is een elektronische document dat je direct na aankoop kunt downloaden.


Trypofobie angst voor gaatjes overwinnen doe je zo

Stap voor stap vertel ik je in het rijk geïllustreerde trypofobie angst voor gaatjes boek 'Trypofobie opgelost'  op duidelijke wijze hoe jij met deze  methode snel en eenvoudig  jouw angst aanpakken kunt.


In mijn praktijk heb ik methodes gebaseerd op Energie Therapie jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten, zoals angststoornissen. Deze methodes geven snel én blijvend resultaat.

Ook jij kan je trypofobie angst voor gaatjes overwinnen!Jan Heering
Raadgever, gids en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Trypofobie angst voor gaatjes boeken

Ik heb getracht om in dit trypofobie overwinnen boek op een zo duidelijk mogelijke manier uit te leggen hoe jij zelf je klachten aanpakken kunt. Op een snelle en relatief eenvoudige manier.

Methodes gebaseerd op Energie Therapie geven snel resultaat. Ook bij extreme trypofobie.

Wanneer je denkt dat je kleine gaatjes trypofobie hebt, dan kan je overwegen om een trypofobie test te doen.

Echter, je kunt je afvragen wat je hiermee bereikt. Je weet inmiddels toch hoe jij je voelt bij het aanschouwen van kleine gaatjes? Dan is het toch niet nodig om kleine gaatjes trypofobie test te doen?

Bevestiging van je angst voor gaten zoeken brengt je niet verder. Je trypofobie oplossen, daar gaat het om naar mijn mening. Of je moet ervoor kiezen om door te blijven lopen met je trypophobia angst voor gaten.

Sommige mensen hebben last van trypofobie iphone, of meer specifieker iphone camera trypofobie. Dit door de plaatsing van de lenzen van de camera. Gelukkig is ook iphone trypofobie snel en relatief eenvoudig op te lossen.


Trypofobie onderzoek

De onderzoekers Arnold Wilkins en Geoff Cole zijn de eersten die trypofobie op een wetenschappelijke mannier onderzocht hebben.

Uit hun onderzoek zou blijken dat angst voor gaatjes gebaseerd op een biologische afkeer en niet op een aangeleerde angst.

Hun trypofobie onderzoek is gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Psychological Science.


De term trypofobie is een combinatie van het Griekse woord trypo (perforeren of boren van gaten) en fobie.

Op dit moment is trypofobie angst voor gaatjes (nog) niet officiaal als fobie erkend is en is tot nu toe nog niet opgenomen in de Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders van de American Psychiatric Association.


Het angst voor gaatjes boek 'Trypofobie opgelost'  is rijk geïllustreerd met vele foto's, zodat het duidelijk voor je zal zijn hoe de angst voor gaatjes oorzaak overwonnen kan worden.Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.


Morpheus Home

Sitemap

angst voor gaatjes


wiki

disclaimer trypofobie angst voor gaten boek