”Hoe zou jij je voelen als jij
van jouw zenuwachtigheid
verlost zal zijn?“

Wat als….

Ik je een manier laat zien die zo verschillend is van alles wat je tot nu toe hebt gezien, waardoor je in staat bent om snel je zenuwachtigheid achter je te laten?Wat is de oorzaak van je klachten?
Verstoringen in het energiesysteem van je lichaam zorgen ervoor dat je (hevige) emoties voelt en blijft voelen over bepaalde gebeurtenissen en situaties.

Deze verstoringen verhinderen dat je deze emoties kunt loslaten en zorgen voor een disbalans in je energiesysteem.


Jan Heering

Beste lezer,

Mijn naam is Jan Heering. Ik ben specialist in het succesvol aanpakken van emotionele problemen.

Ik heb inmiddels al bijna 20 boeken over aanpakken van emotionele klachten geschreven.

Sinds 2001 heb ik in mijn praktijk velen geholpen om hun klachten achter zich te laten.

Ik zal je hier uitleggen wat de oorzaak van emotionele problemen is en hoe je jouw klachten kunt oplossen.


Hoe kunnen je klachten snel opgelost worden?
Door het wegnemen van de verstoringen in je energiesysteem wordt je energiesysteem weer in balans gebracht.

Wanneer dit heeft plaatsgevonden, dan is de emotionele lading van de gebeurtenis of situatie als het ware opgelost. De herinnering is nog aanwezig; maar de (emotionele) lading is verdwenen.

Emotional Freedom Techniques (EFT) is een methode die is gebaseerd op het wegnemen van verstoringen in het energiesysteem van het lichaam.


Wetenschappelijk bewezen
Kennis over de energiebanen van het lichaam bestaat in het Verre Oosten al duizenden jaren. Deze kennis wordt onder andere gebruikt bij acupunctuur. In het Westen heeft de wetenschap zich hier tot voor kort niet intensief mee bezig gehouden.

In de psychologie is inmiddels een geheel nieuwe richting ontstaan. Deze richting, Energy Psychologie, biedt revolutionaire mogelijkheden voor het oplossen van emotionele klachten en vele lichamelijke klachten.

Onderzoek heeft laten zien dat methodes die zich met Energy Psychologie bezighouden sneller én beter resultaat hebben dan conventionele behandelmethodes (Wells, Polglase, Andrews, Carrington en Baker, 2000).


De oorzaak van emotionele klachten oplossen
Veel mensen gaan in therapie om op de één of ander manier trauma’s en pijnlijke herinneringen te verhelpen. In de meeste gevallen brengt dit slechts jarenlange therapie en onvoorspelbare resultaten.

Methodes die gebaseerd zijn op Energy Psychologie, zoals EFT, pakken het probleem aan waar dit zich bevindt; in het energiesysteem van het lichaam.

Wanneer dit systeem weer in balans wordt gebracht, zijn de negatieve (pijnlijke) emoties en de daardoor veroorzaakte klachten verdwenen.


Voordelen zijn

 • Eenvoudige handelingen

 • Snel aan te leren methode

 • Korte behandelingsduur

 • Klachten kunnen snel en volledig verdwijnen

 • Pijnloos en niet belastend

 • Géén tranen

 • Géén heftige emotionele ontladingen

 • Géén pijnlijke herbeleving


Iedereen kan EFT toepassen!Pak zelf je klachten snel gemakkelijk aan

In de 'Pak je klachten aan met EFT' manual beschrijf ik op duidelijke wijze, geïllustreerd met vele foto's, hoe jij de EFT methode kunt toepassen om je klachten aan te pakken. Dit is een manual waarmee jij direct aan de slag kunt gaan.


Meer dan 17367 mensen hebben
Pak je klachten aan met EFT
al gekocht!
De prijs van het Pak je klachten aan EFT pakket (3 manuals) is tijdelijk
slechts 29,95 24,95 Euro!

Iedereen kan EFT toepassen!

Let op: Het Pak je klachten aan EFT pakket bestaat uit elektronische documenten die je direct na aankoop kunt downloaden.Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je klachten aan met EFT lezen en kan jij je klachten aanpakken.

Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:

Bonus 1
De 30 seconden Stress Oplosser (normale prijs Euro 7,50)


Met deze gemakkelijk te gebruiken methode kan jij je stress in enkele ogenblikken verdrijven.

Bonus 2
De Noodrem (normale prijs Euro 7,50)

Hevige emoties die jij ondergaat kan je snel verminderen met de Noodrem. Heel handig als je op het punt staat om in paniek te raken, vol stress zit, plotseling angstig bent, enz.


Wat anderen zeggen

"Ik heb het toegepast en merk dat het effect heeft”
”Het is eenvoudig en effectief. Ik ben hoopvol om mij na jaren van therapie nu eindelijk weer fitter en minder angstig te gaan voelen!" M.A.


“ Duidelijk en heel toegankelijk voor een groot publiek”
”Je hoeft niet hele boekwerken door te pluizen om te weten te komen wat je nu precies moet doen. Alles is vrij snel duidelijk.

Mijn verwachting was dat ik heel praktische richtlijnen zou krijgen. Ik was ook heel nieuwsgierig naar die wonderlijke, eenvoudige methode''. De manual is inderdaad heel praktisch.

De EFT methode is vrij gemakkelijk en snel te leren, het kan eigenlijk niet mis gaan. EFT is overal toepasbaar: zelfs in de pauze op je werk.
Ik raad Pak je klachten aan met EFT zeker aan. Als je voelt dat iets goed is, dan deel je dat toch graag?” Maria Quesada


" Deze methode werkt snel”
”De 3 grootste voordelen:

 • De EFT methode is kort en overzichtelijk.

 • Deze methode werkt vrij snel en kost dus in tegenstelling tot veel andere methodes niet te veel tijd tijdens een consult.

 • Iedereen kan er thuis ook mee werken, omdat EFT eenvoudig toe te passen is."
Ben van der Mark.
Therapeut Touch for Health, Integra, Nei, Bio-resonantie en APS-pijntherapie.


“Deze methode is makkelijk en snel toe te passen”
”Het is in begrijpelijke taal geschreven. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, ik loop met een fobie. Ik ben er nog niet helemaal vanaf,maar er is een enorme verbetering. Mijn verwachtingen zijn dan ook uitgekomen.

Ik ben rustiger geworden na het toepassen van EFT. Deze methode is makkelijk en snel toe te passen, geen ellenlange handelingen. Onbewust pas ik het nu bij heel veel andere situaties toe. Ik raad deze methode aan, iedereen kan hiermee werken!!!!!” Arno


“Duidelijk en overzichtelijk.”
Eerlijk gezegd had ik lage verwachtingen toen ik Pak je klachten aan met EFT bestelde. Ik kan echter zeggen dat de alles duidelijk en overzichtelijk is en dat de EFT methode zelf met gemak toe te passen is. Ik kan Pak je klachten aan met EFT aan eenieder aanbevelen.” Hans SmitPak je klachten aan met EFT Pakket

Het Pak je klachten aan EFT Pakket bestaat uit
Pak je klachten aan met EFT manual (normale prijs Euro 19,95)


Stap voor stap vertel ik je in deze rijk geïllustreerde manual op duidelijke wijze hoe jij de EFT methode snel en eenvoudig kunt aanwenden om jouw klachten aan te pakken.

Ook jij kan EFT toepassen!


Snel EFT (normale prijs Euro 5,00)
Jouw klachten nog sneller aangepakt.
Met Snel EFT kan jij EFT nog sneller toepassen. Een bruikbare compacte versie van EFT die veel door Gary Graig, de grondlegger van EFT wordt gebruikt.

EFT Emotie Protocol (normale prijs Euro 5,00)

Ongewenste Emoties snel en eenvoudig opgelost.
Het EFT Emotie Protocol is één van de nieuwste ontwikkelingen op EFT gebied. Hiermee zijn jouw ongewenste emoties nog eenvoudiger aan te pakken.Het Pak je klachten aan EFT pakket is alleen verkrijgbaar als elektronisch bestand. Je kunt het dus na aankoop direct downloaden en lezen op je computer, e-reader en iphone of zelf uitprinten.


Tijdelijke Aanbieding

De prijs van het Pak je klachten aan met EFT Pakket is
tijdelijk slechts 29,95 24,95 Euro!Bestel nu, binnen 5 minuten kan jij Pak je klachten aan met EFT lezen en kan jij je klachten aanpakken.


Bestel NU


Bestel voor, ontvang € 5,00 korting en GRATIS de volgende bonussen:
Ook jij kan je klachten oplossen

In Pak je klachten aan met EFT leg ik de basis van EFT op duidelijke wijze dusdanig uit dat jij in staat bent om snel met EFT aan de slag te kunnen gaan.

In mijn praktijk heb ik EFT jarenlang toegepast bij het behandelen van emotionele klachten van mijn cliënten. De EFT methode geeft snel én blijvend resultaat. Ook jij kan je klachten oplossen!
Jan Heering
Master Coach, trainer en auteur
Initiatiefnemer van Morpheus Emotionele bevrijding

Bestel NU


Entire contents copyright © Morpheus Institute. All rights reserved.
Show / Hide