Last van ziektevrees?

Leven met ziektevrees

Ziektevrees tips voor het hypochondrie overwinnen

Door je ziektevrees, hypochondrie, weet je het iedere keer weer  zeker, je hebt een ernstige ziekte.

Continue let je op je lichaam. Vaak voel je ook dat er iets aan de hand is.

Heb je bepaalde symptomen ontdekt, dan weet je zeker dat je een ernstige ziekte hebt. Ook wanneer de ontdekte symptomen op zich niets ernstigs hoeven te betekenen.

Je hebt het idee dat je snel een ernstige ziekte kunt oplopen.

Omdat je zo bang bent voor die ernstige ziektes probeer je er alles over te weten te komen.

Je wilt gerustgesteld worden door de informatie die je zoekt. Alle opgedane kennis over die ziekte maken je echter alleen maar bezorgd.

Iedere keer weer ga je naar je arts omdat je de overtuiging hebt dat je een ernstige ziekte onder de leden hebt.

Wanneer er tijdens een onderzoek blijkt dat je werkelijk die aandoening hebt kan je opgelucht reageren omdat het bevestiging is van wat al had gedacht.

Ook kan het zo zijn dat je uit angst je huisarts en medische kennis gaat ontlopen.

Medische tv programma’s wil je het liefst niet zien.

Overlijden van familie of vrienden verhevigen je angst voor ziektes (ook wel hypochondrie genoemd).


Ziektevrees symptomen

Je kunt last krijgen van angstklachten door je vrees voor ziektes. De symptomen hiervan zijn:

  • Transpireren
  • Hartkloppingen
  • Misselijk gevoel
  • Duizeligheid
  • Drukkend gevoel op de borst
  • Misselijkheid
  • Kortademig
  • Hoofdpijn
  • Maag- en darm problemenDoor deze angstklachten ben jij er zeker van dat je een ernstige ziekte onder de leden hebt. Daardoor gaat je angst nog meer opspelen waardoor je nog meer last krijgt van de angstsymptomen. Je zit dan in een vicieuze cirkel.

Je sociale leven en werk kunnen zeer veel hinder ondervinden van je aandoening.

Je omgeving neemt je klachten niet meer serieus. Je hebt echter wel last van een aandoening. Van hypochondrie, een psychische aandoening.

Mensen om je heen kunnen niet meer tegen je geklaag en als je niet oppast laten zij je vallen.Vrij van ziektevrees door het leven

Ziektevrees overwinnen tips die wel werken.

Verlost van je vrees voor ziektes kan je vrij van en gelukkig door het leven gaan.

Zonder hypochondrie kan jij je eindelijk weer goed voelen.

Je kunt je leven dan weer oppakken.

Stel je eens voor hoe je leven er dan uitziet.

Hoe goed jij je dan zal voelen!Wat je hebt gedaan en waarom het niet werkt
Over je vrees voor ziektes praten lucht, soms, even op. Helaas lost het praten over je angst je aandoening niet op zoals je inmiddels hebt gemerkt.

Je aandoening onderdrukken en trachten te overwinnen werkt niet of het werkt averechts. Je krijgt steeds meer last van je angst.

Het onophoudelijk speuren naar informatie over ziektes die jij denkt te hebben brengt alleen maar meer onzekerheid en angst.

Behandeling vanuit de reguliere geneeskunde, bezoek aan psycholoog of psychiater, zie je niet zittenDe bovenstaande manieren om van je klachten af te komen werken niet of langzaam omdat de oorzaak van je ziektevrees niet wordt aangepakt.


Ziektevrees oorzaak

Onverwerkte emoties en de verstoringen die deze onverwerkte emoties in het energie systeem van je lichaam zorgen ervoor dat jij vrees voor ziektes hebt.

In de meeste gevallen ben jij je niet bewust dat je deze onverwerkte emoties hebt. Je draagt de oorzaak van je angst dus onbewust met je mee!

Door deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam kan je als het ware niet meer van de betreffende angsten afkomen. Hierdoor ervaar je iedere keer de vrees voor ziektes.

Met het oplossen van deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam, hetgeen op een eenvoudige manier kan gebeuren, zullen je angsten verdwijnen.

Achteraf zal je het je niet meer goed kunnen herinneren hoeveel angstgevoelens je had. Het lijkt dan ver weg. Alsof het al heel lang geleden was.

Dan ben je vrij van je angsten.

Je kunt je leven dan weer oppakken!

Gelukkig zijn deze verstoringen in het energie systeem van je lichaam vlug en relatief eenvoudig op te lossen.

Wil jij ook je ziektevrees overwinnen? Ga dan naar ....


Klik hier voor ziektevrees overwinnen
Ziektevrees overwinnen

Ik denk altijd dat ik een ziekte heb wordt wel eens tegen mij gezegd. Dan lijkt het erop dat je hypochondrie hebt is dan mijn antwoord. En dan zeg ik erbij; het goede nieuws is dat ziektevrees overwinnen heel goed mogelijk is.

De beste ziektevrees tip die ik kan geven is dat je een methode kiest waarmee de ziektevrees oorzaak, verstoringen in het energie systeem van je lichaam, worden opgelost. 

Medicijnen tegen ziektevrees, daar ben ik geen voorstander van. Mijn advies is om eerst andere manier te proberen voor het ziektevrees overwinnen. Medicijnen onderdrukken in de meeste gevallen slechts de symptomen. Maar lossen de oorzaak van de klachten veelal niet op.

Een ziektevrees stoornis kan je danig dwarszitten en je leven negatief beïnvloeden. Ga daarom aan de slag voor het overwinnen van je ziektevrees.

Wil jij ook je ziektevrees overwinnen? Ga dan naar ....


Klik hier voor ziektevrees overwinnen


Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.

sitemap

wikipedia


Morpheus home


Disclaimer ziektevrees

Show / Hide
Show / Hide