Stimuleer je energieën
met de 3 ThumbsDe 3 Thumbs
Doe deze oefening dagelijks om:
· Je immuun systeem te verbeteren.
· Je energieën te stimuleren.
· Je vitaliteit te verhogen.

Deze oefening kan je ’s ochtends doen en wanneer je behoefte hebt aan energie.

3 thumbs afbeelding

© G. Bonnell

1) Tik op de K-27 Punten
Dit zijn de eindpunten van de niermeridianen. De K-27 punten vindt je bij het begin van je sleutelbeen, vlak onder de kop. De meeste mensen hebben op deze plek een kuiltje.
Het stimuleren van deze punten zorgt ervoor dat je energieën in de juiste richting stromen. Hierdoor voel je je direct alert en energiek.

Kruis je handen zodat je met duimen deze punten kunt aantikken (je tikt dus met je linker duim op het rechter K-27 punt en met je rechterduim op het linker K-27 punt. Adem driemaal diep in (door de neus) en uit (door de mond) terwijl je de K-27 punten aantikt.2) Tik op het Thymus Punt(zwezerik)
Volgens Dr. John Diamond, auteur van “Life Energy” controleert deze klier de levensenergie. Het Griekse woord thymos betekent letterlijk "levens energie!"

Deze klier ligt iets onder het bovenste deel van het borstbeen, in het midden van de borst. De zwezerik speelt een belangrijke rol in het immuun systeem van het lichaam

Tik op het Thymus punt met de duim terwijl je drie maal diep in en uit ademt.3) Tik op de Milt Punten (Spleen Neurolymphatic Points)
Deze punten zijn deel van het lymfesysteem. Dit systeem ondersteunt het immuunsysteem door schadelijke stoffen uit het lichaam te verwijderen.

Deze punten bevinden zich recht onder de tepels, onder een rib. Deze plekken zijn gevoelig wanneer je erop drukt.

Aantikken van deze punten verwijdert schadelijke stoffen, bestrijd infecties, verhelpt duizeligheid en stress en helpt bij het verteren van voedsel.

Tik op de Milt Punten met de duimen terwijl je drie maal diep in en uit ademt.*

Pak zelf je klachten aan!

EFT boek

Klik nu hier
pak je klachten zelf aan

Tijdelijk nu €10,00 korting

sitemap
Disclaimer© MORPHEUS Instituut

*Bronvermelding: Energy Medicine, Donna Eden, a Tarcher/Putnam book, 1998

Show / Hide
Show / Hide

Pak zelf je klachten aan

Klik nu voor meer informatie

Tijdelijk 10,00 korting!