Hoe Peter van der Vorst faalangst kan overwinnen


Peter van der Vorst heeft faalangst

Gelezen op www.mediacourant.nl:
Peter van der Vorst is erg bang dat zijn programma Van der Vorst ziet sterren de interesse van de kijker verliest. Dat zegt de presentator in weekblad Televizier. Voorafgaand aan de première van het nieuwe seizoen afgelopen vrijdag, was Van der Vorst behoorlijk zenuwachtig. “Aan de ene kant sta je te trappelen van ongeduld om te beginnen, aan de andere kant is er dat knagende gevoel van onzekerheid: zit ‘men’ nog wel te wachten op mij en mijn programma?“, schrijft het RTL 4-gezicht.

Het voelt een beetje als vliegen, vervolgt hij. “Hoe vaker ik het doe, hoe meer ik ervan overtuigd ben dat we een keer neerstorten. Natuurlijk weet ik ook wel dat dat onzin is en dat er in principe niets kan misgaan, maar toch… Gewoon ietwat fatalistisch ingesteld.”

Ontevreden met zijn product is Van der Vorst niet. “Aan mijn redactie zal het in ieder geval niet liggen. Die heeft de afgelopen periode keihard gewerkt om weer een aantal topgasten binnen te halen, want zij bepalen immers het succes van het programma.”

Uiteindelijk bleek Van der Vorst ziet sterren afgelopen vrijdag nog steeds een kijkcijferhit met 1,7 miljoen kijkers.”

Tot zo ver het artikel op www.mediacourant.nl

Hoe kan Peter van der Vorst faalangst zijn overwinnen?

Faalangst kan je behoorlijk in de weg zitten bij het neerzetten van een goede prestatie. Peter van der Vorst is zeker alleen met deze angst. Er zijn velen met hem die lijden onder deze misselijkmakende angst.

Lichamelijke symptomen van faalangst zijn naast: misselijkheid, transpireren, hartkloppingen, trillen van handen en / of knieën, maag- of buikklachten, gespannen spieren en hoofdpijn.

Andere symptomen zijn: geïrriteerdheid, gevoelens van radeloosheid, uitstelgedrag, concentratieproblemen, niet helder meer kunnen denken, niet meer uit je woorden kunnen komen en doemscenario’s die door je hoofd blijven gaan.

Dit hoeft echter niet zo te zijn. Er is namelijk een methode waarmee je de onderliggende oorzaak van angst om te falen, en daarmee de faalangst zelf, kunt aanpakken. Deze methode zou ook voor Peter van der Vorst zijn faalangst kunnen werken. Faalangst overwinnen met deze methode gaat vlug en is relatief makkelijk.

Het is gebleken dat hevige angsten, zoals faalangst, worden veroorzaakt door onverwerkte emoties. Deze onverwerkte emoties hebben als gevolg dat er verstoringen in het energie systeem van je lichaam ontstaan.

Deze verstoringen in je energiesysteem zijn de reden dat je keer op keer last van je angst om te falen hebt.

Worden deze verstoringen in je energie systeem verholpen, dan blijkt de angst verholpen te zijn.Wil je weten hoe jij je faalangst kunt aanpakken? Ga dan naar .........

Klik NU hier
voor het oplossen van faalangst
Hoe Peter van der Vorst Faalangst kan overwinnen Disclaimer


Faalangst

Entire contents copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.Show / Hide
Show / Hide