Sander Lantinga paniekaanvallen


Sander Lantinga paniekaanvallen

In een artikel op showbiznewz.nl is het volgende artikel, geschreven door Ayla, te lezen:

“Het zal de 3FM luisteraars niet ontgaan zijn. Sander Lantinga is al een paar weken niet meer te horen op de radio bij de Coen & Sander-show. In het programma, dat hij samen met Coen Swijnenberg presenteert, vertelde hij maandag de reden voor zijn afwezigheid.

Sander Lantinga paniekaanvallen
De radio-dj was bijna overspannen. Hij leed aan paniekaanvallen tijdens het programma De Zomer Voorbij en doet het daarom voorlopig rustig aan.

"Het ging niet zo goed. Tijdens de opnames van De Zomer Voorbij kreeg ik op dag zes last van hyperventilatie en paniekaanvallen erbij. De laatste vier dagen had ik alleen maar paniekaanvallen.

Ik kon me niet concentreren, hartkloppingen, benauwd, misselijk, hoofdpijn en elke keer maar die angst. Toen ben ik naar de dokter gegaan en die zei: je bent overspannen of je zit er tegenaan," aldus de dj.

Gelukkig gaat het al een stuk beter. "Die angst is gelukkig weg, de paniek ook. Ik heb af en toe nog een beetje pijn in mijn rug en een beetje hoofdpijn, maar goed".

Wanneer Lantinga weer radio gaat maken is nog niet bekend. "Ik moet in ieder geval de komende twee weken nog rust houden."

Foto: fotovantellingen.nl

Tot zover het artikel.Hoe kan Sander Lantinga paniekaanvallen oplossen?

Sinds enige tijd weten we hier in het Westen dat onverwerkte emoties en stress verstoringen in het energiesysteem van je lichaam veroorzaken. In het Verre Oosten weet men al vele duizenden jaren dat het lichaam niet alleen bestaat uit botten, spieren, pezen, organen en bloed. Je lichaam heeft namelijk ook een energiesysteem.

Door dit energiesysteem stroomt de energie van je lichaam. In China noemt met deze energie levensenergie en wordt aangeduid met ‘Chi’. In Japan spreekt met van ‘Ki’.

Er wordt bij acupunctuur gebruik gemaakt van deze kennis van het energiesysteem gebruik gemaakt. Er wordt hierbij getracht om met de bekende dunnen naaldjes het stromen van de levensenergie te stimuleren.

Wanneer je energiesysteem vrij is van blokkades, dan voel jij je meestal goed. Je hebt geen last van lichamelijke en psychische klachten en bent meestal optimistisch gestemd.

Als gevolg verstoringen in je energiesysteem die ontstaan door stress en onverwerkte emoties krijg je echter last van vervelende klachten zoals bijvoorbeeld paniekaanvallen.

Zou Sander Lantinga paniekaanvallen en stress aanpakken door het oplossen van de verstoringen in zijn energiesysteem, dan waren zijn klachten snel verdwenen.
Wil jij weten hoe Sander Lantinga paniekaanvallen en hyperventilatie snel zou kunnen oplossen? Ga dan naar…...

Klik nu hier
voor paniekaanvallen oplossingenPaniekaanvallen


Behandeling paniekstoornis


Sander Lantinga Paniekaanvallen Disclaimer


Morpheus Emotionele Bevrijding Home


WikipediaEntire contents Kenmerken Hyperventilatie copyright © Morpheus Instituut. All rights reserved.


Show / Hide
Show / Hide